Gelegen op een groot terrein, doorkruist door een beek, omringd door kleine houten hekken.
Het huis werd volledig gerenoveerd in 2015, is het huisje ingedeeld 3 ***.
De badkamer is met een grote Italiaanse douche.
De kamers bedden waren veranderd in juni 2016 voor meer comfort.
De keuken is zeer goed uitgerust.
Breedband WiFi-toegang is beschikbaar in het huisje.
Maak optimaal gebruik van de buitenruimte met terras en grote tuin van 1200 m² met een schommel voor de kinderen.
In Munster, vindt u alles wat u nodig heeft (meerdere supermarkten, een waterpark, restaurants, een markt, gezondheidscentra en vele winkels (waaronder een skiverhuur, rackets te vinden .... ) Slechts 10 minuten lopen.
U kunt ook ontdekken de vallei van Munster, dat ligt in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Ballons des Vosges, met 356 km van paden voor wandelingen en 250 km voor de VTTists ontdek je prachtige soorten fauna landschappen (Chamois) en flora.
Bovendien loopt de GR531 in de buurt van de huisjes en pas na 30 minuten lopen vindt u een groot panorama zien en hieronder kan je de stad van Munster te zien
Verschillende attracties zijn niet te missen langs Route Vijf Kastelen gelegen op 15 minuten en mooie steden (Colmar) en de mooie dorpjes van de Elzas (Eguisheim, Turckeim, Riquewihr) van de wijnroute gelegen op minder dan 20 km en ook onze mooie ooievaars, kerstmarkten.
In de winter zijn diverse activiteiten zijn mogelijk met alpine skiën, langlaufen, sneeuwschoenwandelen, rodelen en paardrijden sleeën er 3 alpine-sites Schnepfenried, Gaschney en Tanet en 2 achtergrond plaatsen Schnepfenried en drie fours, terwijl deze ontdekking prachtig uitzicht op de bossen en bergen van de Vogezen.
Na lange dagen kunt u herstellen en ontspannen met een waterpark met de vele massagestralen en zorgcentrum "Relaxing Break" het aanbieden van zorg en massage.
Voor fijnproevers kunnen Elzas koken goed eten met heerlijke wijnen uit de Elzas te waarderen.
Het is rijk aan lokale kenmerken zoals zuurkool, wat een lange baeckeoffea schotel te bereiden, met name voor het marineren van vlees. De fleischschnackas, coq au riesling en flammekueche (pie uitbraak) en de boerderij maaltijden die gevonden kunnen worden in het land herbergen een aanvulling op deze specialiteiten.
De maaltijd bestaat uit marcaire pie, gerookt varkensvlees vergezeld van "roigabrageldi" aardappelen in reepjes gekookt met uien en spek van de beroemde Munster kaas en de Sieskas af te maken, de kaas vergezeld ochtend room en weggespoeld met Kirsch.