Grootste keuze aan vakantiewoningen wereldwijd

Meer dan één miljoen vakantiehuizen en appartementen in 190 landen

Een passie voor vakantiehuizen: leukste manier van reizen

HomeAway.nl is een onderdeel van de HomeAway familie, 's werelds omvangrijkste en veiligste portaal voor verhuur van vakantiewoningen. Wij helpen families en vrienden de perfecte accomodatie voor hun droomvakantie te vinden. De prachtige vakantiewoningen op onze website bieden meer ruimte, meer privésfeer en meer voorzieningen dan hotelkamers - en dit meestal voor de helft van de prijs! HomeAway.nl helpt u toegewijd om een onvergetelijke ervaring te creëren. Dit beloven wij u!

a-better-way-to-stay.jpg

a-trusted-name.jpg

Vind uw perfecte vakantiewoning!

Laat u inspireren voor uw volgende vakantie met uw familie of vrienden. Wij helpen u bij het zoeken en boeken. Het maakt niet uit om welke bestemming het gaat, lang of kort, ontspannend of actief, groot of klein budget - bij ons vindt u de ideale vakantiewoning!

 

Met vertrouwen boeken en reizen!

Om uw vakantie met een goed gevoel te beginnen, stellen wij een hoge veiligheid en informatie ter uwer beschikking. Wij werken reeds jarenlang samen met ervaren eigenaren en agentschappen. Alle advertenties komen in aanmerking voor de Standaard huurgarantie. Wij bieden veilige communicatiemiddelen tussen reizigers en eigenaren en een reisverzekering die specifiek gericht is op de behoeften van reizigers.


Zet uw vakantiewoning om in een tweede inkomen!

HomeAway helpt eigenaren alsook vakantiegangers. Als u een vakantiewoning heeft, kunnen wij u helpen om daarvan een succesverhaal te maken! Publiceer uw woning voor 32 miljoen vakantiegangers die onze website iedere maand bezoeken. Wij voorzien u van alle tools en hulpmiddelen die u nodig heeft om uw aanvragen en reserveringen optimaal te kunnen beheren. Daarnaast krijgt u toegang tot onze handleidingen en checklisten rond het thema verhuren.


Nu starten
second-income.jpg