Een actieve vakantie met avontuur naast de deur

Wilt u zichzelf tijdens uw vakantie een beetje wakker schudden met wat actie? In heel Europa en daarbuiten zijn tal van mogelijkheden om een actieve vakantie te beleven. Stop uw waadpak in de tas voor een avontuurlijke viservaring, haal nog wat blarenpleisters bij de drogist voordat u de bergen intrekt voor een intense hike of duikel uw snorkel op van zolder voor een exotische ervaring onder water. Met een vakantiehuis in de natuur hoeft u slechts de drempel over te stappen voor een beetje avontuur.

Actieve vakantie

Actieve Vakanties

Een beetje actie in de keet tijdens uw vakantie kan heel ontspannen zijn. Een vakantiehuis aan de Costa Brava opent tal van deuren voor watersporten die uw adrenaline laten stromen. Een wandeling in de regio kan ook een aardig avontuur zijn als u bijvoorbeeld op Sicilië de Etna beklimt. Een rustgevende paardrijrit door de Eifel in Duitsland of een golfreis kan ook een heel avontuurlijke vakantie opleveren.

Wereldwijde visvakantie’s

Actieve Vakanties

Voor sommigen is de hengelsport net meditatie: dbbertje uitgooien en rustig wachten tot de vissen bijten terwijl u een beetje mijmerend over het water uitkijkt. De Franse rivieren bieden een heerlijke plek als u in alle rust op forel wilt vissen. Wilt u er echt een actieve vakantie van maken, dan is Canada uw bestemming. Een vakantiehuis in Alberta biedt volop mogelijkheden om het vliegvissen eens uit te proberen.

Mooie plaatsen voor een wandelvakantie in Europa

Actieve Vakanties

Krijgt u de kriebels van stilzitten? Dan is een wandelvakantie een uitstekend idee. U bent er werkelijk even helemaal tussenuit als u door de bergen, langs rivieren of over vlaktes wandelt. En ver reizen is helemaal niet nodig. De diverse natuur van Europa biedt volop mogelijkheden voor unieke sportieve vakanties, van de groene weides in Zwitserland tot de unieke natuur op bloemeneiland Madeira.