Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon

Appartement in Zoldo Alto, Belluno en omgeving

Personen8
slaapkamers 3
Badkamers1
Aparte Toiletten1
Oppervlakte 71 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 7 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Info over de woning

Dit unieke bovenste verdieping appartement kijkt Mareson-Pecol en de Civetta en Pelmo bergen; een aantal van de beste uitzichten in de Dolomieten. Pecol in deze Unesco World Heritage Site, biedt een uitstekende zomer wandelen, fietsen, wandelen en klimmen. De lucht is fris en het landschap is ongeëvenaard, met vele paden en bergpassen te verkennen. Bezoek de 'valdizoldo' website voor meer informatie.

In de winter, de Pian Del Crep gondel skilift ligt op 5 minuten lopen van het hotel, die toegang geeft tot de Civetta Ski Area. Civetta op zijn beurt deel uitmaakt van de Dolomieten "Superski" gebied dat is de grootste single-pass skigebied ter wereld, met elkaar verbonden door regelmatige ski-bussen die voor de deur stopt. Bezoek de 'Ski Civetta' website voor meer informatie.

Niet alleen dat, maar Venetië is slechts een en een half uur rijden met de auto, met zijn unieke historische centrum en de nabijgelegen stranden.

Binnen 20 minuten bereikt u het Prosecco wijnproductie gebied kan bereiken, en ongeveer een uur rijden is Conegliano, in het hart van de Prosecco Superiore DOC G regio. Bezoek de Italiaanse 'prosecco' website voor een lijst van producenten en biedt wijnmakerij tours!

Het appartement ligt op de 4e verdieping, dus ook van het prachtige uitzicht, maar let op: er is geen lift. Er is een grote open woon / eetkamer met balkon, met volledige hoogte ramen met uitzicht op de bergen en de verlichte pistes van Foppe en Cristelin in de winter. Een aparte kombuis keuken heeft een koelkast / vriezer, gasfornuis, magnetron, broodrooster en een waterkoker.

Er zijn twee grote slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee vaste singles. Trappen leiden van de zithoek naar een open dek met een klein tweepersoonsbed, en er is een pull-out slaapbank in de woonkamer, waardoor een totaal van 8 bedden. Er is ook een opvouwbare bed in de tweede kamer die kan worden verplaatst het appartement vereist.

Er is een douche / toilet ruimte met bidet en wasmachine, en een apart tweede toilet.

TV / DVD-speler, een haardroger, een strijkijzer en strijkplank aanwezig.

Er is voldoende kastruimte in beide slaapkamers, en de opslag bij de ingang, evenals een kleine afsluitbare ski-kastje van de begane grond entreehal.

Kussens en dekbedden zijn aanwezig. Gasten worden gevraagd om hun eigen kussenslopen, dekbedovertrekken, lakens, handdoeken etc als nodig te brengen.

Parkeren is in een eigen parkeerterrein met beveiliging barrière.

Dit is echt een uniek appartement op een prachtige locatie op elk moment van het jaar.

Meer gegevens

Eigenaar
Mike Brownlow
Adverteert sinds 2014
Spreekt Engels, Frans, Italiaans
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
31 januari, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Zoldo Alto, Italië

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 4
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 71 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting 8
  • huisdieren in overleg
  • kinderen welkom
  • roken toegestaan
Locatie:
  • berg
  • landelijk
  • dorp
Thema:
  • afgelegen
  • gezin
  • activiteit
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • föhn
  • centrale verwarming
  • strijkplank en -bout
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • 1 Aparte Toilet
  • - toilet , douchecel , bidet
    - toilet
  • Gast handdoeken mee te nemen.
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 8
  • - 1 tweepersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
    - 1 tweepersoonsbed
    - 1 slaapbank/futon
  • 2 aparte slaapkamers, een slaapzolder en een slaapbank. Dekbedden en kussens voorzien. Gast om kussenslopen, dekbedovertrekken en lakens mee te nemen.
Vermaak:
  • dvd
  • tv
Buiten:
  • balkon
Geschiktheid:
  • Groups
  • niet toegankelijk met rolstoel
Attracties:
  • grotten
  • bosrijke omgeving
  • restaurants
  • waterval
Vrijetijdsbesteding:
  • vogels kijken
  • ecotoerisme
  • paardrijden
  • photography
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • zoetwatervissen
  • hiken
  • schaatsen
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • bergbeklimmen
  • zweefparachutisme
  • skilift - privileges
  • skiën
  • tennis

Recensies

Heel goed! 4,2/5 -
(6 recensies van reizigers)

average rating of 4.1666665 based on 6 reviews
1

disappointing apart from the stunning view

  • 1 of 5

We were a family of 5 who have stayed in a wide variety of rental cottages, flats ,Airbnb, camps . The apartment is well situated in the village on the 4th floor(no lift).Shop for fresh bread etc and restaurant and excellent pizzeria nearby.The view was stunning of Civetta mountain but sadly the apartment had failed to be cleaned after the previous occupants and it was so disappointing to find rubbish,soap marks, old towels , left food in cupboards etc. Having to take our own sheets and towels for us all was burdensome and involved paying extra luggage weight, and it is a wide double bed so our sheets didnt fit! other reviews did not report having to take own sheets. My son said the fold out mezzanine bed had an uncomfy bar across it and my other two are over 6' and could not really fit in the other single beds. It was supposed to be a special family holiday . we enjoyed the wonderful mountains and countryside doing via ferrata, hiking, canyoning,prosecco tours, but left early to go to a clean hotel. The owner did apologize and refunded half the cleaning cost we had paid for.

  • Recensie verstuurd: Feb 9, 2017
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for the review. We are pleased you enjoyed the views and the Civetta area, but very sorry to hear the state of the apartment didn't come up to your expectations when you arrived last August. We were pleased to make a full refund of the £75 cleaning fees when you got in touch with us at that time, and explained why we hadn’t been able to check the apartment before you arrived. We were therefore disappointed to receive your review now in February. You did ask about sheets and towels before your stay and I explained that we don't supply these items, as per the property description. We haven't had any complaints from other guests on these issues and are sorry to hear you decided to leave early. We have updated our property description to clarify that it is our family home, rather than a commercial rental, just so people are aware in case they are expecting a serviced apartment.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

tutto perfetto!!

  • 5 of 5

l'appartamento rispecchia la descrizione messa nel sito. il soggiorno è stato perfetto non abbiamo avuto problemi. ottima la posizione. un grazie al proprietario che è stato molto disponibile per qualsiasi tipo di informazione o chiarimento.

  • Recensie verstuurd: Jan 9, 2017
  • Datum van verblijf: Dec 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Grazie Michele. Spero che tornerete a Zoldo Alto!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Bellissima vacanza!!!

  • 5 of 5

Abbiamo trascorso la settimana dell'ultimo dell'anno in questo graziosissimo appartamento situato al 4^ e ultimo piano.

La vista dal terrazzo del soggiorno è mozzafiato!!!

La descrizione inserita dell'immobile è perfettamente coerente e il proprietario è stato sempre gentile e disponibilissimo per qualsiasi nostra esigenza!

La casa è molto pulita e il riscaldamento adeguato affinché ci sia un calore diffuso in tutte le stanze.

Dalla piantina allegata si può notare che una delle due stanze ha 2 letti singoli: attenzione, sono letti fissi, in strutture di legno, che non possono essere pertanto spostati per formare un terzo letto matrimoniale.

Il letto sul soppalco è un po' piccolo, ma in alternativa si può utilizzare il divano letto nel soggiorno.

I letti sono comunque tutti comodi e per qualche giorno non è affatto un sacrificio adattarsi un po', soprattutto perché la casa è davvero accogliente, coi soffitti alti e ben organizzata!

Non abbiamo mai avuto problemi di mancanza di acqua calda, pur essendo stati in 6 a fare la doccia per una settimana.

L'unico inconveniente è la mancanza dell' ascensore; anche se le scale sono dolci è meglio tenerne conto in modo da non arrivare con bagagli troppo pesanti, ma piuttosto frazionandoli in più borse.

Comunque la palazzina dispone di un parcheggio privato sottostante, chiuso con una sbarra elettrica.

Purtroppo non abbiamo avuto la fortuna di trovare il paesaggio imbiancato durante il nostro soggiorno, ma le piste a Zoldo erano comunque sempre percorribili grazie alla neve che viene sparata e tirata costantemente.

Consiglio a chi è nuovo della zona di provare il primo giorno a valutare le varie piste, magari con una salita singola, in quanto alcuni percorsi, soprattutto per i principianti, possono risultare difficoltosi non essendo molto ampie.

A un'ora di macchina è possibile raggiungere l'estesissimo comprensorio sciistico dell'Alta Badia - con gli impianti a San Cassiano (risparmiando però notevolmente sull'alloggio, considerando che i prezzi in zona Corvara sono ben più elevati!).

Il paesino di Pecol comunque si è rivelato vivo e allo stesso tempo tranquillo, con piccoli localini dove abbiamo mangiato molto bene e con un paio di discoteche e after ski (tra cui lo Zoldo Dome: un grande igloo di plastica trasparente sotto le piste, a dieci minuti a piedi, in cui si può bere in compagnia e saltellare a suon di musica fino a notte fonda...).

Consiglio a tutti una vacanza in questo appartamento!

  • Recensie verstuurd: Jan 4, 2016
  • Datum van verblijf: Dec 2015
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Molte grazie Elena. Ci auguriamo che tornerete a Zoldo Alto!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Fantastic location for walks and views

  • 5 of 5

A family of 2 adults and 2 late teenage boys we arrived in Zoldo Alto after a long day as night was falling on the first of August.

It was very easy to find the apartment block and to turn on electric (on inside wall) water (in external cupboard) and gas (a cylinder out on the balcony).

In the morning we awoke to find we were in a beautiful valley under the magnificent Civetta mountain. We were in awe of it's majesty throughout our week long stay. The village was busy enough in the morning with families and more elderly residents but it is very quiet later in the day and at night.

A small supermarket 200 m away catered for all our needs and there we met with friendly staff who humoured our few words of Italian.

We began to explore the many walks of all grades which started from the village. Some gave access to the Alta Via 1 which could also be accessed via ski lifts on the road towards Pelmo (at Pelmo walk to the dinosaur footprints). Cinque Torri and Marmolada were also within easy driving reach for more incredible views, walks and WW1 history.

We had a fantastic week based in the apartment which had excellent cooking facilities and is clearly a lair of love for the efficient and helpful owner.

  • Recensie verstuurd: Sep 26, 2015
  • Datum van verblijf: Jul 2015
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Many thanks John. You described the area better than we could! We hope you'll visit again.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Superb location, fantastic views and good value!

  • 5 of 5

Me and my boyfriend have stayed at this apartment twice now, once for 2013 New Years and again for Easter in 2014. Both stays were fantastic, the stunning balcony views over Mount Civetta and the pistes were perfect for watching the night skiing and New Year firework celebrations! Facilities included everything we needed. Supermarket was 2 minute walk and slopes 5 minutes. We ate at a number of lovely local restaurants all within walking distance who were very friendly to two English speakers with no knowledge of Italian. We would definitely stay here again if skiing in the Dolomites. Thanks Mike!

  • Recensie verstuurd: Feb 1, 2015
  • Datum van verblijf: Apr 2014
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks Maisie for the kind review. And for staying twice! We hope you'll come back to the Dolomites again soon.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Excellent value. Excellent location.

  • 4 of 5

Mikes apartment is warm, cosy and excellent value. It had everything we needed for a ski stay. Comfy beds, lots of hot water, towels, linen, a balcony to work on skis and boards, ample parking and a supermarket close by. The lifts are a five minute walk. We couldn't ask for more. Mike and the agency Al Lumin were really nice and helpful too.

  • Recensie verstuurd: Jan 22, 2015
  • Datum van verblijf: Dec 2014
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks Louise. Hope you'll visit again!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
130 kilometers
Venice - Marco Polo
Dichtstbijzijnde Barpub
50 meters
Various
Dichtstbijzijnde treinstation
27 kilometers
Longarone
Dichtstbijzijnde Restaurant
100 meters
Various
Dichtstbijzijnde Ski
400 meters
Civetta
Dichtstbijzijnde strand
138 kilometers
Lido di Jesolo - Venice

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Zoldo Alto, Italië

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
GBP
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Late Skiing
18 mrt 2017 - 1 apr 2017
7 nacht minimum verblijf
€752
voor 7 nachten
€752
 
 
Spring
2 apr 2017 - 2 jun 2017
7 nacht minimum verblijf
€578
voor 7 nachten
€578
 
 
Early Summer
3 jun 2017 - 14 jul 2017
7 nacht minimum verblijf
€752
voor 7 nachten
€752
 
 
Midsummer
15 jul 2017 - 1 sep 2017
7 nacht minimum verblijf
€867
voor 7 nachten
€867
 
 
Late Summer
2 sep 2017 - 6 okt 2017
7 nacht minimum verblijf
€752
voor 7 nachten
€752
 
 
Autumn
7 okt 2017 - 1 dec 2017
7 nacht minimum verblijf
€578
voor 7 nachten
€578
 
 
Basistarief
7 nacht minimum verblijf
€867
voor 7 nachten
€867
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Borg €116
admin,cleaning, keys etc €173

Rates are subject to change until booking confirmed. Pets by arrangement

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 14 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email eigenaar Email eigenaar
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis