De mooiste strandvakanties in Europa en daarbuiten

Een strandvakantie plannen met je geliefde of gezin is een van de beste vakantieideeën. De Nederlandse Noorzeekust biedt heel wat kilometers zand waar u heerlijk kunt zonnen of wandelen. Bovendien bieden de paviljoens elk seizoen de nodige gezelligheid. Voor iets hogere temperaturen zakt u af naar de Middellandse Zee. Frankrijk en Spanje zijn absolute topbestemmingen met uiteenlopende vakantiehuizen aan zee. Een iets langere reis brengt u naar de stranden van de Turkse Rivièra en voor de meest paradijselijke stranden kunt u na een paar uur vliegen uitstappen in de Caraïben.

De landing in Normandië: beleef D-Day opnieuw

Strandvakanties

Een strandvakantie hoeft niet gelijk te staan aan luieren. In het Franse Normandië bent u ook omgeven door een indrukwekkende geschiedenis met tal van herinneringen aan D-Day. Een vakantiehuis in plaatsen als Calvados, Eure en La Manche biedt alle mogelijkheid om de invasiestranden, herdenkingsmonumenten en museums te bezoeken die herinneren aan het begin van de bevrijding van Europa.

Strand vakantie

Strandvakanties

De zee en het strand hebben een aantrekkingskracht die weinigen kunnen weerstaan. Of u nu een vakantiehuis aan de Noordzee boekt of uw heil op een iets meer exotische plek, ontspannen gaat als vanzelf wanneer u het zand onder uw voeten voelt. En dat betekent echt niet dat u hoeft te luieren! U kunt bijvoorbeeld tal van watersporten beoefenen in Frankrijk en heerlijk snorkelen in Thailand.

De perfecte strandvakantie in de Caraïben

Strandvakanties

De witste stranden, smaragdgroen water, misschien een flamingo iets verderop … Zo hoort een strand er toch uit te zien! Met een vakantiehuis in de Caraïben kunt u elke dag genieten van dit paradijselijke uitzicht. Een strandvakantie in dit gebied betekent heel veel zonneschijn en geweldige snorkellocaties op de Bahama's, in Jamaica of in de Dominicaanse Republiek.