Inpakken en wegwezen!

Blog-Contest.png

 

 

De winnaar van onze blogwedstrijd is Antonette S. met haar artikel op http://www.we12travel.nl/

 

Wie kan zich het spel niet herinneren? Ik ga op reis en neem mee... Je speelde het spel in de auto op weg naar vakantie, op school of in de trein. Nu zouden we van jou graag willen horen wat jij meeneemt op reis. Wat stop jij in ieder geval in je koffer? Doe mee aan de HomeAway blogwedstrijd en win een vakantie in één van onze vakantiehuizen ter waarde van €400! Zo kun je van het geld bijvoorbeeld met je vriendinnen naar Berlijn: lekker een weekend shoppen, de stad verkennen en 's avonds een drankje doen in één van de vele trendy bars. Liever een lang weekend weg met de mannen? Gebruik je prijzengeld dan voor een weekendje Texel en waai even lekker uit op het eiland. Geniet van leuke kroegen en restaurants. Bovendien ontvangen de eerste 25 deelnemers een opvouwbare reistas van Happy Flight ter waarde van €30, dus wees er snel bij.  

                                                 

Meedoen is heel eenvoudig:

Om deel te nemen aan deze blogwedstrijd, ontvangen we graag het artikel dat je op jouw eigen blog hebt geplaatst. Je moet dus een eigen blog hebben om mee te doen. In het blogartikel laat je ons en jouw lezers weten wat jij in je koffer meeneemt naar je vakantiehuis of vakantiewoning en waarom. Beschrijf in ieder geval één item dat in je koffer absoluut niet mag ontbreken. De lengte van de blog maakt ons niet zoveel uit, maar we zouden het leuk vinden als je HomeAway noemt in je blog.

De sluiting van de inzendtermijn is maandag 6 januari 2014 12.00 uur (Nederlandse tijd)! Onze jury zal vervolgens uit de ingezonden blogartikelen een winnaar kiezen. Hij of zij wint een HomeAway voucher ter waarde van €400! Met deze voucher kiest de winnaar een vakantie uit in één van de meer dan een half miljoen HomeAway vakantiehuizen.

 

Berlijn_Obj_514418.jpg

 

 

 

Ga met een groep vriendinnen een weekend naar Berlijn! Deze stad is perfect voor een dagje shoppen en uiteraard is er ook op het gebied van cultuur genoeg te beleven. Gebruik de HomeAway voucher voor een weekendje Berlijn en verras je vriendinnen!


Romantisch weekendje Parijs

 

 

 

Win een weekendje Parijs en neem je vriend of vriendin mee naar de meest romantische stad van Europa! Besteed de voucher aan een stedentrip Parijs. Romantisch met z'n tweetjes lopen langs de rivier de Seine, heerlijk uit eten en natuurlijk mag een bezoekje aan het Louvre niet ontbreken!



Weekendje Texel met vrienden

 

 

 

Neem je vrienden mee naar Texel! Besteed de voucher aan een lang weekend Texel met een groep vrienden. Op het eiland is genoeg te doen. Texel heeft vele leuke kroegen en restaurants. Huur overdag een mountainbike of race met een kitebuggy over het strand!