Bent u een agentschap? Klik hier

Voeg u bij de duizenden tevreden eigenaren op HomeAway


Wat zeggen andere gebruikers?

 • Wie is HomeAway?
  HomeAway is marktleider op het gebied van vakantiewoningen, met meer dan 1 miljoen advertenties in 190 landen. Via ons wereldwijde netwerk van websites bieden eigenaren en agentschappen vakantiewoningen aan die reizigers een onvergetelijke ervaring en vele voordelen bieden, zoals meer ruimte om te ontspannen en meer privacy, tegen lagere kosten dan een hotel.
 • Waarom zou ik mijn woning aanbieden op HomeAway?
  Een advertentie op HomeAway stelt u in staat om gemakkelijk huurinkomsten te verdienen. Als marktleider op het gebied van vakantiewoningen bieden wij u zichtbaarheid bij jaarlijks meer dan 44 miljoen reizigers per maand. Ons internationale netwerk bestaat uit 50 websites over de hele wereld, waaronder onze grootste websites voor vakantiewoningen in de Verenigde Staten en websites in onder andere Frankrijk, Brazilië, Australië, Duitsland, Engeland, Canada, Mexico, Spanje en Italië. Wij bieden verschillende advertentieopties, waaronder de advertentie op basiscommissie, waarbij u gratis een advertentie plaatst en pas betaalt wanneer u een boeking ontvangt.
 • Wat is er bij mijn advertentie inbegrepen?
  Elke advertentie komt met alles wat u nodig heeft om uw woning te verhuren en geld te verdienen, waaronder ruimte voor 24 foto's in hoge resolutie, een interactieve kaart en een beschikbaarheidskalender. Zodra u zich aanmeldt, kunt u beginnen met het maken van uw advertentie... en boekingen ontvangen!
 • Kan ik bepalen wie mijn woning huurt?
  Ja. U bepaalt altijd aan wie u uw woning verhuurt. Alle verzoeken en boekingsaanvragen gaan naar u. Het is mogelijk om met de reizigers te praten om meer over hen te weten te komen en er zeker van te zijn dat ze bij uw woning passen.
 • Welk type woning kan ik adverteren?
  Bij HomeAway geloven wij in "Het hele huis. Voor de hele familie. Een hele vakantie lang." Als onderdeel van dit streven verhuren wij alleen woningen die in zijn geheel beschikbaar zijn. Maar dat hoeft zeker niet altijd een huis te zijn! Aanvaardbare huurwoningen zijn huizen, appartementen en villa's, maar ook boerderijen, bungalows, hutten, burchten, chalets, kastelen, cottages, landgoederen, landhuizen, jachten en andere typen woningen die reizigers voor een hele vakantie willen huren.

1Gebaseerd op het gemiddelde inkomen van 5% van de eigenaren, die in het eerste kwartaal van 2016 geadverteerd hebben op HomeAway.nl. HomeAway klanten tevredenheid enquête kwartaal 1, 2016