In de winter naar de zon met het hele gezin

Vermijd de koude winter en ga op vakantie naar de zon!

In de winter naar de zon met het hele gezinHeb je helemaal geen zin in het krabben van de ramen en het zout strooien voor de deur? Wil jij met je hele gezin dit jaar de kou ontvluchten? Ga dan in de winter naar de zon en kies uit fantastische locaties zoals Thailand, Florida, Dubai, Gran Canaria of Egypte. Wil je met je kinderen op een kindvriendelijke winterzonvakantie? Dan is er vooral in Florida veel te beleven. Florida staat bekend om de vele pretparken, dus ga naar het Kennedy Space Center of bezoek Mickey Mouse in Disney World. Ook de piramides in Egypte zijn voor zowel kinderen als volwassenen geweldig om te bezoeken. Op Gran Canaria is het eigenlijk altijd lekker weer. Kies dus voor lekker luieren aan het strand en ga naar dit gezellige eiland. Het is er ook heel geschikt voor een winterzonvakantie met een baby, want de temperatuur is lekker aangenaam en het wordt niet te heet.


 

 

Ook Thailand is voor jong en oud een hele belevenis. Het land heeft voor iedereen wel wat. Je kunt er onder andere genieten van grote steden, van imposante tempels, woeste jungles en witte bountystranden. Je kinderen zullen Thailand zeker gaaf vinden, want zij kunnen daar bijvoorbeeld een ritje op een olifant maken. Als je kiest voor Dubai, kies je voor luxe, pracht en praal. In deze wereldstad pronken de mensen graag met hun geld en daarom zie je overal waar je kijkt dure auto's, mooie merkkleding en de meest uitbundige gebouwen. Zo kun je er de hoogste toren van de wereld bewonderen, de 828 meter hoge Burj Khalifa. Kies nu jouw ideale bestemming en geniet van de zon!

 

Zonnige accomodaties in de winter


   

Thailand: tempels en stranden Thailand: tempels en stranden

 

Wil je dit jaar in de winter naar de zon? Kies dan voor een wintervakantie naar Thailand, een bijzonder land met veel verschillende bezienswaardigheden. Er zijn oerwouden, oude tempels, witte stranden met palmbomen en blauwe zeeën, maar ook wereldsteden zoals Bangkok en Chiang Mai. De mensen zijn er heel vriendelijk en gastvrij en het weer is er heerlijk, dus deze bestemming is ook geschikt voor een winterzonvakantie met baby.

 

Bekijk Vakantiehuizen in Thailand

 
   
 

   

Fun in Florida Fun in Florida

 

Wil je een kindvriendelijke winterzonvakantie? Florida is daarvoor ideaal, in Orlando liggen immers veel grote pretparken waar jij en je kids je prima kunnen vermaken. In Seaworld vind je allerlei attracties en zeedieren, zoals zeeroggen en dolfijnen, met als hoogtepunt de orka's. In het Kennedy Space Center kunnen jij en je kinderen van alles te weten komen over ruimtereizen. En ieder kind wil natuurlijk uiteindelijk het allerliefste naar Disney World!

 

Bekijk Villas in Florida

 
   
 

   

Dubai, luxe in de woestijn Dubai, luxe in de woestijn

 

Wil je verzekerd zijn van een warme winter? Ga dan in de winter naar de zon en kies voor Dubai. In slechts enkele decennia is Dubai uitgegroeid van een klein dorpje in de woestijn tot een enorme wereldstad. Luxe staat voorop in Dubai en daarom moet alles groot, groter, grootst. Met een riante vakantiewoning kun je er binnen en buiten volop van genieten.

 

Bekijk Vakantiehuizen in Dubai

 
   
 

   

Grandioos genieten in Gran Canaria Grandioos genieten in Gran Canaria

 

Wil je op winterzonvakantie met je baby? Gran Canaria is niet zo ver vliegen en heeft een heerlijk klimaat. Aan de zuidkant van het eiland is het het hele jaar gemiddeld tussen de 20 en 30 graden, dus ook niet te heet. Je kunt er gaan genieten van heerlijke stranden en lekker eten.

 

Bekijk Vakantiehuizen op Gran Canaria

 
   
 

   

De eeuwenoude geschiedenis van Egypte De eeuwenoude geschiedenis van Egypte

 

Of je nu jong of oud bent, iedereen wordt stil van de adembenemende piramides van Gizeh. Deze monumenten zijn meer dan 4000 jaar geleden gebouwd en staan nog altijd fier overeind in het midden van de woestijn. Behalve piramides zijn er in Egypte luxe resorts waar je lekker van de zon kunt genieten, of een mooie duiktocht kunt maken in de Rode Zee.

 

Bekijk Vakantiehuizen in Egypte

 
   
 

 

Wil je deze winter een mooie reis maken en lekker overwinteren in een warm land? In Europa heerst koning winter, dus je moet wel een stuk vliegen voor de zon. Voor een kindvriendelijke winterzonvakantie kun je heel goed terecht in Florida. In de vele pretparken is genoeg te doen om jou en je kids wekenlang van de straat te houden. Ook in Egypte kun je van alles gaan bezichtigen, met als hoogtepunt natuurlijk de piramides van Gizeh. Wil je op winterzonvakantie met een baby? Gran Canaria is lekker dichtbij en het weer is er altijd heerlijk. Het is dus een ideaal eiland om er met je kleine lekker te genieten van de zon, die er bijna altijd schijnt. In Thailand heb je van alles wat. Er zijn heel veel dingen te zien en te doen, maar er zijn ook prachtige kusten met blauwe zeeën om gewoon lekker tot rust te komen. Wil je in de winter naar de zon dan kun je ook naar Dubai, een parel in de woestijn. De hoge gebouwen en luxe winkels ademen één en al pracht uit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de allerrijksten kiezen voor dit warme land. Voor iedereen is er wel een ideale winterzonvakantie, dus kies nu jouw reis uit en geniet!

 

 

Vakantiehuizen op de Canarische eilanden: voor een zonvakantie in de winter met het hele gezin

El Palmar 1 apartment in Playa del Inglés with WiFi, gedeeld terras, gedeelde tuin & balkon.

Dit is hoe we ons appartement in een paar woorden zouden omschrijven: Binnen: Buiten: Ons appartement El Palmar 1 is gelegen in de centraal en mooie Playa del Inglés buurt. Het appartement is gesitueerd op de begane grond Het is een geweldige p...

Turbo Club 2 apartment in Maspalomas with WiFi, airconditioning, gedeeld terras, gedeelde tuin & ba…

Dit is hoe we ons appartement in een paar woorden zouden omschrijven: Binnen: Buiten: Ons appartement Turbo Club 2 is gelegen in de centraal en mooie Maspalomas buurt. Het appartement is gesitueerd op de begane grond Het is een geweldige plek o...

Don Diego apartment in Playa del Inglés with WiFi, gedeeld terras, gedeelde tuin & lift.

Dit is hoe we ons appartement in een paar woorden zouden omschrijven: Binnen: Buiten: Ons appartement Don Diego is gelegen in de centraal en mooie Playa del Inglés buurt. Het appartement is gesitueerd op de begane grond Het is een geweldige ple...