Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Eerste november 2016 - 2 BD / 2 BTH Louvre - 1100 € / week - Louvre Saint-Honoré

Personen4
slaapkamers 2
Badkamers1
Oppervlakte 57 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 5 nachten

Beschrijving

Info over de woning

2 slaapkamers, 1 badkamer met lift rue du Louvre

Beheerd door GLAMAPARIS

Neem contact op met ons team in om de beste aanbieding te krijgen voor uw verblijf!

Hit "Stuur een bericht" om het appartement beschikbaarheid te controleren en het verkrijgen van een nauwkeurige offerte.

We hebben het beheer van een portefeuille van meer dan 60 zorgvuldig gekozen appartementen sinds 2008. Maak gebruik van onze:

- Persoonlijke ontvangst dienst bij het appartement

- Onderhoud ondersteuning tijdens uw verblijf

- Een technische gids met instructies over hoe u de huishoudelijke apparaten goed te gebruiken

- Een wijk gids, zodat u kunt een betere kennis van het gebied hebben

_______________________________________________________________________________

Wij leveren topkwaliteit beddengoed en handdoeken (dezelfde provider als 4 sterren "

 Parijse hotels), starter sets voor zeep, shampoo, toiletpapier, wasserette en vaatwasmiddel. Een eindschoonmaak is inbegrepen in de totale huursom.

We richten ons ook op het aanbieden van de beste service te genieten van uw verblijf, zoals:

* Onbeperkt high speed WiFi-verbinding

* Gratis internationale telefoontjes van de vaste lijn (vrij om cellen en vaste lijnen in de Verenigde Staten, Frankrijk, Canada en naar vaste lijnen in meer dan 100 landen;

* Kabel-tv met 200 kanalen inbegrepen (een aantal van hen in het Engels, zoals CNN, CNBC, Bloomberg, Sky nieuws ...);

________________________________________________________________________________

Dit appartement met 2 slaapkamers is gelegen in het 1e arrondissement van Parijs, de beroemde Rue Du Louvre. Gelegen aan het einde van een grote binnenplaats, de omgeving en het appartement zijn zeer rustig en veilig. Dit appartement ligt op de derde verdieping van een gebouw met een lift; het heeft volledige toegang voor gehandicapten. Er is een ingang aan de straatkant die alleen kan worden geopend met een FOB, gevolgd door een tweede deur ook beveiligd met een FOB.

Het appartement is 60 vierkante meter, het werd volledig gerenoveerd in 2014. Het heeft een woonkamer en een open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Het gehele appartement heeft originele Parijse parketvloer en lijstwerk.

Net naast de woonkamer, de volledige badkamer heeft toegang voor gehandicapten en is uitgerust met een Italiaanse douche en een toilet.

De tweede kamer is voor de badkamer, aan het begin van de gang naar het slaapgedeelte. Deze slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, een kast en een raam met uitzicht geven op de binnenplaats. Deze 2 eenpersoonsbedden kan ook een dubbel kingsize bed.

De master bedroom is aan het einde van de gang en heeft een kingsize bed, een grote kast, een telefoon met internationale gesprekken voor de VS / Canada land en mobiele telefoons. Het raam heeft een uitzicht geven op de binnenplaats.

Het appartement beschikt over onbeperkt draadloos internet in alle kamers.

Meer gegevens

Beheerder
Samia, Paul & André (GLAMAPARIS)
Adverteert sinds 2009
Spreekt Engels, Frans, Spaans, Portugees, Arabisch
Reactietijd:
Binnen een dag
Reactiescore:
90%
Kalender laatst bijgewerkt:
5 augustus, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Les Halles, Frankrijk

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 3
Gebouw Type:
  • Gebouw
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 57 m²
Huisregels:
  • Check-in: 15:00
  • /
  • Check-out: 10:00
  • Max. bezetting: 4
  • Min. leeftijd van primaire huurder: 14
  • Niet geschikt voor kinderen
  • Feestjes/evenementen niet toegestaan
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Alleen niet roken
  • No commercial activity is allowed.
Locatie:
  • stadscentrum
Thema:
  • gezin
  • historisch
  • romantisch
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • Lift
  • Free Local Calls
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • telefoon
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 4 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • - toilet , douchecel
Slaapkamers:
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 4
  • - 2 eenpersoonsbed
    - 1 extra groot tweepersoonsbed
Vermaak:
  • dvd
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
Geschiktheid:
  • Groups
  • Singles
  • toegankelijk met rolstoel
Attracties:
  • kerken
  • bioscopen
  • bibliotheek
  • theater
  • musea
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • photography
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • skeeleren
Notities:
Onze appartementen zijn ingericht met fris beddengoed en een set handdoeken per gast. Een eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen, zodat u kunt ervan verzekerd zijn dat het appartement onberispelijke bij aankomst zal zijn. Optionele extra service: -Babycot Verhuur (tegen vaste prijs van 50 €) - We kunnen een auto service en reisverzekering af te sluiten Aarzel niet om met vragen of speciale wensen! Bekijk enkele van onze vergelijkbare lijsten op HomeAway: 473.317 825.840 436.008 425.323 1106069 1138425 844.322 831.703

Recensies

Fantastisch! 4,8/5 -
(29 recensies van reizigers)

82% Complete
13% Complete
3% Complete
0% Complete
0% Complete
Eerste november 2016 - 2 BD / 2 BTH Louvre - 1100 € / week - Louvre Saint-Honoré
average rating of 4.793103 based on 29 reviews
5

Great Location and Excellent Unit

  • 5 of 5

We loved the peace and quiet of the courtyard building, which in itself was very stately. The view is not into the courtyard with the fountain; instead the windows look out into much smaller courtyards but the view is pleasant and provides lots of natural light. The apartment was well equipped and very clean. The bathroom and master bedroom were especially nice sized. The beds were very comfortable. The location is absolutely amazing, in walking distance to the Louvre, the convenient store Monoprix, amidst a nice shopping area. There is a nice park across the street. We would definitely recommend this apartment to friend and would be happy to stay here again in the future. Andre was very welcoming and office assistance was friendly. Thank you!

The Munshis, Phoenix, AZ, USA

  • Recensie verstuurd: Aug 8, 2017
  • Datum van verblijf: Jul 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for your feedback on the apartment. We are glad you enjoyed your stay in Paris. We will be happy to welcome you back here anytime. André and the GLAMAPARIS team
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Modernes Appartement zentral gelegen

  • 5 of 5

Uns hat dieses Appartement sehr gut gefallen. Es war modern ausgestattet und lag sehr zentral. Somit konnten wir viele Sehenswürdigkeiten gut zu Fuss erkunden.Wir würden dieses Appartement auf jeden Fall wieder buchen, wenn wir wieder nach Paris reisen. Vielen Dank an die Vermieter

  • Recensie verstuurd: Jul 17, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you a lot for your review, we are very happy you enjoyed your stay here in Paris! Samia and the GLAMAPARIS team
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Seattle, WA USA
3

Great location, so-so apartment

  • 3 of 5

Location: This apartment is about 100 meters from the Chatelet-Les Halles metro station (use exit #8, Rue du Louvre), which makes it super-easy to access from either CDG or Orly airport, and allows you easy access to the entire city and environs by Metro and RER. It is also about a 5 minute walk from the Richelieu entrance to the Louvre, and about a 15 minute walk to Notre Dame cathedral. Basically, the location is top shelf.

The rental company was good. Greeter was present when he said he'd be and was very pleasant spoke very good English, but was actually an intern and not familiar with the apartment. The company's communications were prompt and pleasant, and as mentioned below, when requested, they promptly provided a fan for the apartment.

Apartment: The building is a very beautiful Haussmann-style building with a lovely courtyard (shared by several business including a retail shop), and feels quite secure. It is very clean and comfortable. Furniture, beds, and linens were adequate. Kitchen is small (basically a single room serves as kitchen and livingroom) but adequately equipped.

Several cons re: the apartment:

1. No freezer nor clothes dryer (though a clothes washing machine and drying racks are provided)

2. No street view-The windows look onto a small internal courtyard/ventilation shaft. With the windows open you can hear the neighbors.

3. We were awakened 8am each weekday by loud construction noise in a nearby apartment (who knows how long this will go on; Perhaps it will be quite temporary).

4. The floors are creaky-If you are light sleepers maybe not the best place for you!

5. No air conditioning, which made some really hot nights a bit difficult, though the company did provide a fan upon request.

All in all, we probably wouldn't stay here again for the reasons mentioned above, but if location is very important to you and the downsides mentioned above don't matter too much, this could be a great option for you.

  • Recensie verstuurd: Jul 16, 2017
  • Datum van verblijf: Jul 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for your review. Bad or good, we always value the feedback we received from our clients. We received many reviews about the temperature problem, but we had a heat wave at this time and this is something that happened once in a century. The reviews are logically affected by the heat although 3/5 is a bit worse than usual. As for your comments: 1- It is mentioned on the listing that we have a refrigerator and a washing machine, nothing about freezer and dryer. 2- As one can see on the pictures, there is no street view, and the apartment is giving on the courtyard, which is why we mention the property is quiet. 3- We never heard about any noise from work in this apartment, I believe it was someone locally renovating his apartment. We didn’t hear this from you during your stay and had no way to know, we are sorry about this. 4- The floor is an authentic Parisian wood parquet, and does creak. 5- The apartment is listed as “NO A/C”, which is common in Parisian apartments. We value a lot our customer reviews and work hard to make sure everything is mentioned clearly on our listings. In the future, if you have special requirements, make sure you read properly the advert or check with the manager/owner to avoid disappointment. GLAMAPARIS.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Charming French apartment in the heart of Paris

  • 5 of 5

Apartment was small but in a great location close to both the Louvre and Les Halle's metro stops. Easy walk to Louvre, etc. Grocery store, bakery and cafes near by. Apartment was clean and very quiet. Only negative was the overall building was a little run down, but very safe. I think it is in transition as stores on ground floor looked like they were going to open soon which would bring more life to the building.

  • Recensie verstuurd: Jun 10, 2017
  • Datum van verblijf: Jun 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you a lot for your review. We are glad you enjoyed your stay in Paris! Paul and the GLAMAPARIS team
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Chanhassen, Minnesota
5

Location, location, location! Lovely 2 bedroom with all the essentials

  • 5 of 5

We absolutely loved this apartment and will likely book for future trips to Paris. It is ideal for 2-4 people, 2 couples, or a family of up to 4. Perfectly meets the needs of anyone interested in exploring Paris - Le Louvre is just a 5 min walk, les Halles- Beaubourg and the Marais just a few mins walk as well. The metro is at the end of the street. Nearby cafes & shopping just outside your door.

The apartment itself is well lit, beds are very comfortable and it has an ample/supplied kitchenette. Washer in kitchen-noisy but works great! Loved having the nesspresso machine & electric kettle. Bathroom is stand alone shower with a fixed and handheld shower nozzles.

The living area of the apartment is small - love seat & 2 armchairs, but honestly we did not spend much time in the apartment except to sleep and have breakfast - and occasional evening glass of wine & snack.

  • Recensie verstuurd: May 2, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for you review! We are glad you enjoyed your stay here in Paris. Samia and the GLAMAPARIS team
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Beautiful flat!

  • 5 of 5

Everything was easy about this flat. From check-in to a functional layout, this flat had it all. We are a family of 4 and we were very comfortable here. You are close to major sights, and easy access to the metro. The space is well equipped, in a quiet building, with key fob access. The management company took care of everything seamlessly. We were extremely happy with our stay.

  • Recensie verstuurd: Apr 25, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you a lot for your feedback, this is really appreciated. We are happy to read you enjoyed your stay in Paris. Joao and the GLAMAPARIS team
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde Barpub
Lots of
Dichtstbijzijnde Restaurant
Lots of
auto: niet noodzakelijk

Optionele extra service: -Babycot verhuur (tegen vast bedrag van 50 €) - Wij kunnen een auto service en reisverzekering af te sluiten Aarzel niet met vragen of speciale eisen! Bekijk enkele van onze vergelijkbare lijsten op HomeAway: 1038003 1089077 1378669

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Les Halles, Frankrijk

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Special Offer
12 aug 2017 - 20 aug 2017
5 nacht minimum verblijf
€1.250
voor 5 nachten
Vanaf
€250
€1.250
 
 
September - October 2017
3 sep 2017 - 31 okt 2017
5 nacht minimum verblijf
€1.600
voor 5 nachten
Vanaf
€320
€1.600
 
 
November - December 2017
1 nov 2017 - 19 dec 2017
5 nacht minimum verblijf
€1.150
voor 5 nachten
Vanaf
€230
€1.150
 
 
Christmas 2017
20 dec 2017 - 27 dec 2017
5 nacht minimum verblijf
€1.500
voor 5 nachten
Vanaf
€300
€1.500
 
 
New Year's Eve
28 dec 2017 - 4 jan 2018
5 nacht minimum verblijf
€1.750
voor 5 nachten
Vanaf
€350
€1.750
 
 
Basistarief
5 nacht minimum verblijf
€1.550
voor 5 nachten
Vanaf
€310
€1.550
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Tarieven Geen bijkomende kosten

All of our rates are weekly rates which means the price remains the same whether for 5, 6 or 7 nights.
We however do offer some special rates for shorter stays depending on calendars and periods.

Payments by credit card (AMEX, VISA, MASTERCARD), cash, and wire transfer are accepted. Minor fees apply to credit card transactions (2,5% for VISA, MASTERCARD & 3,5% for AMEX)

Since 2015, a tourist tax of 0,83 € is charged per guest & per night (except children under 18)

For shorter stays, the security deposit is typically made by credit card print, meaning no extra money is charged up front. Ask us for more details.

A representative will greet you at the apartment with the keys. This service is free of charge, with the exception of late check-ins, Sunday check-ins, and holiday check-ins. These incur a 50€ fee. After 10pm, the fee increases to 75€.

¨Please note that this apartment is not suitable for children under 15 years' old.

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

  • Geen terugbetalingen voor annuleringen die na de betaling zijn gemaakt
Manager e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen