Gaat u voor een traditionele of avontuurlijke familievakantie?

De zomervakantie is een moment waar veel gezinnen het hele jaar naar uitkijken. Zwemkleding in de tas, een paar goede (strip)boeken erbij en u kunt de deur uit. Veel gezinnen betrekken traditiegetrouw een huisje in Zuid-Frankrijk wanneer de zomer aanbreekt, maar landen als Zweden, Italië en Duitsland herbergen ook tal van kindvriendelijke vakantiehuizen voor een familievakantie aan het strand of in de natuur. Sportieve gezinnen die in de winter hun zonnebril voor een skibril inwisselen kunnen kiezen uit talloze knusse chalets in de bergen van Oostenrijk. Bijkomen van een dagje op de piste kan voor de open haard met een kopje zelfgemaakte warme chocolademelk.

Babyvriendelijke vakantie

Familie Vakanties

Kersverse ouders die er even tussenuit willen hoeven met schoolvakanties nog geen rekening te houden. Ze kunnen met een beetje planning zo de deur uit. In heel Europa zijn babyvriendelijke vakantiehuizen te vinden waar u een ontspannen familievakantie kunt vieren. Lekker dichtbij zijn Duitsland en Frankrijk fijne bestemmingen waar het niet te heet wordt voor de kleine, maar met een beetje voorbereiding is een vliegreis naar de VS ook goed te doen.

Een vakantie in Disneyland Parijs en omgeving

Familie Vakanties

Een familievakantie naar Disneyland Parijs is een magisch avontuur. U kunt helaas niet in het iconische paleis van Doornroosje overnachten, maar in Parijs zijn tal van leuke vakantieappartementen te vinden waar u met het hele gezin kunt verblijven. Disneyland is ook vlot bereiken vanuit uw vakantiehuis in bijvoorbeeld Normandië of het Loiredal.

Vakantie voor groepen

Familie Vakanties

Zonnige oorden als Nerja in Spanje of Toscane in Italië zijn ideaal voor een gezellige groepsvakantie met de hele familie. Opa en oma mee, met neefjes en nichtjes in het privézwembad plonzen en 's ochtends met z'n allen aan de ontbijttafel… Beregezellig! Geen zonaanbidders in uw familie? Rond de pistes van Savoie staan verschillende mooie chalets waar u een geweldige winterse familievakantie kunt beleven.

Familievakantie Duitsland

Familie Vakanties

Een lange reistijd wilt u het liefst vermijden als u met jonge kinderen op vakantie gaat. Gelukkig hoeft u niet ver te reizen om er even helemaal tussenuit te gaan. Duitsland is namelijk een geweldige bestemming voor een familievakantie. Gaat u voor een bungalow in berglandschappen van Beieren, een strandhuisje aan de Bodensee of toch voor een culturele citytrip naar de hoofdstad?

Familie vakantie

Familie Vakanties

De zomer is nog niet voorbij of u mag al nadenken over uw volgende familievakantie. Gaat u deze winter met z'n allen skiën, wilt u een lange vliegreis maken of pakt u dit jaar de auto om af te reizen naar uw vertrouwde vakantiehuis in Frankrijk? Misschien wilt u dit jaar juist nog verder afzakken naar het zuiden en een strandhuisje in Italië betrekken of heeft u misschien een hut in Scandinavië op het oog?