Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit

Gewoon de beste met wi-fi

Personen5
slaapkamers 2
Badkamers1
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 3 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving


Details
Woning
appartement
Personen
5
slaapkamers
2
badkamers
1
Minimum verblijf
3 nachten

Info over de woning

2 Slaapkamer Luxe Appartement

Mooi appartement op de benedenverdieping met uw eigen voordeur in de elegante hal van een grand Georgian House, zeer rustig en prive en uitzonderlijk veilig. Patio met een tafel en stoelen. Het is mogelijk om de slaapkamer deuren (die openen naar de patio) de hele dag en nacht open te laten, is dat veilig! Super grote badkamer met vloerverwarming, groot bad en inloop douche. Een ruime kleedkamer met veel opknoping ruimte. De kleedkamer scheidt de twee slaapkamers. Volledig ingerichte keuken met een Panasonic muzieksysteem. Zitkamer met eettafel en stoelen voor 6 personen. Een L-vormige bank systeem dat groot genoeg is om een ​​extra persoon slapen indien nodig. 42 "3D plasma-tv, met Freeview kabel-tv (100's van kanalen). Kolen effect vuur in de open haard. Zeer sfeervolle kamer. Een zeer romantische appartement voor een koppel, maar ook ideaal voor gezinnen. Dit is alsof je een eigen persoonlijke hotel suite in Londen, warm en gezellig in de winter, koel en gezellig in de zomer.

Toegevoegd bezienswaardigheden binnen het gebied zijn: - zwemmen in de zomer in het Hyde Park serpentijn meer, er is ook een eigen en veilige kleine speeltuin en plonsbad voor peuters en kleintjes, evenals een grote speeltuin voor de oudere kinderen in Nederland Park. Barnes wetlands is ook vlakbij (15 minuten met de bus), dit is een vogelaars paradijs, zou je nooit droomt je zo dicht bij Londen waren. Kew Gardens is 20 minuten met de metro. Eten en drinken in de meest exclusieve restaurants of casual cafés en picknicken in het park. Boris fietsen overal, dit is de beste manier om de parken te zien. Skeeleren ook in Kensington Gardens in de buurt van de Albert Memorial standbeeld, dit is een ontmoetingsplaats voor de enthousiaste rol bladers af van hun vaardigheden te tonen. Paardrijden in Hyde Park van stallen net aan de andere kant van het park in Bayswater. Little Venice rondvaartboten, neemt u mee naar Camden voor een andere shopping ervaring. Portobello Road is een must op een vrijdag of zaterdag, niet alleen voor antiek verzamelaars, het is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin en je kunt niet anders dan genieten van de sfeer.

Meer gegevens

Eigenaar
The Manager
Adverteert sinds 2006
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
18 januari, 2017

Recensies

Uitstekend! 4,6/5 -
(28 recensies van reizigers)

Gewoon de beste met wi-fi
average rating of 4.642857 based on 28 reviews
4

Overall A Lovely Place But A Few Problems, Too.

  • 4 of 5

On many levels it is hard to fault this South Ken apartment. The location is lovely -- not in the heart of the South Ken business district -- but close and easy access to everything -- a nice walk to museums and near to the tube stop, many restaurants, a grocery store, etc. Also, you will love the beauty and quiet of this area. The Manager is very friendly and was marvelous about communicating quickly. The rooms in the apartment are much smaller than they appear in the photos but, certainly clean and adequate and perfect for a single person or a couple. A family would probably be a bit cramped. The kitchen is wonderfully equipped, so if you like to cook (as my husband does) you are all set. The wif-fi worked perfectly which was also a big plus. However . . . there are a few problems with this apartment. As has been stated before, there can be a bit of a musty smell. Not overwhelming, but it is there. I think this is because the shower in the bathroom (like many UK or European showers) does not have a door on it so, when you shower, no matter how careful you try to be, water comes pouring out onto the floor. This necessitates the use of many, many towels to mop up the water (and, admittedly, the Manager provides tons of clean towels!) every time you shower. Americans just do not "get" the fact that most UK and European showers have a huge opening where water pours out (and that includes me) but it is what it is. However, it is easily a fixable problem and I think that would also solve much of the moldy smell if the apartment management chose to fix it. The other problem is the living room couch which is, without a doubt, the worst, most uncomfortable couch I have ever sat on in my life. No way could anyone take a nap or comfortably sit on this thing for any length of time. The reason is that it is not a traditional sectional couch but rather a built-in wooden structure with giant cushions sitting on top. It's way too stiff and wide to comfortably sit upon while you have snacks or drinks (you are either on the edge of the couch or miles away from the table) and the cushions keep separating (as they would) so you have to keep pushing them together again. We ended up sitting on the dining rooms chairs anytime we wanted to relax and have a drink, a snack or watch a film because the couch was impossible on so many, many levels. Please, please dismantle this thing and go buy a normal couch for your guests to sit upon.

  • Recensie verstuurd: Dec 17, 2016
  • Datum van verblijf: Dec 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for your review. I appreciate your comments and I will do my utmost to rectify the problems you found. I only wish you had told me whilst you were here so I could have made your stay more comfortable.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Wonderful location and incredibly attentive host.

  • 5 of 5

We are a family of 4, with a 3 year old and 1 year old and we stayed in this South Kensington apartment for 3.5 months whilst I was on sabbatical. From the very first contact, Yvonne was quick to respond and very flexible and eager to accommodate our needs. Nothing was too much trouble for her, with many additional 'services' offered to make our stay simpler and more enjoyable. Her genuine interest in our well-being whilst staying in her apartment was clear to us and I have no doubt that she would extend this care to other guests.

The apartment is wonderfully located in South Kensington, in a quiet street of terraces typical of the area. Public transport, shops, pubs and restaurants are all a stone's through away. The V&A and Natural History Museums are within a 5min walk (excellent places to visit for children and adults) and Kensington gardens are not much further away. Chelsea is a 10min stroll, as is the Kensington high street for shopping.

The apartment itself is well furnished and cosy and can easily accommodate a family of 4 if the children are still young.

Highly recommend Yvonne and her South Kensington apartment.

  • Recensie verstuurd: Dec 13, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much Frans for your positive review, most appreciated. I wish you and the family well Merry Christmas and a Happy 2017.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Great location in Kensington.

  • 5 of 5

My family of four ( 2 boys) had a fabulous stay in at the beginning of July. The location of the flat from the Gloucester Road underground station was absolutely ideal for us ( maybe a two minute walk), especially with children (11 & 8). Being near the Museum of Natural History was great, as it was a quick walk and great place for the children. Overall, this location could not have been better for a travelling family as there are plenty of nearby restaurants and a convenient market on Gloucester Road.

Yvonne, the manager, was great to deal with and she was always quick to reply. One of the better VRBOs we have had.

  • Recensie verstuurd: Jul 14, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

We loved staying here!

  • 5 of 5

On a "senior" trip with an 18 year old and 3 senior ladies, we started our 3 week trip to Europe in London staying in this apartment for 5 days. We could not have been happier with the accommodations! We booked the apartment months in advance of our trip, and Yvonne was such a help with all the questions we had pre-trip. Once the date arrived, we were scheduled to fly into London arriving at 8am. Unfortunately our plane was detoured to Shannon, Ireland due to problems with the plane's radar.....instead of arriving at 8am we finally arrived at 11pm. Yvonne stayed in touch with us all day and in touch with our airport limo so that we would have transportation when we finally arrived. Upon our arrival, we were met by her son who had shopped for coffee, etc. for us knowing that we would wake up the next morning tired without our coffee! The neighborhood is perfect, clean and centrally located with lots of shops and restaurants within walking distance. Although the steps going downstairs to the apartment are a bit narrow, once you get settled in that's not a problem. A great place to come "home" to after a day of sightseeing! We definitely loved London and our apartment.

  • Recensie verstuurd: Jun 21, 2016
  • Datum van verblijf: May 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Lovely flat, many positives, bathroom was an issue for us

  • 4 of 5

We stayed with our family of four in this lovely flat. Yvonne was there to meet us and was very welcoming.

The location of the flat was EXCELLENT...away from the madness of overly touristy destinations, but a very quick tube ride to wherever we wanted to go. The layout of the flat was perfect for our needs. Our children liked their little room off of ours. There is great storage for everything, and that's a LOT for a family of four.

The only drawback was the bathroom. Because it's a basement apartment there is no ventilation. This leads to a pretty musty bathroom, and by extension, bedroom. Happily we had gorgeous weather and kept the patio doors open quite a bit. With a family of four, each showering every day, the bathroom was constantly wet with wet towels everywhere...there is not great space for hanging towels. The shower itself is a stall shower with no door so the spray from the shower just kept everything damp all the time. I will say that Yvonne provides a TON of towels, so we were very happy about that.

Overall, we had a lovely stay. For those who prefer to use the bathtub, the wetness probably wouldn't be an issue.

Enjoy London!

  • Recensie verstuurd: Apr 27, 2016
  • Datum van verblijf: Mar 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for your review and kind words. I am pleased you enjoyed your stay in London but sorry about the bathroom. I will endeavour to rectify the problem with maybe a shower door or curtain. I appreciate your feedback, many thanks.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
Windsor Locks, CT
5

Cozy Flat in Great Location!

  • 5 of 5

My friend and I stayed for a week in February, 2016 at this cozy and very clean basement flat. It was in a great location near to where my daughter is going to college. The Tube stop was a short walk and there were many grocery stores, shops and restaurants. Beds were comfortable too. Would definitely rent again when we return!

  • Recensie verstuurd: Feb 14, 2016
  • Datum van verblijf: Feb 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
20 Miles
Heathrow
Dichtstbijzijnde haven
70 Miles
Dover
Dichtstbijzijnde treinstation
1 Miles
Marylebone
Dichtstbijzijnde snelweg
5 Miles
M4
Dichtstbijzijnde Restaurant
500 meters
Too many
Dichtstbijzijnde strand
60 Miles
Brighton

Locatie, locatie, locatie: Dit luxe appartement ligt in een rustige en exclusieve gebied van South Kensington. Op slechts 2 minuten lopen van de mooiste musea van Londen in Exhibition Road (Natural History Museum, het Science Museum en het Victoria and Albert museum). Het is ook heel dicht bij Imperial College University. Slechts 5 minuten van Gloucester Road metrostation (District, Piccadilly, en Circle lijnen), 10 minuten lopen naar de wereldberoemde winkels van Knightsbridge; Harrods en Harvey Nichols en de modieuze boetieks aan Beauchamp Place, Sophisticated of als 'laid back' als u wilt, met pubs en cafés in overvloed, evenals vele topklasse restaurants. 3 minuten van supermarkten (Waitrose) voor uw dagelijkse behoeften. Deze plaats is een wandelaars droom. Of huur een Boris fiets en fietsen door Hyde Park naar Bayswater en Portobello Road. Ga de andere richting en je Oxford St. bereiken Er is een mooie wandeling naar High St. Kensington, door middel van Kynance Mews en langs enkele van Kensingtons mooiste huizen en pleinen. Hyde Park (5 min) Bezoek de Prinses Diana Memorial fontein ook in Hyde Park. Of neem een ​​bus en zien de Big Ben en de London Eye. Buckingham Palace ligt op 20 minuten lopen.

Brompton Oratory, Londen's eerste post reformatie katholieke kerk ligt op 5 minuten afstand net als tal van andere plaatsen van aanbidding. De Albert Hall voor concerten gedurende het hele jaar met inbegrip van de zomer Proms is slechts 5 minuten afstand. Je kon niet dichter bij de actie te zijn.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Kensington, Verenigd Koninkrijk

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
GBP
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
Winter 2017
3 jan 2017 - 19 mrt 2017
3 nacht minimum verblijf
€760
voor 3 nachten
Vanaf
€253
€1.383
 
 
Spring/Summer
20 mrt 2017 - 7 okt 2017
3 nacht minimum verblijf
€760
voor 3 nachten
Vanaf
€253
€1.613
 
 
Autumn/Winter
8 okt 2017 - 16 dec 2017
3 nacht minimum verblijf
€760
voor 3 nachten
Vanaf
€253
€1.383
 
 
Basistarief
3 nacht minimum verblijf
€691
voor 3 nachten
Vanaf
€230
€1.383
€4.608
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Tarieven Geen bijkomende kosten

Payment is only accepted in the quoted currency. A 25% deposit payable on booking.Remainder of rental fee payable 6 weeks before rental period starts or by negotiation.The price quoted is for a maximum of 4 persons, a fifth person would incur a charge of £10 per night.The price includes gas, electric, bedlinen, towels.Wifi is free.Telephone use extra..Cleaning fee added for less than 5 nights.

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email eigenaar
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Kensington, Verenigd Koninkrijk

Type woning:
  • appartement (twee onder een dak)
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 700 sq. ft.
Locatie:
  • stadscentrum
Thema:
  • luxe
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • zeep
  • open haard
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • wasmiddel
  • linnengoed inbegrepen
  • plaatselijke kaarten
  • restaurantgids
  • papieren handdoekjes
  • shampoo
  • slaapbank
  • telefoon
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • droogtrommel
  • wasmachine
  • draadloze breedband
keuken:
  • 4 kookplaten
  • blender
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • grill
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • gaspitten
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 6 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • badkamer 1 - toilet , bad (zonder douche) , douchecel
  • Vloerverwarming. Een royaal aanbod van handdoeken.
Slaapkamers:
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 5
  • slaapkamer 1 - 1 groot tweepersoonsbed
    slaapkamer 2 - 1 tweepersoonsbed , 2 eenpersoonsbed , trundle bed, can be double or two singles
  • Topkwaliteit beddengoed geleverd, lichte kamers beide met dubbele deuren naar het terras. Deuren kunnen open de hele dag en nacht worden gelaten.
Vermaak:
  • cd
  • dvd
  • radio
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • tuingrill
  • terras - steen/beton
Geschiktheid:
  • allergievrije omgeving
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • niet toegankelijk met rolstoel
Attracties:
  • herfstkleuren
  • botanische tuin
  • kerken
  • bioscopen
  • bibliotheek
  • musea
  • speeltuin
  • vijver
  • recreatiecentrum
  • restaurants
  • pretparken
  • dierentuin
Vrijetijdsbesteding:
  • vogels kijken
  • paardrijden
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • babysitten
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • golf
  • schaatsen
  • skeeleren
  • zwemmen
  • tennis
Notities:
Er is een smalle trap naar het appartement, dat is de enige reden dat ouderen kan het moeilijk te vinden. Maar eenmaal in het appartement, het is op een niveau en volledig geschikt. Cream tapijten in de slaapkamers, dus goed gedragen peuters aub.

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis