Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Cynthia Femano

Adverteert sinds 2005
Bel eigenaar
Spreekt Engels

Ruime 3BR / 3BA met prive zwembad in Palmetto Dunes Resort

29 Recensies
Personen10
slaapkamers 3
Badkamers3
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 3 - 7 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: huis in Hilton Head Island

3 slaapkamers, 3 badkamers, Slaapplaatsen 8-10

U zult hou gewoon van deze ruime eengezinswoning met een privé zwembad! Beschikt over 3 ruime slaapkamers en veel ruimte voor de familie om te spreiden! Het huis is gelegen in een rustige woonwijk binnen Palmetto Dunes Resort, het is de perfecte setting voor uw familie vakantie. Geniet van de vele faciliteiten van Palmetto Dunes Resort, waaronder 3 mijl van het strand, 3 golfbanen, tennis, fietspaden, winkels en restaurants. Gunstig gelegen nabij het centrum van het eiland, is het huis op loopafstand van Shelter Cove Harbor, Shelter Cove Mall en het eiland Arts Center. Op slechts 10 minuten lopen naar een prive-oceaan strand, of parkeren bij de Dunes House (een eigen strandclub). Palmetto Dunes Resort biedt een gratis pendeldienst die u ophalen bij het huis en nemen u mee naar het strand, golfbanen, tennis centrum, winkels en restaurants. TV in elke slaapkamer, keuken is volledig uitgerust, het hele huis is WiFi-enabled, zwembad kan worden tegen een extra vergoeding verwarmd.

Extra functies: Deze woning is volledig uitgerust met alles wat u nodig hebt (behalve je strandlaken) en beschikt over drie grote slaapkamers, drie badkamers, een grote open keuken en eethoek, een ruime 2 level woonkamer, slaapkamer suite met jacuzzi airconditioning, veranda, prive zwembad en een groot terras aan de achterkant.

Fietsen: We hebben afspraken met Riding Tijgers Fietsverhuur op scherp geprijsde tarieven te verkrijgen over de wekelijkse fietsverhuur voor onze gasten. Bel ze op 843-686-5833.

Meer gegevens
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • Minimum Age Limit for Renters
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • niet toegankelijk met rolstoel
Cynthia Femano (Eigenaar)
Adverteert sinds 2005
Bel eigenaar
Spreekt Engels

Recensies

4,7
gebaseerd op 29 reizigersbeoordelingen

Ruime 3BR / 3BA met prive zwembad in Palmetto Dunes Resort
average rating of 4.6551723 based on 29 reviews
Jackson Township, OH
5

Paradise found

  • 5 of 5

What a wonderful rental experience. The home was beautiful. Great location. Very private. The private pool was perfect as the temperature was over 100 each day.

Super friendly owners. We will be back.

  • Recensie verstuurd: Dec 19, 2007
  • Datum van verblijf: Jul 2007
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
3 0
4

Best vacation

  • 4 of 5

There was six in our party and all had a great vacation thanks to this home. This was our second stay in this home and it was even better than the first. It is laid out perfectly for dinning, living and sleeping. Couldn't be better. It is in a quiet neighbor hood, has great outdoor living space along with a nice size pool. Quiet area yet close to everything.

Working with the site and owners was very easy and user friendly.

We will stay again and again.

  • Recensie verstuurd: Sep 12, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Fabulous Property

  • 5 of 5

We love everything about the house on Offshore Drive. We've stayed there 10+ summers, and look forward to it every year. The house is spacious, inviting and stocked with everything you need. The beach is a short walk or bike ride away. The community is friendly and the scenery is beautiful. Cynthia is, and has always been pleasant, responsive and very easy to work with. My family and I highly recommend this property.

  • Recensie verstuurd: Aug 3, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Great Vacation

  • 5 of 5

This house was perfect for our group of 6 as we spent a fantastic week in Hilton Head. We have been spoiled in the past by having a private pool while travelling with a larger group and were looking to keep the pool in a smaller house and this house fit the bill perfectly. The house is definitely a little dated as seen in the pictures, but more importantly it is clean and well cared for. This was the most well appointed rental we have ever stayed in when it comes to essentials you need throughout the week like laundry detergent and trash bags (most houses supply a starter and that's it) but this house has more than enough of everything you will need for the week. The kids loved the bunk beds and the house is easily large enough to accommodate 2 families on the inside, but there isn't a lot of room or seating right around the pool. Our only complaint would be the pool area is very shaded and only gets a few hours of sun a day (in late May at least), it worked as a welcome break from the sun as we like to go to the beach in the morning and the pool in the afternoon so it was nice not having to put sunscreen on the kids multiple times a day. We did pay for pool heat which kept the pool comfortably around 90 all week despite the lack of sun. The beach is an easy 10 minute walk away. We would definitely recommend this rental and would come back again in the future.

  • Recensie verstuurd: May 29, 2016
  • Datum van verblijf: May 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Great Get-Away!

  • 5 of 5

My family and I had a fantastic time at this property. The owner had everything we needed on site. It was nestled in a quiet and serene location with several accesses to the beach within walking distance. Complimentary shuttle service was provided and everything we needed was near the resort.

The only issue we had was with one of the resort gate-keepers. She falsely accused a member of our family of not having a parking pass. It was embarrassing and insulting. However, the security guard did come by the property to apologize when she realized the guard was in the wrong. Of course, this was no fault of the property owner and it was definitely not enough to keep us away. We can't wait until our stay next year!

  • Recensie verstuurd: Apr 27, 2016
  • Datum van verblijf: Apr 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Beautiful house but the TVs had issues

  • 4 of 5

The house was beautiful just like the pictures and we enjoyed our stay. The owners were extremely helpful and allowed us to rent the house with little notice. The TVs in the Den and one of the rooms didn't work for the entire stay which was disappointing and inconvenient. The owners called several times but were unable to resolve the issue over the phone.

  • Recensie verstuurd: Apr 23, 2016
  • Datum van verblijf: Apr 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for your review. I'm sorry that you had difficulty using the High Definition TVs, but there was nothing wrong with either of them. My husband arrived at the house yesterday and confirmed this. He was able to switch the input to HDMI using the TV remote (as we had advised you to do) and he had the living room TV on in less than 30 seconds. The issue you were having is that you were using the wrong remote. You were using the bedroom remote for the living room TV. This should have been obvious since the TV brands names are different and they are labeled on the remotes. The living room TV remote was right there next to the TV, and the batteries were fine. I would like future renters to know that all the electronics in the house are new, and functioning. We take pride in this, as is reflected in the reviews we have received.
Vond u deze recensie nuttig?
2 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
5 Miles
Hilton Head Airport
Dichtstbijzijnde Golf
Robert Trent Jones at Palmetto Dunes
Dichtstbijzijnde strand
0.5 Miles
Palmetto Dunes
auto: aanbevolen

Palmetto Dunes Resort is beoordeeld de # 1 Family Resort in Noord-Amerika door Travel & Leisure Family Magazine lezers poll! Resort Attracties: 3 mijl van witte zandstrand, eigen beachclub, 3 bekroonde golfbanen, Palmetto Dunes Tennis Center (25 banen), kanoën of kajakken in de 11 mijl lagune systeem, fietspaden, 21 restaurants, Shelter Cove Marina en Village , Shelter Cove Mall, Shelter Cove Plaza (5 minuten lopen naar de supermarkt), Eiland Arts Center.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: huis in Hilton Head Island, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
Late Fall
26 nov 2016 - 22 dec 2016
3 nacht minimum verblijf
€675
voor 3 nachten
Vanaf
€225
€1.176
€2.352
 
 
Christmas
23 dec 2016 - 1 jan 2017
4 nacht minimum verblijf
€982
voor 4 nachten
Vanaf
€245
€1.324
€2.352
 
 
Winter
2 jan 2017 - 31 mrt 2017
4 nacht minimum verblijf
€900
voor 4 nachten
Vanaf
€225
€1.120
€2.301
 
 
Early Spring
1 apr 2017 - 14 apr 2017
3 nacht minimum verblijf
€736
voor 3 nachten
Vanaf
€245
€1.324
€2.863
 
 
Spring
15 apr 2017 - 27 mei 2017
3 nacht minimum verblijf
€736
voor 3 nachten
Vanaf
€245
€1.457
€4.397
 
 
Basistarief
7 nacht minimum verblijf
€1.892
voor 7 nachten
€1.892
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Cleaning €0
Borg €186
Belastingtarief 10,0%

Please note that Palmetto Dunes charges $10 for each vehicle pass.

10% Discount for consecutive weeks

Cleaning fee is included in the price for rentals of 4 days or greater, less than 4 days please add $100 for cleaning

We accept personal checks, money order, bank wire or credit card payments (MC, Visa & Discover)

For cancellations made more than 90 days in advance there is a full refund of the deposit, minus a $25 administrative fee.

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

100% terugbetaling bij annulering ten minste 90 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email eigenaar
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in Hilton Head Island, Verenigde Staten

Type woning:
  • huis
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - optioneel
Grondoppervlak:
  • 2800 sq. ft.
Locatie:
  • bij zee
  • complex
Thema:
  • afgelegen
  • gezin
  • activiteit
Algemeen:
  • activiteitengids
  • air-conditioning
  • wekker
  • zeep
  • breedband verbinding
  • plafondventilator
  • droogtrommel
  • gefilterd water
  • open haard
  • garage
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • wasmiddel
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • papieren handdoekjes
  • parkeerplaats
  • parkeren - niet op straat
  • slaapbank
  • telefoon
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • draadloze breedband
keuken:
  • blender
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • grill
  • ijsmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • gaspitten
  • broodrooster
Dineren:
  • kinderstoel
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 10 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • - toilet , bad (zonder douche) , douchecel
    - toilet , bad met douche
    - toilet , bad met douche
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 10
  • - 1 slaapbank/futon
    - 1 slaapbank/futon
    - 1 groot tweepersoonsbed , 2 eenpersoonsbed
    - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 extra groot tweepersoonsbed , 1 babybed
  • Alle slaapkamers hebben aangrenzende badkamers w / douches in de kamer en kabel-tv.
Vermaak:
  • cassetterecorder
  • boeken
  • boeken - volwassenen
  • cd
  • dvd
  • spelletjes - volwassenen
  • radio
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
  • videorecorder
  • video-bibliotheek
Buiten:
  • strandstoelen
  • fiets
  • Deck / Patio
  • omheinde woonwijk
  • Golf
  • kajak
  • tuin
  • tuingrill
  • tuingrill - gas
  • Tennis
  • dek - hout
  • 8 tuinstoelen
  • 6 strandstoelen
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • Minimum Age Limit for Renters
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • niet toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • verwarmd zwembad
  • buiten zwembad
  • particulier zwembad
Attracties:
  • baai/golf
  • kerken
  • bioscopen
  • bibliotheek
  • theater
  • jachthaven
  • musea
  • speeltuin
  • recreatiecentrum
  • restaurants
  • waterparken
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • paardrijden
  • outlet winkels
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • babysitten
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • hengelsport
  • golf
  • hiken
  • skeeleren
  • zeilen
  • snorkelen
  • surfvissen
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • windsurfen
Notities:
Privé zwembad (kan tegen betaling worden verwarmd), veranda, groot dek, Suite Master Bedroom.

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis