Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

michela

Adverteert sinds 2013
Bel eigenaar
Spreekt Engels, Italiaans, Grieks

Huisjes in de heuvels met een prachtig uitzicht en het zwembad op slechts 650 meter van de zee

8 Recensies
Personen4
slaapkamers 1
Badkamers1
Ligging vakantiehuis villa
Minimum verblijf 3 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: villa in Arkadii

Huis voor 2/4 personen met een grote veranda met uitzicht op zee / land

Het kleine complex van appartementen en villa's is gelegen op een prive-heuvel met een prachtig uitzicht op de oceaan, de bergen en het omliggende platteland.

De heuvel is de perfecte plek om te ontspannen, want het is ver van drukke wegen, 's nachts is er een lichte bries en ligt op slechts 650 meter van de zee en heeft een nieuw zwembad.

Op het strand onder de naam Ampoula hebben we ook een restaurant en een bar met stoelen en parasols, die gratis voor onze gasten zijn.

Wij bieden ook een zwembad, een barbecue, een klein park speeltuin.

Elke villa is geschikt voor 2/4 personen en bestaat uit:

-Woonkamer Met een slaapbank voor 2 personen

-een tweepersoons slaapkamer

ingerichte-keuken

-Grote badkamer

-Balkon zeer groot

-brede terras met ligstoelen en uitzicht op zee.

- Airconditioning

We bereiden ook het ontbijt met onze producten.

De residentie "Lofos" bestaat uit:

- 3 onafhankelijke villa's, elk met 1 slaapkamer, woonkamer met slaapbank, keuken, badkamer en een veranda met uitzicht op zee,

- 2 grote appartementen met 2 slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer, veranda en een balkon,

- 1 kleine chalet op twee verdiepingen

- 2 kleine appartementen met één slaapkamer, woonkamer met keuken en een balkon.

De accommodatie ligt op 2 km meter van Tsilivi, een toeristenoord met alle diensten en entertainment, maar op hetzelfde moment in een zeer rustige omgeving met veel privacy.

Meer gegevens
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • huisdieren in overleg
  • roken toegestaan
michela (Eigenaar)
Adverteert sinds 2013
Bel eigenaar
Spreekt Engels, Italiaans, Grieks

Recensies

4,4
gebaseerd op 8 reizigersbeoordelingen

Huisjes in de heuvels met een prachtig uitzicht en het zwembad op slechts 650 meter van de zee
average rating of 4.375 based on 8 reviews
5

Geweldig vakantieverblijf!

  • 5 of 5

Net terug van een geweldige vakantie in Tragaki bij Lofos Soilis. Een kleinschalig vakantieparadijs tussen de olijfbomen. Hier gaat rust van uit. Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen, je voelt je bij Lofos Soilis meteen thuis! De appartementen zijn goed onderhouden en worden dagelijks schoongemaakt, ook elke dag schone handdoeken. Het zwembad ligt heel mooi, je kijkt uit over het dal en de zee, prachtige zonsondergang. Het ontbijtbuffet is prima, verse produkten. Ook 's avonds kun je hier heerlijk eten, genietend van een glas wijn en een goede maaltijd en een hele vriendelijke bediening!

Service staat hier hoog in het vaandel, we gaan hier zeker terug naar toe.

  • Recensie verstuurd: Jun 7, 2016
  • Datum van verblijf: May 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks and we hope you will come again!
Vond u deze recensie nuttig?
2 1
5

Lovely holiday

  • 5 of 5

Had a wonderful time. Such a peaceful location. The family were very caring and we had really good service. Breakfast was good and we also enjoyed many nice meals at the Ampoula Beach Restaurant-the extra discount was very welcome. The apartments /villas are not a luxury standard but are very clean (cleaned daily) and comfortable. Would recommend anyone to stay there.

  • Recensie verstuurd: Oct 13, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Indimenticabile vacanza

  • 5 of 5

Indimenticabile vacanza

unforgettable vacation, arrived Sunday, August 14 we are greeted by the famous Greek hospitality. We are immediately invited to have breakfast on the beautiful panomarica terrace, pool, with Greek and international delicacies, is also offered a bowl of fresh water to our dog and, after a while, we settle in the delightful house equipped with every comfort. As we were told, the beach below is offered completely free sun beds and umbrellas and have lunch in the typical Greek tavern agreement with the structure. The following day is the owners that the Italian representative, Michela, are doing their utmost to get us a rental car which, after a few minutes, there is delivered to residences at a very modest price. They cleaned it every day carried out together with the change of linen, all in line with the description of the ad. We have already recommended to friends and there is no reason that, next year we will be back

  • Recensie verstuurd: Aug 22, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: Homelidays, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks a lot for your comment and you will be always welcome in our residence!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

FANTASTIC!

  • 5 of 5

This was an absolutely perfect holiday, 2 weeks of bliss! From the moment we arrived, the staff were so friendly and made sure we quickly settled in.

Our villa was great, really clean and comfortable, serviced every day and with a lovely patio area with sea views where we could eat meals or just relax - we just loved it. It's only a small site with about 8 villas/apartments set amongst gardens which are clean and tidy with lots of beautiful flowers and trees and they have made features of interesting old relics from the olive farm that was there many years ago.

We loved the walk to the local beach, tavernas & shop, a gorgeous 10 minute stroll past lemon and orange trees and you can catch the local bus here too.

The villas are up a hillside, and this gives great views from the pool and taverna area across to Kefalonia - this is where breakfast and evening meals are served and it was a joy to sit here and soak in the surroundings. Its quiet through the day, you can swim in the lovely clean pool, or just relax, enjoy the view and totally switch off.

We absolutely loved the breakfast, Alexi is wonderful, making her own jams and marmalades from the local fruit, her pancakes are to die for, and there was also cereal, cake, a choice of cooked foods, fresh fruit, fresh bread, yoghurt, cold meats, cheese and more - a fantastic start to the day and amazingly included in the price! We also ate many evening meals here and were never disappointed.

Alexi and Pedros go out of their way to please everyone, they are such lovely people and their staff are great. OK not everyone spoke perfect English, but at least they try, and compared to our Greek (which is almost none existent) we couldn't complain - we always managed to be understood. Michela and Dionisia were so helpful and usually available through the day, and the lovely Karisa (who my husband wants to adopt as his second daughter) was always there in the evenings, so any queries could be explained to them.

We really cant praise everyone enough. If you want a quiet, away from it all experience of Greece and the Greek culture then you can't go wrong. Having said that the villas are within a 15 minute drive of the capital and the island has plenty of choice for anybody wanting more excitement, shopping or entertainment. However, we were happy with the villa and our local area, it was all we had hoped for and more, we cant wait to go back!

  • Recensie verstuurd: Jul 14, 2016
  • Datum van verblijf: May 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar You are always welcome to our place!
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
1

This was my worst vacation do not go here.

  • 1 of 5

So this is how it went down we arrived and theres absolutely no wifi these people dont even know they have routers we were transfered multiple times and made us pay for broken showers, toilets, tables that were allready broken the people that work dont speak english, Blamed my dog of breaking their stuff like TV that fell while i was sleeping cuz it was unstable the whole time, Made me pay over 500 euros in total on all the repairs, Same breakfast everyday, Dirty pool with a lot of bugs and much

smaller. Made us use the spare bed after the transfer which was soo small and hard to sleep in the bed. Overall this was the worst summer vacation, if you do come on zakynthos dont come here and definitely go and visit the beach Dafni, best food and best staff they made ur summer a little bit better. Thats my review.

  • Recensie verstuurd: Jul 9, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Good morning Mrs. Dragana We recognize you from your comment. You wrote many lies and all the people who will read this comment must know also our point of view. From when we opened we have only good comments in this site and also in other famous sites and everybody are always satisfied. So here all your lies: - wi-fi works for everybody apart you... - you change one time the house and not multiples times and you know from the moment you booked. We had no availability in only one accommodation and we propose you this solution and you said thank you for your help. - some days before your arrival you asked to be one person more and we accepted it but we told you that one house was small for 4 persons. You told us that was not a problem at all and after you complain. - you broke all the things and were not broken from before and we repair immediately. - your dog eat part of the table and there were the pieces down but we didn't ask you money for that - the TV was there from 5 years, so was steable but never mind... you paid exactly the cost of the TV 185 euro, not more and you throw the money in our face. We really don't understand why you say so many lies... We hope that will be clear for everybody that the problem was you and not our residence where we try always to be kind and polite with everybody and also with you.
Vond u deze recensie nuttig?
1 1
5

vacanza a zacinto

  • 5 of 5

Bellissima struttura, molto comoda anche per vacanze con bambini piccoli, ben attrezzata e lontana dal caos del centro. Immersi nella natura con splendida vista e colazione inclusa.

  • Recensie verstuurd: Sep 30, 2015
  • Datum van verblijf: Sep 2015
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
2 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
12 kilometers
Dionisios Solomos
Dichtstbijzijnde Barpub
50 meters
In piscina o sulla spiaggia
Dichtstbijzijnde haven
9 kilometers
Porto di Zakynthos
Dichtstbijzijnde Restaurant
50 meters
In piscina o sulla spiaggia
Dichtstbijzijnde strand
650 meters
Ampoula Beach
auto: aanbevolen

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: villa in Arkadii, Griekenland

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
May / Maggio
1 mei 2017 - 31 mei 2017
3 nacht minimum verblijf
€165
voor 3 nachten
Vanaf
€55
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 3 gasten; voeg €10 per extra gast per nacht
 
June / Giugno
1 jun 2017 - 30 jun 2017
3 nacht minimum verblijf
€180
voor 3 nachten
Vanaf
€60
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 3 gasten; voeg €10 per extra gast per nacht
 
July / Luglio
1 jul 2017 - 31 jul 2017
3 nacht minimum verblijf
€255
voor 3 nachten
Vanaf
€85
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 3 gasten; voeg €10 per extra gast per nacht
 
August / Agosto
1 aug 2017 - 31 aug 2017
3 nacht minimum verblijf
€330
voor 3 nachten
Vanaf
€110
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 3 gasten; voeg €10 per extra gast per nacht
 
Sept. 2017
1 sep 2017 - 30 sep 2017
3 nacht minimum verblijf
€210
voor 3 nachten
Vanaf
€70
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 3 gasten; voeg €10 per extra gast per nacht
 
oct. 2017
1 okt 2017 - 31 okt 2017
3 nacht minimum verblijf
€165
voor 3 nachten
Vanaf
€55
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 3 gasten; voeg €10 per extra gast per nacht
 
Basistarief
3 nacht minimum verblijf
€165
voor 3 nachten
Vanaf
€55
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Huisdierentoeslag €0

Letto extra 10 euro a notte.

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email eigenaar
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: villa in Arkadii

Type woning:
  • villa
Accommodatie type:
  • kamer met ontbijt
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - inbegrepen
Grondoppervlak:
  • 65 m²
Locatie:
  • bij zee
  • landelijk
Thema:
  • gezin
  • vakantiecomplex
  • romantisch
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • föhn
  • internetverbinding
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • handdoeken inbegrepen
keuken:
  • Borden & bestek
  • Keuken
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 4 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • - bad (zonder douche)
Slaapkamers:
  • 1 Slaapkamer, Slaapruimte voor 4
  • - 1 tweepersoonsbed
    - 2 slaapbank/futon
Vermaak:
  • tv
  • speelgoed - kinderen
Buiten:
  • balkon
  • tuin
  • tuingrill
  • veranda/lanai
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • huisdieren in overleg
  • roken toegestaan
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
Attracties:
  • speeltuin
  • restaurants
  • waterparken
Vrijetijdsbesteding:
  • pedalo's
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • jetskiën
  • piervissen
  • duiken
  • zwemmen
  • waterskiën
Notities:
Ontbijt inbegrepen in de prijs! Ligstoelen op het strand inbegrepen! Restaurant in de avond voor de gasten met 10% korting.

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis