Gaat u voor een traditionele of avontuurlijke familievakantie?

De zomervakantie is een moment waar veel gezinnen het hele jaar naar uitkijken. Zwemkleding in de tas, een paar goede (strip)boeken erbij en u kunt de deur uit. Veel gezinnen betrekken traditiegetrouw een huisje in Zuid-Frankrijk wanneer de zomer aanbreekt, maar landen als Zweden, Italië en Duitsland herbergen ook tal van kindvriendelijke vakantiehuizen voor een familievakantie aan het strand of in de natuur. Sportieve gezinnen die in de winter hun zonnebril voor een skibril inwisselen kunnen kiezen uit talloze knusse chalets in de bergen van Oostenrijk. Bijkomen van een dagje op de piste kan voor de open haard met een kopje zelfgemaakte warme chocolademelk.

5 familievakantietradities om mee te beginnen tijdens uw volgende reis

Familie Vakanties

Van filmavonden in de achtertuin tot de uitspraak van de dag, creëer herinneringen die een leven lang meegaan aan de hand van vakantietradities die u kunt doorgeven aan de volgende generaties.

Vier niet te missen bestemmingen in eigen land

Familie Vakanties

Wie zegt dat u niet dichtbij ook een geweldige vakantie met het gezin kunt beleven? Verken uw omgeving en ontdek verborgen parels vlakbij.

5 manieren om de lokale gemeenschap te ondersteunen tijdens de vakantie

Familie Vakanties

Ga op reis naar een plek die niet te ver van huis is en maak een plan om de lokale gemeenschap te helpen.

Vakantie vieren in lockdown: Speel het familiespel Reisprikbord

Familie Vakanties

Vakantie in lockdown: Trommel uw familie op voor een spelletje HomeAway Reisprikbord

Babyvriendelijke vakantie

Familie Vakanties

Kersverse ouders die er even tussenuit willen hoeven met schoolvakanties nog geen rekening te houden. Ze kunnen met een beetje planning zo de deur uit. In heel Europa zijn babyvriendelijke vakantiehuizen te vinden waar u een ontspannen familievakantie kunt vieren. Lekker dichtbij zijn Duitsland en Frankrijk fijne bestemmingen waar het niet te heet wordt voor de kleine, maar met een beetje voorbereiding is een vliegreis naar de VS ook goed te doen.