Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Prachtige Oceanfront Villa, naast het strand, verwarmd zwembad, tropische tuin

Personen15
slaapkamers 5
Badkamers4
Aparte Toiletten3
Oppervlakte 230 m²
Ligging vakantiehuis villa
Minimum verblijf 7 - 14 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Tropische tuin met BBQ, Wi-Fi Internet, 5 slaapkamers, 4 badkamers, 15 Pers.

Als u op zoek bent naar de beste waar voor uw geld, Villa Bellevue is uw juiste keuze:

• Prachtige locatie aan de oceaan

• verwarmd zwembad

• Tropische Tuin met BBQ Area

• Beach Walk binnen 5 minuten

• Gratis internettoegang

Onze villa is gelegen recht tegenover de oceaan, acht meter (26ft.) Boven de kliffen. Het landgoed biedt 220m² (2. 370sq. Ft.) Van de woonkamer, plus ca. 700m² (7. 534sq. Ft.) Tropische tuin, herbergt gemakkelijk 10 personen, Max. 15 People. Kinderen zijn welkom :)

De royale (overvloedige) penthouse is gelegen op de bovenste verdieping en biedt u een fantastisch panoramisch uitzicht over de oceaan, de tropische tuin en het privé zwembad. Het biedt een bewoonbare oppervlakte van 130m² (1. 400sq. Ft.) Plus 42m² (452sq. Ft.) Terras en bestaat uit een ruime woon- en eetkamer lounge, naast een grote en volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en bijkeuken, drie slaapkamers (een met een king size bed de andere twee met twee aparte bedden elk), twee badkamers en een extra gescheiden toilet. Vanaf het terras aan zee heb je een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan en de buurman eiland "La Gomera". Meer dan een romantisch diner en een goed glas wijn kunt u genieten van prachtige zonsondergangen.

De twee appartementen met één slaapkamer zijn gelegen aan de tuin en het zwembad en bieden elk een bewoonbare oppervlakte van ca. 45m² (485sq. Ft.) Plus 10m² (108sq. Ft.) Terras elk. Elk van de twee appartementen bestaan ​​uit een ruime woonkamer, een slaapkamer met een king size bed, een badkamer en een apart toilet. Beide appartementen kunnen worden verbonden via een tussendeur in de woonkamer in een groot appartement met twee slaapkamers.

Elke unit biedt gratis WiFi internet, kabel-tv en dvd-speler, een wasmachine en droger, strijkijzer, strijkplank, en een kluisje. Beddengoed, hand-en badhanddoeken tot uw beschikking gratis.

Elegant zwembad en tuin

Aan de voorzijde van de appartementen is de 80. 000 liter zeewater zwembad dat tijdens de wintermaanden wordt verwarmd. 'S nachts de lichten van verschillende onderwater schijnwerpers laat het zwembad schitteren als een juweel. De tropische tuin, die de eigenaar neemt persoonlijk verzorgd, biedt een rustige omgeving voor uw volledige ontspanning en onderstreept de elegante uitstraling van het pand. Een royale BBQ gebied is tot uw beschikking.

Geniet van een ononderbroken panoramisch uitzicht over de Atlantische zee naar het eiland geconfronteerd met "La Gomera". Passen jachten en lokale vissersboten begeleid door scholen dolfijnen en vluchten van meeuwen bieden een nooit eindigende omleiding van uitzicht. Indrukwekkende zonsondergangen over de oceaan zal uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Het zal onze verworven belang om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Meer gegevens

Eigenaar
Mr. Otto Terber
Adverteert sinds 2013
Spreekt Engels, Duits, Spaans
Reactietijd:
Binnen een dag
Reactiescore:
80%
Kalender laatst bijgewerkt:
20 november, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: villa op Santiago del Teide, Canarische Eilanden

Type woning:
  • villa
Accommodatie type:
  • pension
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 230 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting: 15
  • kinderen welkom
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • strand
  • bij zee
  • dorp
  • aan het water
Thema:
  • gezin
  • luxe
Algemeen:
  • föhn
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • handdoeken inbegrepen
  • droogtrommel
  • wasmachine
  • Gratis wifi
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • kinderstoel
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 12 personen
Badkamers:
  • 4 Badkamers
  • 3 Aparte Toiletten
  • - toilet , bad met douche , bidet
    - toilet , bad met douche , bidet
    - toilet , bad met douche , bidet
    - toilet , bad met douche , bidet
    - toilet
    - toilet
    - toilet
  • Wij bieden in totaal 5 toiletten!
Slaapkamers:
  • 5 Slaapkamers, Slaapruimte voor 15
  • - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
Vermaak:
  • boeken
  • dvd
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
Buiten:
  • balkon
  • Deck / Patio
  • tuin
  • tuingrill
  • 12 tuinstoelen
Zwembad / Spa:
  • verwarmd zwembad
  • particulier zwembad
Attracties:
  • baai/golf
  • jachthaven
  • naaktstrand
  • koraalriffen
  • restaurants
  • pretparken
  • vulkaan
  • waterparken
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen op het strand
  • ecotoerisme
  • paardrijden
  • pedalo's
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
  • kijken van walvissen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • hengelsport
  • vliegvissen
  • zoetwatervissen
  • golf
  • hiken
  • jetskiën
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • bergbeklimmen
  • piervissen
  • zeilen
  • duiken
  • snorkelen
  • baai/golf vissen
  • surfvissen
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • water tubing
  • windsurfen

Recensies

Fantastisch! 4,9/5 -
(21 recensies van reizigers)

90% Complete
4% Complete
4% Complete
0% Complete
0% Complete
Prachtige Oceanfront Villa, naast het strand, verwarmd zwembad, tropische tuin
average rating of 4.857143 based on 21 reviews
5

Amazing stay at an amazing house

  • 5 of 5

After a very long trip to your house, we were immediately surprised with the beautiful view and the perfect accomodations from your house. Even though the bus service wasn't that good, we were able to forget all our concerns. You gave us a very comprehensively guided tour through your house and we immediately felt home in La Arena after a few minutes.

We truly enjoyed the large pool which had the perfect temperature. We discovered the beautiful surroundings in front of your house and had a lot of fun jumping from the rocks. There couldn't have been a better way to spend our days. In the evening we twice had dinner at Legends, a restaurant with a fair price for good food and a very friendly service. Afterwards we had the possibility to go to Highland Paddy's and dance a bit.

We went on a boat trip to spot some whales which was a really nice experience. The best trip we did was to Siam Park. The park totally deserves it title as the best waterpark of the world and we enjoyed every minute of it.

We don't think it was always easy for you to have 15 young guys in your house but we had the time of our live. Thank you very much and we hope to see you soon.

Kind regards,

Jef, Lowie, Rik, Jaan, Yorgo, Matthijs, Robbe, Thijs, Cis, Glenn, Nicholas, Kobe, Jo, Eli and Stijn

  • Recensie ingediend: 3-okt-2016
  • Datum van verblijf: september 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Jef thank you very much for your kind words. It was a pleasure having you and your Friends at our house and we are very glad to hear that you and your Friends had a great time! We wish you all the best for your bright future. All the best Otto
Vond u deze recensie nuttig?
7 0
5

Einzigartige traumhafte Urlaubsresidenz

  • 5 of 5

Als Gruppe erholungssuchende Urlauber haben wir ganz genau das Ferienhaus vorgefunden welches für unsere Bedürfnisse perfekt war. Sowohl von der Lage her war es wunderschön, als auch die Villa, - die super zweckmäßig eingerichtet, ohne überladen zu sein. Wir fühlten uns alle sehr wohl, der Pool machte richtig Freude, wir hatten jede Menge Spaß!

Herr Otto Terber bemühte sich um uns, war stets freundlich, sehr hilfsbereit, wir hatten das Gefühl als seine Gäste wirklich "willkommen" zu sein!

Das Angebot kommt über das Internet gar nicht so hervorragend zur Geltung, als es sich dann Vorort präsentiert.

Unseren Bekannten- und Freundeskreis konnten wir viele schöne Bilder zeigen, da gibt es einige von ihnen, die ihre kommenden Urlaubstage fix vor haben, auch in der Villa Terber zu buchen.

Da wir bestens erholt wieder nach Hause zurück gekehrt sind, haben wir uns jetzt schon entschlossen, unseren nächsten Urlaub auch wieder auf diesem zauberhaften Fleck Erde zu verbringen!

Danke, es war einfach unser "Traumurlaub"!!!!!

Brigitte Sp.

  • Recensie ingediend: 31-jul-2017
  • Datum van verblijf: juni 2017
  • Bron: Fewo Direkt, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Sehr geehrte Familie Späth Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es war uns eine Freude Sie als unsere Gäste gehabt zu haben und würden uns sehr freuen, Sie wieder bei uns Begrüssen zu dürfen.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
Mexico City
5

Very Pleasant Stay!!!

  • 5 of 5

We had a great stay. The ocean views from the property are stunning, espeacially the sunsets at evening with tapas and a glass or two or wine. Travelling as a 3 generation family, it was ideal for our yearly get together. The house is very spacious, spotless clean, the kitchen very well equipped. It was very sunny outside and we enjoyed both, the heated pool as well as the beach.

Otto is an extremely helpful host and patiently explained us everything we need to know. We felt very comfortable and it was defenitely not the last time we came.

  • Recensie ingediend: 28-apr-2017
  • Datum van verblijf: maart 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Estimada Sra. Rodríguez muchas gracias por sus amables palabras. Fue un placer haber conocido a usted y su familia. Le deseamos todo lo mejor y siempre bienvenido. muchas gracias Otto
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
4

A very enjoyable stay

  • 4 of 5

We thoroughly enjoyed our stay, the space was perfect for our party of 11, comprising 7 Adults and 4 children. It seems a rare find in Tenerife, a private villa with pool and garden and the local area was quiet but well serviced.

Otto is meticulous meaning that the villa was spotless on arrival. The check in and check out is very thorough so allow time for this.

I would agree with an earlier review that the bedding is not luxury but it was adequate but if you are particular about it I would suggest you take your own. (I took a mattress protector for my little one!)

I have suggested to Otto that, if there are other families with young children, he might wish to provide plastic crockery and cups - I would have been a little less anxious had these been provided, in the end we went and bought disposables which was fine. For older children there would be no concerns and the villa would be extremely well suited to them.

Otto visits on a daily basis but is unobtrusive and was very helpful.

All in all we had a lovely time, the villa was an excellent base for us and I would recommend it to others.

  • Recensie ingediend: 21-feb-2017
  • Datum van verblijf: februari 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Becky thank you very much for your lovely feedback and your recomendation which we definitely will take into consideration. It was a true pleasure having had you and your family as our guests and we look forward to welcome you back any time! with sunny regards Otto
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Disappointed

  • 3 of 5

We stayed there with my family to celebrate my 70th birthday but was spoilt by a few things , the Penthouse is described as lavish, its spacious but very basic, the bedding was two single duvet covers on a double bed, no top sheet and quite rough material, pillows filled with balls of fluff& towels very rough. Quite a few of cockroaches to be dealt with , and couldn't use the grill pan in oven as there was no rack. Cable TVs was in German . Lavish BBQ area l don't think so , had to pay extra to use the BBQ tray. NO outside lights around the BBQ area and it spoilt our evenings as it was dark by 7.30, so we couldn't see to cook, which spoilt my birthday as the family had arranged a private chef to come to the villa and cook us a meal, which he found very difficult to do in the dark. The view is outstanding and the location is perfect. We complain and was given a hot plate to use for grilling, extra pillows but still no good , had to buy torches and candles for outside so we could BBQ. On leaving Otto the owner went through everything like a fine tooth comb , even down to flushing the loo, made us feel very uncomfortable. Would never want to return there again which is a shame, with a few adjustments it could have been perfect.

  • Recensie ingediend: 22-jan-2017
  • Datum van verblijf: oktober 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much for sharing your personal experience. I would allow myself to share as well my personal point of view: Between booking and arrival, we exchanged about 20+ mails and phone calls in order to clear all possible questions! Unfortunately, we did not provide singers, dancers, maids and other services you inquired which we had to decline. I am very surprised by your disappointment as we asked you every day in the morning if everything is all right, which you always confirmed. Even the day before your departure, your husband inquired us in private, if he could rent the villa for next year for just 2 persons and at what discount. Upon arriving, you signed an inventory list. When you checked-out, we asked if there is anything broken or damaged which you declined. After a quick look in the kitchen, we saw that there are a couple of plates, long drink glasses, wineglasses and cups missing. This is no problem at all, we compared it with your inventory list and charged Euro 10,- in total, which is more than modest. Unfortunately you were very upset and angry that we dare to charge for such minor things, and threatened us, that if we deduct anything from your security deposit you would and I quote you ¨destroy us in a public review¨. We decided not to comply as from our understanding if you break something, you pay for it. You mentioned also that we even flushed the toilet. Well, if we see that somebody has forgotten to flush a dirty toilet, we do this favor as well. It is not true that our guests have to pay to use the BBQ. Upon your request, we offered you a special DAILY BBQ cleaning, so that if you grill at night, the next day in the morning the BBQ is clean and everything removed from the night before. This had a total cost of Euro 35,- for your entire stay. Of course we also provide lights for the BBQ if requested. You further mentioned that you had to deal with cockroaches. Like in every hot or tropical region, also on the Canary Islands there do exist cockroaches which are nocturnal. If you leave at night after a party the dirty plates and leftovers outside, this certainly attracts bugs. On the other side, if you do not leave leftovers outside, you will not have any troubles. We are highly surprised to receive this feedback three months after your stay, as it does not match at all every other review which we received over all these years from our guests. In any case, we wish you and your family all the best for your future.
Vond u deze recensie nuttig?
9 1
5

Ideales Ferienhaus für eine große Familie!

  • 5 of 5

Auf der Suche nach einem geeigneten Ferienhaus für eine größere Familie wurden wir fündig und buchten sehr kurzfristig die Villa Bellevue in Puerto Santiago.

Es empfing uns der sehr freundliche und hilfsbereite Eigentümer, Herr Terber und machte uns mit den Gegebenheiten bekannt. Wir waren sowohl vom Platzangebot als auch der Lage der Villa mit beheiztem Meerwasserpool (wo findet man all dies noch) und sogar direkt an der Küste am Atlantik, großartig,! Wir waren glücklich, von dem Ferienhaus, einzigartig in jeglicher Richtung und verbrachten in diesem „Garten Eden“ zwei unvergessliche Wochen in Friede, Freude, Harmonie, - wir fühlten uns, - wie „Gott in Frankreich“ und wissen diese unvergessliche Zeit sehr zu schätzen!

  • Recensie ingediend: 22-apr-2016
  • Datum van verblijf: april 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
45 kilometers
Tenerife Sur - Reina Sofia
Dichtstbijzijnde Barpub
300 meters
Neptuno
Dichtstbijzijnde haven
30 kilometers
Los Christians
Dichtstbijzijnde Golf
25 kilometers
Las Americas
Dichtstbijzijnde Restaurant
300 meters
Restaurante Nino
Dichtstbijzijnde strand
150 meters
Playa de la Arena
auto: niet noodzakelijk

Naast het strand

Uw vakantie woning is gelegen in een van de meest rustige en exclusieve woonwijken in Playa de la Arena, een van de zonnigste regio's in het zuiden van Tenerife. Het zandstrand "Playa de la Arena", op slechts vijf minuten loopafstand van onze villa, wordt benadrukt in alle gidsen om haar schoonheid.

Prime Infrastructure

Langs de esplanade tegenover het strand vindt u diverse restaurants, die lokale en internationale keuken, bars, nachtclubs, supermarkten, artsen en apotheken. Lokale vissers bieden (te leveren) een breed scala van vis en zeevruchten. Omliggende restaurants bieden vers gevangen vis en zeevruchten specialiteiten en voor te bereiden heerlijke gerechten. Op loopafstand van onze woning is een zeer goed uitgeruste supermarkt met een speciale verse zeevruchten gedeelte voor gasten die graag zelf koken. Verse groenten en fruit beschikbaar zijn het hele jaar rond. De meeste supermarkten, winkels en restaurants zijn open tot heel laat en accepteren creditcards.

Sluiten Transport Connections

Naast het strand zijn er diverse busverbindingen naar alle delen van de eilanden en een taxistandplaats. Je hebt ook verschillende mogelijkheden om auto's, motor-bikes, Jeeps en diverse soorten boten huren. Voor degenen die niet alleen willen ontspannen, zijn er indrukwekkende wandelpaden en lokale touroperators bieden talloze excursies over Tenerife en de naburige eilanden.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: villa op Santiago del Teide, Canarische Eilanden

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Christmas & New Year
18 dec 2017 - 5 jan 2018
14 nacht minimum verblijf
€7.563
voor 14 nachten
€3.904
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 10 gasten; voeg €37 per extra gast per nacht
 
Prices 2018
6 jan 2018 - 20 dec 2018
7 nacht minimum verblijf
€2.679
voor 7 nachten
€2.679
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 10 gasten; voeg €37 per extra gast per nacht
 
Basistarief
7 nacht minimum verblijf
€2.609
voor 7 nachten
€2.609
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 10 gasten; voeg €37 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Borg €500
Final Cleaning €245

Prices are based for 10 Persons. Each additional person € 259.- per week!

Final cleaning Euro 245,-.

A refundable security deposit of € 500.- for up to 10 persons, and € 50,- for each additional person is required in cash on arrival and will be returned at check-out.

Over Christmas and New Year, Minimum stay are 2 weeks.
Baby Bed available on request: € 130,- per week.

Check-In after 4 pm, Check-out before 10 am !

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

Geen terugbetalingen voor annuleringen die na de betaling zijn gemaakt
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen