Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Universal Holiday Centre

Adverteert sinds 2004
Bel beheerder
Spreekt Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Russisch, Italiaans, Nederlands, Catalan

FANTASTIC GROUND FLOOR BEACH FRONT APARTMENT IN SALOU S307-093 PISCIS

1 Recensie
Personen7
slaapkamers 3
Badkamers2
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 4 - 100 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: appartement in Salou

Appartement, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 7 personen

Het appartement in Salou heeft 3 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 7 personen. Deze smaakvol ingerichte woning is erg groot, De accommodatie heeft een oppervlakte van 110 m², en Uitzicht op zee De woning ligt vlakbij het strand. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlak aan zee. De woning bevindt zich op 25 m van het zandstrand "Playa Ponent", 5 km van de golfbaan "LUMINE Mediterranea Beach & Golf Community", 150 m van het dorp "Salou", 100 m van de supermarkt, 10 km van de luchthaven "Reus", 95 km van de luchthaven "Barcelona", 500 m van het treinstation "Salou", 100 m van het busstation, 2,50 km van de pretpark "Port Aventura", 2,50 km van de waterpretpark "Costa Caribe Aquatic Park", 4,50 km van de waterpretpark "Aquopolis Costa Dorada".Tevens heeft u de beschikking over Lift, Tuinmeubilair, Omheind perceel, Terras, Strijkijzer, Overdekte parkeerplaats in Het zelfde gebouw, Televisie.De aparte keuken, met gasfornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker.

Geschiktheid:
  • kinderen welkom
Universal Holiday Centre (Beheerder)
Adverteert sinds 2004
Bel beheerder
Spreekt Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Russisch, Italiaans, Nederlands, Catalan

Recensies

FANTASTIC GROUND FLOOR BEACH FRONT APARTMENT IN SALOU S307-093 PISCIS
average rating of 2.0 based on 1 reviews
2

Apartment Experience

  • 2 of 5

Where do I begin! Arrived in Salou at 10am and had to wait in 30 degrees until 4pm to collect our keys. The staff at the key collection were great. From the website the property looked absolutely fantastic. Apartment overlooking the beach, yeah right! The photography was very CLEVER as it didn't show a major road between the apartment, boulevard and sea! Petrol fume poisoning! Every minute a bus, car or van would pass. It would have been nice to have been able to hear the sea but the traffic was constant which made it unable to hear.

When we first walked in we stuck to the floors as they hadn't been cleaned. Smelt damp and unclear. As we had been hanging around for 6 hours just wanted to chill and cool down. But instead had to start cleaning the apartment, washing work surfaces and floors etc. Upon looking in the kitchen it had no oven, 4 plates and a tiny 2 slice toaster so I am glad it was just the two of us! Had to wash crockery and cutlery for just the 2 of us as everything was filthy. The apartment hadn't been hovered and the rugs were completely filthy, the table in the living room was rotten and when I washed it the cloth was stinking. I had asked prior to arrival if a welcome back was included in the price but was told no. There wasn't even a dish cloth or tea towel! Had to go to the supermarket and buy these plus water, milk and bread. Didn't realise also that the double room at the back of the apartment (which was the only room of 3 that was made up) also was on a minor road, albeit a very busy one, i.e. dustman came each morning at some ungodly hour and the Spanish residents opposite were up and shouting until 3am each morning. As the apartment didn't have air conditioning, we had to leave the windows open and keep the shutters down so obviously we were able to hear everything. The price we paid for this apartment was reasonable but I am so glad that we didn't stay during the peak season when the price was double!

The living room had a TV but no UK channels!!! There was also a second broken TV in the living room which was left next to the working one. This obviously added a bit of charm to the living room - not !!!!!!! Even though the apartment wasn't up to our standards on arrival, we left it so much cleaner than when we arrived. Although the apartment wasn't what we expected, we still had a fab holiday.

  • Recensie verstuurd: Sep 12, 2015
  • Datum van verblijf: Aug 2015
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Mr, We are very sorry to hear you had a few problems during your stay. Unfortunatly, you did not inform us about the bad cleaning... We allways try to solve all issues in the maximum of 24 hours. All properties on our website are clearly indicated on Google Maps, so you can see the exact location of the property. Maybe you did not see the road in front? It is clearly indicated though... We offer a Welcome pack service (as you mention) which you didn't take. On the pictures of the kitchen, you can clearly see there is NO oven... The TV has no English channels? It doesn't say it does in the advert. As for the cleaning, we are very sorry you didn't mention that upon arrival, it would have been ammended straight away. For the rest, maybe it would be a good idea to read / check and take and close look at all the pictures, to avoid misunderstanding or misinterpreting some things. In UHC we allways try to provide the maximum well being of our costumers. Of course it's important to read all the details of the property before deciding to rent it. Then you know exactly what you have and what you don't. UHC team.
Vond u deze recensie nuttig?
14 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
10 kilometers
Reus
Dichtstbijzijnde Golf
5 kilometers
LUMINE Mediterranea Beach & Golf Community
Dichtstbijzijnde treinstation
500 meters
Salou
Dichtstbijzijnde strand
25 meters
Playa Ponent

Die zich uitstrekt van Calafell, voor Tarragona, de oude Romeinse stad, tot aan de rustige Delta de l'Ebro, de?Osta Dorada loopt langs de Middellandse kust van Catalonië in het noordoosten van Spanje. Het is een gevarieerde regio omvat prachtige stranden, interessante geschiedenis, natuurreservaten, en enkele van de beste wijngaarden van Spanje.

De belangrijkste stad van de regio is Tarragona, de hoofdstad van de voorzienigheid van de zelfde naam. Het was een van de belangrijkste steden van het Romeinse Rijk, en u kunt wandelen langs de oude verdedigingswallen, bezoek aan het amfitheater of verken onder de Romeinse Circus.

Als het zon en zand u na, het hoofd naar Salou, een flitsende, moderne badplaats, of in de omgeving Cambrils, die is rustiger en is erin geslaagd om het gevoel van het vissersdorp het ooit was te houden. Een beetje verder naar het noorden, La Pineda is een familie resort en heeft ook mooie stranden.

Aan de zuidelijke grens van de regio is het natuurpark van de Ebro-delta, waar u prachtige mariene habitats waar watervogels samenkomen vindt. Er zijn geen grote steden of veel activiteit, en een bezoek aan het gebied zorgt voor een rustige vakantie van de glamour van resorts langs de kust.

Het interieur is heuvelachtig en veel ervan is bedekt met wijngaarden die zitten langs terrassen uitgehouwen in de leisteen van de hellingen. Het uitzicht is meer dan schilderachtig, maar het is het resultaat van een slopende handenarbeid. U kunt verschillende wijngaarden bezoeken in de Priorat, Montsant of Terra Alta benamingen van oorsprong.

Als u wilt zwerven geplaveide straten en turend in oude stenen kerken, verkennen steden als Falset, Tivissa en Miravet. Tortosa, die net als Miravet ligt aan de rivier de Ebro, heeft een grote historische centrum en het is de moeite waard een wandeling ook. Een bezoek aan de cisterciënzer kloosters van het gebied is een must: Poblet, nog steeds een werkende klooster, Santes Creus, en Montblanc zijn magische plekken met prachtige middeleeuwse architectuur en belangrijke culturele invloed.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Opmerkingen

  • Upon your arrival at our office, you need to provide a Security Deposit of 250���.
  • Borg: € 300,00
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email Manager
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Salou, Spanje

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 0
Grondoppervlak:
  • 110 m²
Locatie:
  • strand
  • aan het water
Thema:
  • gezin
Algemeen:
  • Lift
  • linnengoed inbegrepen
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • broodrooster
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , bad (zonder douche)
    - toilet , douchecel
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 7
  • Het beddengoed is bij de prijs inbegrepen en de bedden zijn opgemaakt voor u bij aankomst. Handdoeken zijn ook inbegrepen. Er is één grote handdoek en een kleine handdoek per persoon. Alle beddengoed en handdoeken in de woning worden geplaatst voordat je aankomt. Er zijn ook dekens of dekbedden aanwezig in alle eigenschappen. Mocht u meer voorraden nodig hebt, neem dan geef ons een seintje en wij regelen wat je nodig hebt. Gelieve er rekening mee dat voor hygi����ne en veiligheid doeleinden we niet vaatdoeken, schuursponsjes of schoonmaakmiddelen bieden.
Vermaak:
  • tv
Buiten:
  • Deck / Patio
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
Notities:
Als een minimum, zijn al onze woningen voorzien van: koffiezetapparaat, strijkijzer, strijkplank, koelkast, magnetron, televisie, voldoende keukengerei, servies en bestek. U kunt wensen om de volgende items te brengen: broodrooster, mixer, fruitpers, theedoeken, DVD-speler, enz. Als uw accommodatie inclusief een barbeque, houd er rekening mee dat voor hygiëne, roosters zijn niet inbegrepen.

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis