Aan de slag met uw
HomeAway-advertentie

Profiteer net als andere eigenaren van onze diensten

HomeAway® is een van de marktleiders op het gebied van vakantiewoningverhuur. Wereldwijd bieden we meer dan twee miljoen vakantiewoningen in 190 landen. We helpen u graag met de verhuur van uw woning zodat u duizenden reizigers een overgetelijke vakantie kunt bieden.


Waarom adverteren met HomeAway?


Flexibele adverteeropties, internationale zichtbaarheid, nuttige hulpmiddelen, een veilig en betrouwbaar online boekings- en betalingssysteem, professionele klantenservice en meer!

Uw woning als vakantiehuis verhuren is een belangrijke beslissing. Daarom bieden we uitgebreide diensten (zoals recensies van reizigers en eigenaren, een beveiligd communicatiesysteem en een basishuurgarantie voor reizigers), zodat u als eigenaar zonder zorgen kunt verhuren.

 • Eigenaaraccount waar u alle elementen van uw advertentie kunt beheren
 • Beschrijving van de woning benadrukt alle speciale kenmerken van uw woning
 • Beoordelingen van reizigers worden weergegeven op uw advertentie
 • Kalender om de beschikbaarheid van uw woning te beheren
 • Online reserveren en betalen behoud controle wie er verblijft en hoe de reizigers u betalen
 • Titel van de woning om de aandacht van reizigers te trekken
 • 24 foto's om uw woning te laten zien aan reizigers
 • Kaart die de locatie van uw woning en bezienswaardigheden aangeeft
 • Zichtbaarheid op ons uitgebreide netwerk, inclusief Expedia.com®“ the exposure part

Alle advertenties beschikken over een regionale en internationale zichtbaarheid op 25 websites van ons netwerk.

Lees meer over onze adverteermogelijkheden en publiceer vandaag uw woning nog.

Dit zeggen andere eigenaren

Wij zijn zeer tevreden over onze mooie advertentie op HomeAway. Mooie, duidelijke site en zeer gebruiksvriendelijk. Bij vragen die je hebt als verhuurder , of problemen die je tegenkomt, wordt zeer snel, adequaat en vriendelijk door Homeaway gereageerd. Absoluut een aanrader voor ieder die zijn huis wil verhuren

- Eric

Het adverteren op de site van HomeAway.nl brengt mij veel aanvragen en boekingen op. Het is een klantvriendelijke site, en ook voor ons als verhuurder is het fijn samenwerken, zeker nu er een mogelijkheid is om ook telefonisch met vragen terecht te kunnen. Ook het onderhouden van mijn account is eenvoudig, en de moeite waard om zo de kans op nog meer aanvragen te bevorderen

- Noud

De beslissing om uw woning te verhuren is erg belangrijk, maar hoeft geen grote inspanning te zijn.


Voordat u uw advertentie aanmaakt, raden wij u aan in het bezit te zijn van het volgende:

 • Adres van uw vakantiewoning
 • Exterieur (minimaal 6 foto´s)
 • Huurprijzen en belastingen
 • Uw bankgegevens om uw gewenste betaalmethoden op te geven

Hier is een overzicht van het verhuurproces:

 • Publiceer uw woning met behulp van onze hulpmiddelen en gidsen.
 • Wanneer een reiziger geïnteresseerd is in uw woning, stuurt hij/zij een reserveringsaanvraag. (U heeft zelf de controle over wie er verblijft in uw woning.)
 • Zodra de reiziger het eens is met de prijs, betaling enz. is de boeking bevestigd.
 • Nu kunt u ervoor zorgen dat uw woning klaar is om reizigers te verwelkomen!
 • Nadat uw gasten zijn vertrokken, kunt u de administratieve details regelen en om een recensie vragen.
Waarom adverteren via HomeAway?

HomeAway is 's werelds grootste website voor het verhuren van vakantiewoningen. Elke maand boeken 44 miljoen reizigers een vakantiewoning op een van onze websites. U profiteert van onze kosteloze tips en hulpmiddelen die u kunt gebruiken bij het opzetten van uw advertentie en het beheren van aanvragen en boekingen.

Heb ik de controle over wie mijn huis huurt?

Omdat u zelf de controle heeft over alle aanvragen en boekingen, bepaalt u ook zelf wie er in uw woning verblijft. Met online reserveren heeft u 24 uur om contact op te nemen met de reiziger. Zo kunt u zelf bepalen of reizigers geschikt zijn voor uw woning.

Wat voor type woningen kan ik adverteren?

Bij HomeAway geloven wij in "Het hele huis. De hele familie. Een complete vakantie." Met deze gedachte verhuren we dus woningen in zijn geheel, maar dit hoeft niet per se een huis te zijn. Aanvaardbare woningen zijn onder andere huizen, appartementen en villa's, maar ook schuren, boten, bungalows, chalets, kastelen, villa's, herenhuizen, cottages, boerderijen, villa's, jachten, yurts en andere type woningen die reizigers willen huren voor een complete vakantie.

Hoe wordt de plaats van mijn advertentie in de zoekresultaten bepaald nadat deze live op de site verschijnt?

Alle woningen worden met behulp van 'het beste zoekresultaat' weergegeven. Het bepalen van het beste zoekresultaat is een geavanceerd proces dat zowel rekening houdt met reizigersvoorkeuren als met de boekingservaring die een advertentie biedt. Op basis van deze factoren wordt de weergavepositie in de zoekresultaten bepaald. Online reserveren is de sleutel tot succes voor het beste zoekresultaat.

Heeft u vragen over het adverteren?

Onze verkoopafdeling staat u graag te woord via +31 (0) 20 80 81 392. We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.


BEZOEK DE HULPPAGINA