Tips & hulpmiddelen

Alles wat u nodig heeft om het beheren van uw woning makkelijk en effectief te maken

Beste Zoekresultaat

Nu is het nog zo dat het abonnementsniveau de primaire factor is bij het bepalen waar advertenties binnen de pagina met zoekresultaten worden getoond. In de toekomst zal het zoekresultaat echter geoptimaliseerd worden met behulp van ons beste zoekresultaat systeem, waarbij een algoritme wordt toegepast op de zoekcriteria van de reiziger (bijv. reisdata en locatie), zodat uiteindelijk de advertenties getoond worden die een grote kans maken op een geslaagde boeking.

Om te komen tot het beste zoekresultaat is het belangrijk voor al uw advertenties de optie voor online boeken te activeren en reizigers aan te moedigen de HomeAway Nederland betalingsprocedure te gebruiken. Als we geen inzicht in uw boekingsactiviteiten hebben, kunnen we het voordeel van online boeken niet meewegen in de statistieken van uw advertentie ten aanzien van beste zoekresultaat.

Bij online boeken kan een reiziger met één muisklik rechtstreeks een reserveringsaanvraag indienen op de pagina met uw advertentie. Aangezien het verzoek is gekoppeld aan een betalingsverplichting, weet u dat de reiziger serieus is met betrekking tot de boeking. Deze gratis functie vereenvoudigt het boekingsproces voor u en uw gast — en u behoudt altijd de controle en kunt zelf beslissen of u een boekingsaanvraag accepteert of afwijst.