Tips & hulpmiddelen

Alles wat u nodig heeft om het beheren van uw woning makkelijk en effectief te maken

Deel uw woning op social media voor extra exposure


HANL - icons.pngOm boekingsaanvragen te ontvangen, moet uw advertentie goed zichtbaar zijn. Een kosteloze mogelijkheid om meer exposure te krijgen, zijn sociale netwerken zoals Facebook, Pinterest, Twitter en Google+. Op deze manier kunt u uw vrienden en andere volgers direct informeren over uw woning. De voordelen van het delen van uw advertentie:
  • Gratis reclame voor uw advertentie en uw vrienden-/kenniskring komt erachter dat u uw vakantiehuis te huur is.
  • Uw vrienden kunnen zien uw advertentie snel en eenvoudig zien. Tevens kunnen zij deze gemakkelijk en snel te delen aan anderen die geïnteresseerd kunnen zijn in uw woning.
  • Deel nieuws over uw woning, de beschikbaarheid of vertel ons over verschillende evenementen die men kan bezoeken.
Het is gemakkelijk om uw advertentie te delen op sociale media. Hieronder leest u hoe:
 

1. Klik op de icoontjes van sociale media in uw advertentie (rechtsboven).

Het getal naast het pictogram geeft aan hoe vaak uw advertentie is gedeeld op dit social media kanaal.

HANL - social.png
 

2. Facebook:

Deel uw advertentie op Facebook door te klikken op ""delen"" of like de woning als u klikt op 'vind-ik-leuk'. Facebook maakt automatisch een index foto en een beschrijving van uw advertentie. U kunt zelf nog een aanvullende opmerking toevoegen en deze vervolgens plaatsen. Iedereen kan uw advertentie dan direct zien, ze hoeven alleen maar te klikken op het artikel dat in het Facebook-nieuwsoverzicht verschijnt. Op deze manier kunt u gemakkelijk nog meer potentiële huurders bereiken. Vertel het je vrienden, familieleden of vorige huurders!

HANL - Like.pngHANL - Share.png
 

3. Pinterest:

Klik op het icoon ""Pin It"" en voeg uw advertentie toe op Pinterest. Er wordt een venster geopend en u kunt nu kiezen op wat voor Foto-board uw advertentie verschijnt. Als uw foto's zichtbaar zijn voor alle andere Pinterest gebruikers kunnen zij uw woning publiceren als een pin. Daarnaast kunnen ze direct naar uw advertentie. ""Pinit"" is ook een leuke manier om andere woningen die u leuk vindt te publiceren.

HANL - Pin it.png
 

4. Twitter:

Tweet over uw advertentie door te klikken op het pictogram "Tweet". Er wordt een venster geopend en u kunt nu een post, met uw URL inbegrepen posten. Uw Tweet wordt gezien door uw Twitter-volgers en afhankelijk van uw accountinstellingen ook door andere personen. Op deze manier brengt u uw advertentie onder de aandacht bij veel mensen.

HANL - Tweet.png
 

5. Google+:

Deel uw advertentie op Google+ door te klikken op het logo ""G+"". Een venster verschijnt met een beschrijving en de bijbehorende foto's. U kunt een reactie toevoegen en alles publiceren met slechts één klik. Andere Google+ gebruikers kunnen uw post zien op Google+ en worden rechtstreeks doorgelinkt naar uw advertentie.

HANL - G+.png