Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon

Mooi appartement aan de kust met zwembad op het dak

Personen6
slaapkamers 2
Badkamers1
Aparte Toiletten1
Oppervlakte 43 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 3 - 7 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Info over de woning

Aan de kust van Menton een gloednieuw appartement, 2 slaapkamers voor 6 personen

Dit mooie appartement is gelegen in een van Menton meest prestigieuze residenties, direct naast de oude stad van Menton (5 minuten lopen), aan de kust in de voorkant van de belangrijkste strand van Menton's. Het appartement bevindt zich op de begane grond en heeft 20 m² eigen tuin. Er is ook een kleine garage voor een auto in het gebouw, zodat u niet hoeft te maken over de parkeerplaats als je een auto hebt. Het appartement heeft een ingebouwde airconditioning en gratis wifi. Er is een bewaker van de woning bieden van veiligheid.

Het appartement heeft een dak zwembad, dat is geopend van april tot oktober, met de meest prachtige uitzicht op de zee. Je hebt een 360 graden uitzicht over de omgeving van Italië naar links rechts naar de oude stad van Menton aan uw rechterhand. Het dak heeft ook een uitgebreide solarium waar u uw handdoek te nemen en genieten van de zon in het bijzonder wanneer de stranden te krijgen druk.

Het appartement heeft 2 kamers met een modern Scandinavisch design afwerking:

1) Een grote slaapkamer met een 160cm koningen size bed, laden, toegang tot het terras en de tuin.

2) Er is een extra kleine slaapkamer met een stapelbed ideaal voor kinderen en een lade voor kleding.

3) Er is een groot socialiseren met een open ruimte tussen de keuken en de woonkamer waardoor het optimaal voor sociale diners met familie en vrienden. De keuken is gemaakt gloednieuw in smaakvolle witte en Scandinavische design met alle voorzieningen. De woonkamer / keuken heeft ook directe toegang tot het terras en de tuin. Bovendien, de woonkamer heeft een slaapbank die kan worden omgezet in een gezellige

5) Er is een gloednieuwe badkamer met alle voorzieningen, zoals een wasmachine en een grote lekkere douche etc. Het toilet is apart.

De residentie is een van de meest prestigieuze residenties in Menton gelegen tegenover het strand, waar u alle restaurants, bars en cafés. Op loopafstand van de oude stad en recht tegenover de haven waar je soms vuurwerk dat je vanaf het dakterras kunt kijken. Dit appartement is de perfecte plek voor een vakantie aan de Franse Rivièra!

Meer gegevens

Eigenaar
Sophia & Neil
Adverteert sinds 2014
Spreekt Engels, Frans, Italiaans, Zweeds, Noors
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
24 maart, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Menton, Frankrijk

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 1
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 43 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting 6
  • huisdieren in overleg
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
Locatie:
  • strand
  • stadscentrum
  • berg
  • bij zee
  • grote plaats
  • dorp
  • aan het water
Thema:
  • gezin
  • romantisch
  • activiteit
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 4 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • 1 Aparte Toilet
  • - toilet
    - toilet , douchecel
Slaapkamers:
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 6
  • - 2 extra groot tweepersoonsbed
    - 2 tweepersoonsbed
    - 1 slaapbank/futon
Vermaak:
  • boeken
  • dvd
  • spelletjes - volwassenen
  • MP3 Dock
  • muziekbibliotheek
  • stereosysteem
  • tv
  • speelgoed - kinderen
  • video-bibliotheek
Buiten:
  • Beach Umbrellas
  • Deck / Patio
  • Deck Furniture
  • tuin
  • tuingrill
Geschiktheid:
  • Singles
  • niet toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
Attracties:
  • herfstkleuren
  • baai/golf
  • botanische tuin
  • kerken
  • festivals
  • bibliotheek
  • jachthaven
  • musea
  • speeltuin
  • restaurants
  • pretparken
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen op het strand
  • ecotoerisme
  • gokken - casino's
  • pedalo's
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
  • kijken van walvissen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • hengelsport
  • zoetwatervissen
  • golf
  • hiken
  • jetskiën
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • bergbeklimmen
  • zweefparachutisme
  • vlotvaren
  • skeeleren
  • zeilen
  • duiken
  • skiën
  • snorkelen
  • baai/golf vissen
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • windsurfen

Recensies

Uitstekend! 4,7/5 -
(19 recensies van reizigers)

Mooi appartement aan de kust met zwembad op het dak
average rating of 4.736842 based on 19 reviews
5

Séjour Menton

  • 5 of 5

Bonjour, je n'ai rien à dire car tout était vraiment super.L' appartement,la proximité avec le centre ville etc........Je pense que je reviendrai vers vous pour un autre séjour.

Cordialement.

  • Recensie verstuurd: Mar 12, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: Abritel, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Gloucester
5

Great property, great location

  • 5 of 5

The apartment was a perfect choice for us. It is the perfect size for a family with kids, and the garden and the upstairs pool gave our kids the opportunity to have areas where they could "Escape the parents" and we could relax knowing they were in a secured area. It was clean, roomy, lots of light and enjoyable. Everything is a quick walk, the sea, the supermarket, the old town and restaurants. The owner was very helpful and accommodating. Always a quick response to emails.

It was our first time in Menton, and we really loved the area, you are in the cote d' azur but don't feel like your in a holiday resort. Everybody is very friendly and the town is very well connect with transport.

All in all a great property and a great location, we highly recommend this property and Menton.

We will be back,

Johanna

  • Recensie verstuurd: Jan 25, 2017
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Great stay

  • 5 of 5

We had a delightful stay in the apartment and in Menton. The property was well equipped, clean and had all the amenities me were looking for.

The apartment is on the side of the building and not on the sea front, which was perfect for us, as my wife is sensitive to traffic and the main road is very busy, the apartment was very quite and the garden was a great place to have breakfast. We also enjoyed the pool on the roof of the building, it really has the most amazing views of the Menton and the sea.

We didn't eat much in the apartment as there are so many restaurants to choose from in the area, we recommend Côte Sud in the Old Village.

We would like to thank Maria for waiting for us as we had a delayed flight from the UK and she waited till 10 pm truly appreciated.

We recommend the apartment and hope to come back soon.

Briggy family

  • Recensie verstuurd: Jan 25, 2017
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Charles, Thank you very much for your review, we are very happy you and you gorgeous family enjoyed your stay at Roca Mare. We are travelers too, and understand that in many cases you cannot always manage transport and delays, it for such reason that both us and Maria were happy to wait for you and make sure that you had a great start to your holiday! Look forward to see you all soon, All the best Sophia and Neil
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Close to Everything!

  • 3 of 5

Located right across from the beach. Ground level, in the back, with a nice patio that we used a couple of times.

Unfortunately, the train tracks are only 30 metres behind, and the trains start running about 5:30 am.

We were welcomed and given a tour/review by the cleaner. Succinct and in French only. It was enough tho.

The master BR was just large enough, with an adequate closet. The 2nd BR was very tight; bunk beds and a shelves-only closet.

The kitchen is along one wall and was fine for our needs. We had coffee and toast in the mornings, but ate out for lunches and dinners. A cooktop and microwave; no oven.

The toilet is in a separate, cramped room; no bidet and no tp roller.

The whole place would benefit from a fresh coat of paint.

Rooftop pool was ok but the weather did not cooperate so we only went up once. Fixed benches and no loungers or chairs.

No issues getting in or out. The exterior and common areas were clean and well maintained.

The owner was helpful and responded quickly to e-mail and telephone.

For context, we are a mid 60's Canadian couple travelling on our own, and without a car.

  • Recensie verstuurd: Oct 29, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Darcy, thank you very much for your review, we truly appreciate sharing your experience and for giving us tips to constantly improve our property. Roca Mare is truly located in the best area to enjoy Menton, just 50 meters from the sea, 50 meters from great restaurants, 200 meters from the Old Village. We are pleased you went to the pool and solarium where you have the most amazing views of Italy, Menton Old Town, the sea and the Mountains. The master bedroom has a European queen bed 160cm, which for European standards is already big, but we understand that in Canada you have much larger beds. The second bedroom has ordinary bunk beds which are 90cm by 190 cm also very standard size for Europe. As I had explained to you, the microwave is also an oven and our guests have been generally happy with the meals is produced. In France it very common to separate the toilette from the bathroom, this is a practical reason which I ma sure I don't have to explain why. We are very surprised about your comments regarding the train, we have always had comments from our guests appreciating the quietness of the apartment as people tend to book the apartment to avoid the noise seafront roads that are always very trafficked and busy. The railway is actually positioned at 80 meters, behind the main building and it is behind a containment wall. We have lived in the apartment ourselves with our two babies and never heard or noticed the train. Finally we have already acted on your comments with regards to freshening the property and we have renewed the furniture. It was a pleasure to have you as a guest and hope to see you soon again in our little part of the world. Sophia and Neil
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Generally well maintained property, well positioned and good welcome.

  • 4 of 5

This apartment was very good and the garden is a real bonus giving great space for relaxation and eating meals out. The roof top swimming pool is again a real asset. The owners are very open, flexible and welcoming as is the reception on the day. There is a great deal of privacy as you are away from the main street. The surrounding amenities (supermarket, restaurants, beaches and patisserie) are additional good points. We will certainly want to return in the not too distant future and are happy to recommend it.

  • Recensie verstuurd: Oct 16, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Jim, Thank you very much for your review and we are truly happy you enjoyed the apartment. The garden is a great space to relax and it is very rare in the center of Menton! The pool is also unique as its position is so amazing. We look forward to welcoming you and your family. All the best Sophia and Neil
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Outstanding modern accommodation, perfect location.

  • 5 of 5

We've just returned home from a fantastic holiday staying in the beautiful town of Menton and in this wonderful accommodation. The apartment was spotless and had every modern convenience you could wish for. Great roof top pool, really close to the beach and only 10 minutes walk from the town centre. The underground parking space looking back was a real "must have"as parking on the prom looked problematic. I would highly recommend to anyone looking to visit Menton to stay here.

  • Recensie verstuurd: Aug 29, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Angela, Thank you for your great review, we truly appreciate it. We are happy to offer a private parking place with all our holiday rentals. This is an amenity that holidaymakers forget and don't realize how important it is, epesically in the area of Menton, where space is rare to find and can be very costly. We are only a few that offer this service and probably the only one that offers it included with the rental, but we truly believe that it give our guest the peace of mind to enjoy their holiday and not think of the car. Roca Mare is also located in walking distance from the train station and just outside of the building is the bus stop, which we recommend to use as means of transport on the riviera. Wish you all the best and hope to see you soon! Sophia and Neil
Vond u deze recensie nuttig?
2 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
39 kilometers
Nice Airport
Dichtstbijzijnde Barpub
25 meters
Menton Beach
Dichtstbijzijnde haven
35 kilometers
Nice
Dichtstbijzijnde Golf
17 kilometers
MonteCarlo Golf Club
Dichtstbijzijnde treinstation
250 meters
Menton Garavan
Dichtstbijzijnde snelweg
2 kilometers
Menton
Dichtstbijzijnde Restaurant
25 meters
Beach
Dichtstbijzijnde Ski
78 kilometers
Limone Piemont
Dichtstbijzijnde strand
25 meters
Menton beach

Bekend voor het hebben van de meest milde klimaat van het geheel van de Cote d'Azur, Menton biedt de perfecte locatie voor een greta vakantie het hele jaar door.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Menton, Frankrijk

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
April - May 2017
25 mrt 2017 - 26 mei 2017
3 nacht minimum verblijf
€550
voor 3 nachten
Vanaf
€150
€750
€3.100
 
 
June 2017
27 mei 2017 - 30 jun 2017
Wisseldag: zaterdag
7 nacht minimum verblijf
€850
voor 7 nachten
€850
€3.700
 
 
July - August 2017
1 jul 2017 - 1 sep 2017
Wisseldag: zaterdag
7 nacht minimum verblijf
€1.300
voor 7 nachten
€1.300
€4.900
 
 
September 2017
2 sep 2017 - 29 sep 2017
3 nacht minimum verblijf
€640
voor 3 nachten
Vanaf
€180
€850
€3.100
 
 
October-December 2017
30 sep 2017 - 16 dec 2017
3 nacht minimum verblijf
€640
voor 3 nachten
Vanaf
€180
€650
€2.300
 
 
Christmas - New Year's 2017
23 dec 2017 - 6 jan 2018
3 nacht minimum verblijf
€700
voor 3 nachten
Vanaf
€200
€700
€3.500
 
 
January-March 2018
7 jan 2018 - 30 mrt 2018
7 nacht minimum verblijf
€650
voor 7 nachten
€650
 
 
April-May 2018
31 mrt 2018 - 1 jun 2018
7 nacht minimum verblijf
€750
voor 7 nachten
€750
 
 
June 2018
2 jun 2018 - 29 jun 2018
7 nacht minimum verblijf
€850
voor 7 nachten
€850
 
 
July-August 2018
30 jun 2018 - 31 aug 2018
7 nacht minimum verblijf
€1.300
voor 7 nachten
€1.300
 
 
September 2018
1 sep 2018 - 28 sep 2018
7 nacht minimum verblijf
€900
voor 7 nachten
€900
 
 
Oct-Dec 2018
29 sep 2018 - 21 dec 2018
7 nacht minimum verblijf
€650
voor 7 nachten
€650
 
 
Christmas 2018 New Year 19
22 dec 2018 - 4 jan 2019
7 nacht minimum verblijf
€700
voor 7 nachten
€700
 
 
Basistarief
7 nacht minimum verblijf
€750
voor 7 nachten
€750
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Huisdierentoeslag €0
Cleaning €100
Toeristenbelasting €1 per nacht, per persoon. Dit bedrag zal aan de eigenaar betaald worden bij aankomst. Is niet van toepassing voor kinderen onder 18 jaar.

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

100% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email eigenaar Email eigenaar
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis