Goedkope Stedentrip

Goedkope StedentripWil je even naar een andere omgeving voor niet al teveel geld? Boek dan een goedkope citytrip. Met een low budget stedentrip kun je naar bijna alle hoofdsteden toe. Denk bijvoorbeeld aan een reis naar onze oosterburen. Je hoeft voor een goedkope stedentrip naar Berlijn niet al te ver te reizen en je bent er toch even helemaal uit.

Er zijn allerlei redenen voor een stedentrip. Daarom zijn er best veel mensen die een stad meerdere keren bezoeken. Zo wil je misschien lekker shoppen, buitenlandse restaurants uitproberen en veel uitgaan. De Europese hoofdsteden bieden je volop mogelijkheden daarvoor. Ook staan de steden in Europa bekend om hun historische bezienswaardigheden. Wil je kennismaken met de oude culturen van een stad, dan kan dat prima. Of bezoek de diverse interessante musea en ontdek de moderne kunsten. Als je het vakantiegevoel van een warmer klimaat wilt beleven, boek dan goedkoop een stedentrip naar een land dat zuidelijker ligt. Denk bijvoorbeeld aan een goedkope stedentrip naar Lissabon in Portugal. Of houd je meer van de Spaanse cultuur? Let dan op de aanbiedingen voor een goedkope stedentrip naar Barcelona.

Ook kun je verder oostelijk Europa in en Duitsland passeren. Landen als Tsjechië en Hongarije zijn de laatste jaren bijzonder opgefleurd. Wanneer je een goedkope stedentrip naar Praag boekt, zul je een prachtige historische stad ontdekken met alle moderne gemakken. Ook Boedapest, de mooie Hongaarse hoofdstad aan de Donau, biedt alles voor een geslaagde citytrip. Als je bij de lastminuteaanbiedingen kijkt, vind je vast een goedkope stedentrip naar Boedapest.Boedapest: goedkope stedentrip naar de 'Koningin van de Donau'

Boedapest: goedkope stedentrip naar de 'Koningin van de Donau'

Boedapest: de hoofdstad van Hongarije ligt prachtig aan de oevers van de Donau. Daarom wordt de stad ook wel de 'Koningin van de Donau' genoemd. Tijdens een goedkope stedentrip naar Boedapest zul je diverse bijzonderheden ontdekken. Zo vind je hier niet alleen een prachtig historisch centrum, maar ook tal van koffiehuizen en Turkse badhuizen.

Bekijk appartementen in Boedapest

Ontdek tijdens een goedkope citytrip flitsend Berlijn

Ontdek tijdens een goedkope citytrip flitsend Berlijn

Berlijn is booming! Hier vind je hippe clubs, internationale restaurants, maar ook een indrukwekkende geschiedenis. Ooit was deze stad verdeeld door een muur, nu komen bezoekers uit heel de wereld vanwege het open karakter. Met een goedkope stedentrip naar Berlijn heb je toegang tot heden en verleden. Zo vind je er bijv. nieuwe winkelcentra en kun je er nu - zowel in oost als west - volop uitgaan.

Bekijk appartementen in Berlijn

Lissabon: goedkoop op stedentrip naar een andere cultuur

Lissabon: goedkoop op stedentrip naar een andere cultuur

De hoofdstad van Portugal leent zich prima voor een low budget stedentrip. Bezoek het oude centrum van de stad, Alfama, en je beleeft het echte Portugal. Hier vind je volop lokale eetgelegenheden en bars waar je met een beetje geluk een fado-concert kan bijwonen. Zoek de plaatsen uit waar de locals komen en je kunt echt genieten van een goedkope stedentrip naar Lissabon.

Bekijk appartementen in Lissabon

Praag: boek een goedkope stedentrip en ontdek een gouden stad

Praag: boek een goedkope stedentrip en ontdek een gouden stad

Met een centrum dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat, is Praag zeker een low budget stedentrip waard. Dankzij de schoonheid van deze Tsjechische hoofdstad, heeft het de bijnaam 'de Gouden Stad' gekregen. Maar ook degenen die graag shoppen en uit eten gaan, zullen genieten van een goedkope stedentrip naar Praag.

Bekijk appartementen in Praag

Boek voordelig een stedentrip naar Barcelona en geniet van zonnig Spanje

Boek voordelig een stedentrip naar Barcelona en geniet van zonnig Spanje

Wil je naar de zon en voor weinig geld een stedentrip maken, denk dan aan Barcelona. Deze vrolijke Spaanse stad ligt aan de Middellandse Zee. Zo kun je goedkoop met een stedentrip naar Barcelona en ook lekker naar het strand. Verder is deze stad dé plek om de kunstwerken van Gaudí te bekijken, zoals de gigantische basiliek in het centrum.

Bekijk appartementen in Barcelona


Wanneer je goedkoop een stedentrip wilt boeken, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Waar ligt de accommodatie bijvoorbeeld? Als deze tijdens je goedkope stedentrip naar Boedapest ver buiten het centrum ligt, dan ben je misschien weer veel geld voor het reizen met het openbaar vervoer kwijt. Ook is het handig om te kijken of je verdere kosten kunt besparen op de reis naar je bestemming. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een goedkope citytrip naar Praag en een goedkope citytrip naar Berlijn ook nog extra geld uitsparen door met vrienden in een auto te reizen. Let er wel op dat je dan bij je accommodatie goedkope parkeermogelijkheden hebt. Wanneer je een low budget stedentrip boekt naar een stad die wat verder weg ligt, kun je vaak aanzienlijke bedragen besparen door de prijzen voor vliegtickets te vergelijken. Het meest voordelige is natuurlijk als je een lastminuteaanbieding voor een accommodatie kunt combineren met een flinke korting op vliegtickets. Zo kan een goedkope stedentrip naar Lissabon extra voordelig uitpakken. Heel aantrekkelijk, maar meestal niet al te goedkoop is het om met de trein te reizen. Reis je overdag voor een goedkope stedentrip naar Barcelona dan kun je op je gemak genieten van het voorbij glijdende landschap. Reis je 's nachts in je eigen cabine, dan kom je lekker uitgerust aan. Voordeliger is het, wanneer je per bus reist. Het is misschien een lange zit, maar dat vergeet je weer als je tijdens je goedkope stedentrip strand en zee ziet.

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie