Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Baker street studio-appartement - Studio appartement, Slaapruimte voor 3

Personen3
slaapkamers Studio
Badkamers1
Oppervlakte 40 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 3 - 4 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Studio appartement, 3 Slaapplaatsen

Geniet van een lichte diner op het dakterras en genieten van de Cental locatie in Londen. Je bent een korte loopafstand van de Sherlock Holmes museum, Madam Tussauds en dorp als winkelen op Marylebone High Street. Als u wilt aan de slag om een ​​aantal ernstige high street winkels, spring op een van de vele bussen die u naar Oxford Street. Of neem de metro vanaf Baker Street (Bakerloo Line en Jubilee Line) of Edgware road (Circle & District Line) naar andere beroemde Londense plaatsen als London Eye, Picadilly Circus, Covent Garden, Buckingham Palace en nog veel meer.

Als je de voorkeur geeft aan rust en natuur, pak dan wat eten en loop naar het park van de Regent. Het is een open ruimte met veel bomen, bloemen en ontspannende vibes. Binnen slechts 30 minuten lopen bereikt u Primrose Hill en ziet u een prachtig uitzicht over Londen.

Wanneer u uw boeking hebt voltooid, neemt uw contactpersoon voor aankomst Klara contact met u op met een boekingsformulier dat u kunt invullen, zodat we uw komst kunnen regelen. Hierna zullen we uw aankomstgegevens controleren en onze groeter zal u opwachten bij de accommodatie die u met sleutels hebt geboekt en een warm welkom. Bij uw aankomst helpen wij u graag met transportvragen of geven u aanbevelingen voor geweldige restaurants en attracties. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om Klara te bellen of e-mailen en zij zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Houd er rekening mee dat onze appartementen zelfbediening bieden. We bieden basisbenodigdheden zoals douchegel, shampoo, toiletpapier, tablets voor de vaatwasser en wasmachine om uw verblijf gemakkelijker te maken wanneer u aankomt, maar als uw voorraad op is, moet u uw eigen spullen kopen.

Let op: uw reservering is voor het gehele pand en is self-catering. Niemand anders woont in het pand en we hebben geen receptie in het gebouw.

Samenstelling: keuken, badkamer, slaapkamer / woonkamer

Voorzieningen: 2x bedlinnen en handdoeken, terras, verwarming, gratis draadloos internet, gratis kinderbed op verzoek, haardroger, toiletartikelen, toilet, douche, wastafel, badkuip, 2x spiegel, pannen en keukengerei, vaatwerk en bestek, waterkoker, kookplaten , oven, kookpitten, magnetron, broodrooster, borden, pannen, koelkast, wasmachine met droger, koffiezetapparaat, kasten, strijkijzer en -plank, kabel tv, tweepersoonsbed, ingebouwde kasten, bureau, balkon, internetverbinding, slaapbank, ventilator, stoel, beddengoed

Meer gegevens

Eigenaar
Tijana
Adverteert sinds 2011
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen een dag
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
12 december, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Londen, Verenigd Koninkrijk

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 2
Grondoppervlak:
  • 40 m²
Algemeen:
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • Keuken
  • magnetron
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • - toilet , bad (zonder douche) , douchecel
  • Grote badkamer met bad / douche, toilet en handdoekhouder
Slaapkamers:
  • Studio, Slaapruimte voor 3
  • - 1 tweepersoonsbed , 1 slaapbank/futon
  • Studio appartement met een woon / slaapkamer.
Vermaak:
  • satelliet of kabel
Buiten:
  • balkon

Recensies

Heel goed! 4,1/5 -
(12 recensies van reizigers)

33% Complete
50% Complete
8% Complete
8% Complete
0% Complete
Baker street studio-appartement - Studio appartement, Slaapruimte voor 3
average rating of 4.0833335 based on 17 reviews
4

small but serviceable apartment; good location

  • 4 of 5

We were in London during a heat wave (by London standards) and the flat definitely retains the heat. However, everything was as advertised, the location is good, and the owner was responsive. It's not a great flat, but it is certainly adequate for a short stay.

  • Recensie ingediend: 4-jul-2017
  • Datum van verblijf: juni 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for taking the time to give us a valuable and positive feedback. We are happy you enjoyed the overall service which we pride ourselves. The apartment is located on a direct sunshine most of the day, therefore the heat retains inside. There are two fans in the apartment which help to get some air in. We're planning a big refurbishment of the apartment in 2018 and we will definitely consider installing air condition. Warm regards, London Dream House team.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Very small, good for sleeping

  • 3 of 5

Extremely small studio apartment that is definitely not somewhere to hang out and relax. Perfect for the tourist who plans to be out exploring all day. The flat gets very very warm if all of the doors and windows are closed but it cools off quickly when they are opened if it is cool outside. The bed is only somewhat comfortable and the linens definitely left something to be desired. Close to Underground stations and restaurants, which is a definite perk. Owner may want to update their list of things to do in the area - for example, The Duke of Wellington bar next door is closed and looks to have been that way for quite some time. Very affordable price.

  • Recensie ingediend: 17-apr-2017
  • Datum van verblijf: april 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for posting an honest review of your stay. We're sorry to hear the studio was not big enough for you to relax. However, we're proud of this cozy studio. If you spend all day outside sightseeing and come back in the evening to enjoy a glass of wine sitting on the patio, catching last sunshine as the sun is warming the apartment all day long. Our team has been working on new guides with more useful information provided for our guests, therefore we'll make sure the next door pub is not on the list anymore. Best,Klara
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Cozy little flat, excellent location!

  • 4 of 5

This flat is perfect for one or two people, and has everything you need for a great stay in central London!

  • Recensie ingediend: 1-mrt-2017
  • Datum van verblijf: februari 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for short and honest review, Elyssa. We do appreciate your time and happy to hear you did have a great time in London while staying in one of our apartments. I hope to hear from you, when you're back in London. Warm regards, Klara
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Well appointed, perfect location

  • 5 of 5

The apartment is well furnished and the kitchen is well equipped for a comfortable stay in a great neighborhood. It was a good size for a solo traveller. The Baker Street tube stop has several lines so most of the time you don't need to transfer trains. The windows face south so the apartment is bright. The terrace allows one to enjoy fresh air if it is not too cold. It is quiet and grocery stores are an easy walk in either direction. The agents were very responsive, met me on time and answered all my questions. I would stay there again.

  • Recensie ingediend: 27-nov-2016
  • Datum van verblijf: november 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for such a nice review Katherine. It was a pleasure to have you as a guest. Hope to see you in London again one day.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
2

Small, hot and dated.

  • 2 of 5

The property is in a good location. 10 minute walk to the Baker Street tube station. The apartment was clean and had an outdoor terrace. It was also very small for two people and too hot. The only way to control the heat was to leave the window open. The bed was not the most comfortable we have slept on and was small for two people. The bathroom needs updating - the tub is very high and difficult to get in and out of and the sink didn't drain well. Also, hand towels and tissues would have been nice.

  • Recensie ingediend: 31-okt-2016
  • Datum van verblijf: oktober 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for your prompte review Stewart. I'm really sorry to hear about the issue you had with the heating in the apartment. After you left we found out that there was a part broken which we had to change it. Kindly note the bed we provide is a UK standard double bed. I'm sorry to hear that you didnt sleep comfortably. We're aware of the bathroom issues therefore we have planned a refurbishment of this apartment in 2017. I hope inspite of the inconveniences you had, you still enjoyed your stay in London.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Great location. Comfortable space.

  • 5 of 5

This studio was a great deal considering the location. Close to Baker St. tube station which connects to several lines and close to the Marylebone neighborhood and a few parks as well. It was clean and well maintained; no one lives there full time. Quiet as the room is back. The owner/management were very responsive/helpful to texts/messages. If you don't need a lot of space (wasn't necessarily tiny), this is a great option for one or two people. Rajdoot restaurant down the street was about the best Indian food we've ever had.

  • Recensie ingediend: 24-okt-2016
  • Datum van verblijf: oktober 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for a prompte but nice review. It was a pleasure to have you as a host in one of our apartments. Hope to see you back in London one day.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Geniet van een lichte diner op het dakterras en genieten van de Cental locatie in Londen. Je bent een korte loopafstand van de Sherlock Holmes museum, Madam Tussauds en dorp als winkelen op Marylebone High Street. Als u wilt aan de slag om een ​​aantal ernstige high street winkels, spring op een van de vele bussen die u naar Oxford Street. Of neem de metro vanaf Baker Street (Bakerloo Line en Jubilee Line), dat is het dichtstbijzijnde station.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Londen, Verenigd Koninkrijk

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
GBP
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Rate 4
30 okt 2017 - 17 dec 2017
3 nacht minimum verblijf
€323
voor 3 nachten
Vanaf
€108
Vanaf
€108
Vri,Zat,Zon
 
 
Rate 5
18 dec 2017 - 31 dec 2017
4 nacht minimum verblijf
€671
voor 4 nachten
Vanaf
€168
Vanaf
€168
Vri,Zat,Zon
 
 
Rate 1
1 jan 2018 - 31 jan 2018
4 nacht minimum verblijf
€467
voor 4 nachten
Vanaf
€117
Vanaf
€130
Vri,Zat,Zon
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Tarieven Geen bijkomende kosten

£25/person per night for extra guests.

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 7 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 14 dagen voor de aankomstdatum.
  • De servicetoeslag wordt volledig terugbetaald bij annuleringen die in aanmerking komen voor 100% terugbetaling.
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen