Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

mooie vissershuisje huisje ligt naast 3 prachtige stranden en de stad

Personen5
slaapkamers 2
Badkamers1
Ligging vakantiehuis cottage
Minimum verblijf 3 - 7 nachten

Beschrijving

Info over de woning

2 slaapkamers huisje dicht bij de 3 stranden en restaurants

Sandy voeten huisje is een heerlijke vissershuisje huisje in het hart van de downalong gebied van St Ives. Het is perfect gelegen tussen Porthmeor en Porthgwidden stranden. Porthmeor strand is een blauwe vlag strand beroemd om zijn surfen en Porthgwidden strand is een meer beschut en ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het is ook binnen een loopafstand van het centrum en de vele restaurants en cafes en de Tate Gallery.

Sandy voeten zelf is een 2 slaapkamers woning die is onlangs gerenoveerd om comfortabel en stijlvol wonen bieden.

De keuken is volledig uitgerust met een wasmachine / droger, fornuis en kookplaat met een tafel en 4 stoelen.

De woonkamer heeft tv en dvd-speler en een iPod-dock en speakers plus 2 banken.

Boven is er een badkamer met toilet, wastafel en een bad met douche.

Slaapkamer 1 heeft een kingsize bed, commode, inloopkast en 2 bed lichten.

Slaapkamer 2 heeft twee eenpersoonsbedden, nachtkastje met bed lichten en een commode.

Meer gegevens

Eigenaar
vikki halliday
Adverteert sinds 2014
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
20 september, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: cottage in Saint Ives, Verenigd Koninkrijk

Type woning:
  • cottage
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - inbegrepen
Huisregels:
  • Max. bezetting: 5
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • strand
  • bij zee
  • grote plaats
Algemeen:
  • open haard
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • Garbage Disposal
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 4 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • - toilet , bad met douche , douchecel
Slaapkamers:
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 5
  • - 1 groot tweepersoonsbed , 1 babybed
    - 2 eenpersoonsbed
  • master bedroom kingsize bed met staande lampen, commode en inloopkast
Vermaak:
  • boeken
  • dvd
  • spelletjes - volwassenen
  • stereosysteem
  • tv
  • speelgoed - kinderen
  • video-bibliotheek
Geschiktheid:
  • toegankelijk met rolstoel
Attracties:
  • bioscopen
  • festivals
  • bibliotheek
  • musea
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • pedalo's
  • photography
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • hengelsport
  • golf
  • zeilen
  • duiken
  • snorkelen
  • baai/golf vissen
  • surfen
  • zwemmen

Recensies

Uitstekend! 4,6/5 -
(39 recensies van reizigers)

71% Complete
20% Complete
5% Complete
2% Complete
0% Complete
mooie vissershuisje huisje ligt naast 3 prachtige stranden en de stad
average rating of 4.6153846 based on 39 reviews
5

Great cottage in great location. We'd go again and recommend to anyone

  • 5 of 5

We loved our break at Sandy Feet.

We managed to get a space in the Island car park and didn't touch the van all week.

It's a lovely little cottage with everything you need, the kids loved the DVDs and the extra beach toys we borrowed.

The beds are lovely and bedding very luxurious.

It's only a very short stroll to the harbour or Porthgwidden beach. We had breakfast at the Porthgwidden Beach Cafe twice as the food and views are amazing.

We also ate at The Mex (Mexican restaurant) and loved it.

We had a few beers in The Sloop and loved that too. It was great to be car free so it was safe to have a beer without needing to drive or walk far to get home.

We'd happily stay again and would recommend it to anyone.

We also went swimming at the town leisure centre which is a 15-20 minute walk (up quite a lot of steps as it looks over the town). It worth calling ahead to check times of pool openings as we wanted to use the children's pool and it's not always open (busy with lessons). It's a nice pool though.

  • Recensie verstuurd: Feb 19, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you David for such a lovely review! I am so pleased you had a lovely time. We all really enjoy the car free nature of St Ives as well. It's a pain parking but then lovely as there is such little traffic that our road has a lovely play out on the street retro vibe the kids love. Thanks again for such a nice review. Much appreciated!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Good weekend in St Ives

  • 4 of 5

Family of 4 down for the weekend surfing. The property was in the perfect location. 5 min stroll to the beach. 2 mins to harbour side.

Would definately stay here again.

  • Recensie verstuurd: Sep 8, 2017
  • Datum van verblijf: Aug 2017
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Fantastic

  • 5 of 5

Our first visit to St. Ives and we loved it. The cottage is in an ideal location meaning we didn't need to use the car all week. Vikki was very helpful and informative and I would definitely recommend this spotlessly clean, cosy cottage.

  • Recensie verstuurd: Aug 29, 2017
  • Datum van verblijf: Aug 2017
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you Amanda!! It was a pleasure to have you as our guest. So please you had a lovely holiday and caught the St Ives bug!! x
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Beautiful cottage ideally located for the beaches and harbour area.

  • 5 of 5

As a family of 4 with young children this accomodation was ideal, we have holidayed several times in St Ives, this property was by far the best place we have stayed due to the following points.

1. Beautifully presented cottage.

2. Ideally located for the beaches

3. Ideally located for st Ives town centre.

3. Well equipped kitchen including washer /dryer.

4. Good sized bedrooms with comfy beds.

5. Good sized living/ kitchen area

All in all we had a good time and had no issues at all with the property, Would definately stay there again and recommend to others.

  • Recensie verstuurd: Aug 12, 2017
  • Datum van verblijf: Jul 2017
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much for your lovely review!!! It is very much appreciated !! I am so pleased you had a fabulous holiday despite the disappointing weather! Where is our summer! It was an absolute pleasure to have you as our guests. Thank you again!
Vond u deze recensie nuttig?
0 1
4

The cottage is in a great location. Clean and well equipped. Great.

  • 4 of 5

It was well presented. Clean. Well equipped. Comfortable.

  • Recensie verstuurd: Aug 12, 2017
  • Datum van verblijf: Aug 2017
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Caroline I am so pleased you had a lovely time in St Ives. It was a pleasure to have you as our guest.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
2

Disappointing stay

  • 2 of 5

Felt we paid five star price for three star accommodation . The oven was so dirty we couldn't use it for the smell and the smoke from old burnt on food , plates badly chipped , cutlery filthy and needed washing before you could use them,table warbled so badly it was difficult to eat from it,light broken in fridge , bad smell in toilet had to get bleach and clean it before use and constantly replace air freshness in there for the duration of stay because we couldn't get rid of the smell . Poor quality delapidated furniture ,one of the single beds broken and no where to hang cloths in the bedroom with the single beds,would not go again for free to that place .

  • Recensie verstuurd: Jul 28, 2017
  • Datum van verblijf: Jul 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Firstly I am extremely sorry that you didn't enjoy your holiday. I know that you were grandparents taking your grandchild on holiday and it did nothing but pour down all holiday. I have passed on your comments to the housekeeper. Cleanliness is something we take very seriously so I am very sorry they fell below your expectations. I know the housekeeper and myself leave out telephone numbers in case you have any problem. I wish you have phoned us so we could have rectified any problems at the beginning of your holiday. The housekeeper actually doesn't clean the cutlery and crockery in the change over clean as we ask the previous guests to do their own washing up and putting away. Apologies that this was not done to the standard you would have expected . As this response is as much for future guests I do feel that I need to defend ourselves as some of the comments are unfair. We have been renting out the cottage for a little over 2 years and all the furnishings are new and of a high standard. Both the bathroom and the kitchen are new and all rooms were also newly decorated . I really have spent an awful lot of time making the cottage as nice and comfortable as possible. I personally made a check the week before to make sure everything was in good order and felt everything was perfect ;something which was backed up by the fact that the guest the week before you stayed left a 5* review. At that point there was no bad smell or broken bed.Obviously I will check on all the points you have raised and replace and mend anything that requires it. In terms of pricing I have priced the cottage the band below its given value by Aspects holidays and frozen the price for 2 years.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
50 Miles
newquay cornwall
Dichtstbijzijnde Barpub
200 meters
porthgwidden cafe
Dichtstbijzijnde haven
70 Miles
plymouth
Dichtstbijzijnde treinstation
1 Miles
st ives
Dichtstbijzijnde snelweg
3 Miles
a30
Dichtstbijzijnde Restaurant
100 meters
olives
Dichtstbijzijnde strand
200 meters
porthgwidden
auto: niet noodzakelijk

binnen een steenworp afstand van 3 prachtige stranden, de Tate Gallery en een grote verscheidenheid aan cafe's en restaurants.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: cottage in Saint Ives, Verenigd Koninkrijk

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
GBP
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
autumn 1 2017
8 sep 2017 - 28 sep 2017
3 nacht minimum verblijf
€424
voor 3 nachten
Vanaf
€141
€746
 
 
autumn 2 2017
29 sep 2017 - 19 okt 2017
3 nacht minimum verblijf
€305
voor 3 nachten
Vanaf
€102
€553
 
 
oct half term 2017
20 okt 2017 - 28 okt 2017
3 nacht minimum verblijf
€339
voor 3 nachten
Vanaf
€113
€633
 
 
winter 1 2017
29 okt 2017 - 15 dec 2017
3 nacht minimum verblijf
€254
voor 3 nachten
Vanaf
€85
€488
 
 
christmas 2017
16 dec 2017 - 27 dec 2017
4 nacht minimum verblijf
€497
voor 4 nachten
Vanaf
€124
€770
 
 
new year 2017
28 dec 2017 - 2 jan 2018
5 nacht minimum verblijf
€847
voor 5 nachten
Vanaf
€169
€960
 
 
winter 1 2018
3 jan 2018 - 8 feb 2018
3 nacht minimum verblijf
€254
voor 3 nachten
Vanaf
€85
€474
€1.017
 
 
Feb half term 2018
9 feb 2018 - 23 feb 2018
3 nacht minimum verblijf
€271
voor 3 nachten
Vanaf
€90
€508
 
 
Winter 2 2018
24 feb 2018 - 22 mrt 2018
3 nacht minimum verblijf
€254
voor 3 nachten
Vanaf
€85
€474
 
 
Easter hols 2018
23 mrt 2018 - 14 apr 2018
4 nacht minimum verblijf
€452
voor 4 nachten
Vanaf
€113
€678
 
 
Spring 1 2018
15 apr 2018 - 3 mei 2018
3 nacht minimum verblijf
€288
voor 3 nachten
Vanaf
€96
€565
 
 
Spring 2 2018
4 mei 2018 - 24 mei 2018
3 nacht minimum verblijf
€339
voor 3 nachten
Vanaf
€113
€678
 
 
May half term 2018
25 mei 2018 - 1 jun 2018
7 nacht minimum verblijf
€960
voor 7 nachten
€960
 
 
Summer 1 2018
2 jun 2018 - 28 jun 2018
3 nacht minimum verblijf
€508
voor 3 nachten
Vanaf
€169
€898
 
 
Summer 2 2018
29 jun 2018 - 19 jul 2018
7 nacht minimum verblijf
€1.039
voor 7 nachten
€1.039
 
 
Summer holidays 2018
20 jul 2018 - 31 aug 2018
7 nacht minimum verblijf
€1.241
voor 7 nachten
€1.241
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Tarieven Geen bijkomende kosten
Schadeborg €112,96

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen