Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Om Villas

Adverteert sinds 2006
Spreekt Engels

Ultra Luxe Westin St. John Villas - Alle Weken & maten beschikbaar!

4 Recensies
Personen10
slaapkamers 3
Badkamers3
Aparte Toiletten1
Ligging vakantiehuis villa
Minimum verblijf 7 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: villa in Contant Hill

0-3 slaapkamers, 3 badkamers, Villas slaapt 4-10

Geniet van privacy en voorzieningen - Westin St. John Resort beschikt over een indrukwekkend scala aan voorzieningen, uit eigen prachtig wit zandstrand met zijn restaurants en bars, state of the art fitnessruimte en spa-faciliteiten, babysitting, kind en tiener centra, kwart hectare zwembad, spectaculaire winkels en bij de hand conciërge. Ontspan en kom tot rust in de rust van uw eigen luxe villa nog al deze voorzieningen op uw vingertoppen.

Beschikbaarheid: We hebben weken 1-52 te allen tijde beschikbaar, zodat we niet onze kalender bij te werken. Bel of mail met gevraagde data en één van onze vakantie specialisten zullen u e-mail binnen 24 uur. Aarzel dan niet om te bellen voor meer informatie ook.

Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • toegankelijk met rolstoel
Om Villas (Beheerder)
Adverteert sinds 2006
Spreekt Engels

Recensies

4
gebaseerd op 4 reizigersbeoordelingen

Ultra Luxe Westin St. John Villas - Alle Weken & maten beschikbaar!
average rating of 4.0 based on 5 reviews
Boston, MA, US
5

Paradise

  • 5 of 5

All of the conveniences of home in one paradise! Arriving at St. John and having my luggage whisked away to our villa was the beginning of our sense of relaxation. We couldn't wait to get into our private pool and to relax with a drink. Because there is a well stocked store just minutes away we were able to walk over and pick up what we needed for the first few days. It was ideal being able to grill out and toss together a few things for our first night on the island. We found the kitchen well stocked and didn't lack for any utensils, linens, or dishes. And, I can't forget the Westin Beds - the linens are beautiful and the beds were great. One of our friends had back problems and said the bed worked out great for him. While the Westin beach is comfortable and convenient, we prefer going to the beautiful beaches preserved by the National Park Service. Trunk Bay is a must and Waterlemon Cay is perfect for snorkeling. We always reserve a day to drive over to Skinny Legs for the 'okay burger'. It's a great chance to see the flora and fauna of the entire island. It's also nice to have the gym and the other recreational offerings supplied by the Westin so available to us. And there is not much more rewarding than having our own washer and dryer - nice to pack clean clothes for the way home as well. It also affords you the opportunity to pack less which is always a challenge for me. I loved the fact that they had movie night by the pool for the 'kids'. They offer a lot to do during the day and even have a children's day camp allowing some parents a little time off. While we enjoyed dinner at the resort, my favorite place is Zozo's especially for watching the sun set. And there is no way we can leave the island without a quick visit to Woody's for casual eats, drinks and simple fun. We're heading back in November and absolutely cannot wait!

  • Recensie verstuurd: Jul 14, 2011
  • Datum van verblijf: Apr 2011
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
3 0
Zimmerman, MN, USA
1

A Big Disappointment

  • 1 of 5

The Westin grounds are gorgeous. The service staff are friendly and eager to help. Now for the disappointment...we stayed in a 3 BR Pool Villa. The villa needs some work and is clearly dated. There is no bathroom door in one upstairs bedroom and no shower in the upstairs master bedroom. There was a dinner plate sized mold stain on the ceiling in one bedroom closet. We called management about it, but never received a response regarding our concern...even after repeated phone calls. We were unable to shut a window in the upstairs master bedroom. We received a letter on Monday afternoon about an electrical outage on Tuesday scheduled for 10 a.m. until 2 p.m. and another letter Tuesday regarding another electrical outage for Wednesday from 10 a.m. to 2 p.m.. It stated it was for our safety, but was clearly due to construction on the hill. We were told there would be no compensation because we were notified, albeit just hours prior to the outage. So much for use of the kitchen, our private pool, and villa (too hot without the A/C which also was not functioning on another occasion). Additonally, we requested a highchair for our toddler the day we arrived. The highchair came WITHOUT a tray. They said none was available at the time and they would supply us with one when it became available. We were there for a week and no tray was ever made available to us. Who has a highchair without a tray? The kitchen was inadequately supplied...no spatulas, mixing bowls, dish cloth, soap for sink or dishwasher, etc. and no laundry basket in the laundry room. There were multiple light bulbs burned out in the villa when we arrived. The villa is dark to begin with because the enclosure around the private pool area was enclosed by palms. The beach is extremely weedy and apparently has an infestation of chiggers according to the bites I received on my legs. I did not receive a response from management even after repeated phone calls and attempts to make contact. Initially I was even given a wrong number for the villa CEO by a hotel manager. After failed phone call attempts, messages and no response, I finally emailed the CEO and received a response the night before we left. Needless to say, we never had the opportunity to talk and I am still waiting for a resolution. An added note...our young adults were bored silly because everything at the Westin shuts down at 6:00 or 9:00 p.m.. The workout facility closed at 9:00!

  • Recensie verstuurd: Jun 3, 2010
  • Datum van verblijf: May 2010
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
20 5
5

highly suggest to everyone

  • 5 of 5

We had a WONDERFUL vacation! The place was exactly as the description and pictures. Dr. Steven and his wife Kevyn were so helpful. Kevyn gave suggestions and tips, she came to see that everything was to our liking and answer any questions. GO GO GO !!! I would do this again in a heart beat! It was perfect for our family of all ages. We had a private pool when you wanted alone time and use of all the hotel facilities-pool and ocean. I highly suggest paying the price for the Westin to transport you from the airport it made it so easy and less of a headache! We never rented a car and really didn't miss having one. Taxis are easy to use to get around the island.

  • Recensie verstuurd: Apr 27, 2010
  • Datum van verblijf: Apr 2010
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Chicago, IL
5

Great Villa

  • 5 of 5

My family of 6 rented this 3 bedroom pool villa for a christmas getaway a few weeks ago. The pictures and description sounded too good to be true but honestly the the pictures do not due this villa justice. It is quite spacious and luxurious. Everyone had there own space and no one got in each others way. We went into town a few nights for dinner which is surprisingly close. and ate at the restraunt in the resort a few nights also. Never was disapointed with any meal. We use the grill next to our own pool in our private courtyard for quite a few lunches. This villa has it all. We have already booked next year in the same villa.

Thanks

Smith Family

  • Recensie verstuurd: Jan 5, 2010
  • Datum van verblijf: Dec 2009
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
30 Miles
STT
Dichtstbijzijnde haven
1 Miles
auto: niet noodzakelijk

St. John, de kleinste en meest idyllische van de drie Verenigde Staten Virgin Islands, is het best bekend om zijn tientallen briefkaart perfecte witte zandstranden, turquoise baaien rijk aan kleurrijke koralen en regenbogen van tropische vissen en eindeloze vergezichten van groen fluweel heuvels. Slechts negen mijlen lang en drie mijl breed, twee derde van het eiland is de Virgin Islands National Park, zodat de spectaculaire stranden en ongerepte bossen op die manier voor de komende generaties en zijn toegankelijk voor iedereen blijft. Er zijn rondleidingen door het Nationaal Park door Jeep of safari bus en wandelingen op spectaculaire paden geleid door Park Rangers, die de ervaring met gesprekken over de geschiedenis en geologie van het eiland, evenals de flora en fauna te verrijken. Frequente bezoekers naar St. John zijn strandliefhebbers die altijd klaar om terug naar het strand te gaan.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: villa in Contant Hill, Amerikaanse Maagdeneilanden

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Christmas/Holiday
19 dec 2016 - 25 dec 2016
7 nacht minimum verblijf
€11.707
voor 7 nachten
€11.707
 
 
New Years
26 dec 2016 - 6 jan 2017
7 nacht minimum verblijf
€13.836
voor 7 nachten
€13.836
 
 
Winter
7 jan 2017 - 1 mei 2017
7 nacht minimum verblijf
€6.918
voor 7 nachten
€6.918
 
 
Spring/Summer/Fall
2 mei 2017 - 17 dec 2017
7 nacht minimum verblijf
€5.854
voor 7 nachten
€5.854
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Belastingtarief 14,5%

Additiona size villas available. Please inquire for details.
All major credit cards are accepted.
USVI hotel tax of 10% applies to all reservations.
50% deposit required upon booking.
Full refund if another renter is secured. Otherwise no refunds.

Note: The Westin St. John Resort & Villas is undergoing an extensive renovation. Please go to www.omvillas.com for further details.

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

  • 0% terugbetaling bij annulering ten minste 0 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email Manager
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: villa in Contant Hill, Amerikaanse Maagdeneilanden

Type woning:
  • villa
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 2800 sq. ft.
Locatie:
  • strand
  • complex
Thema:
  • spa
Algemeen:
  • activiteitengids
  • air-conditioning
  • wekker
  • plafondventilator
  • droogtrommel
  • gefilterd water
  • fitnessruimte
  • föhn
  • ISDN-verbinding
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • plaatselijke activiteiten - gids
  • plaatselijke kaarten
  • kluis
  • slaapbank
  • telefoon
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • draadloze breedband
  • fax
keuken:
  • blender
  • koffiemaler
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • grill
  • ijsmachine
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • gaspitten
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • 1 Aparte Toilet
  • - toilet , bad met douche
    - toilet , bad met douche
    - toilet , bad met douche
    - toilet
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 10
  • - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 slaapbank/futon
    - 1 extra groot tweepersoonsbed
Vermaak:
  • cd
  • dvd
  • radio
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • videorecorder
Buiten:
  • barbecue
  • tuingrill - gas
  • terras - steen/beton
  • terras
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • jacuzzi
  • particulier zwembad
  • whirlpool
Voorzieningen ter plekke:
  • concierge
  • huishoudster
  • masseren
Attracties:
  • kerken
  • belastingvrije winkels
  • speeltuin
  • recreatiecentrum
  • koraalriffen
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • ecotoerisme
  • paardrijden
  • wandelen
  • kijken van walvissen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • babysitten
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • hengelsport
  • golf
  • golf - privileges - optioneel
  • hiken
  • mountain biken
  • zeilen
  • duiken
  • snorkelen
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis
  • windsurfen

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis