Kerstmarkten in Europa

Kerstmarkten in EuropaVind de perfecte citytrip om Europa's beste kerstmarkten te ontdekken!

De drukte van winkelend publiek in het centrum van uw eigen stad of dorp is soms een ware nachtmerrie in de drukke decembermaand. Maar laat de kerstinkopen van dit jaar uw humeur niet verpesten.

De kerstmarkten in Europa zorgen ervoor dat winkelen een waar feest wordt. Op deze markten vindt u prachtige handgemaakte cadeaus en kunt u genieten van een heerlijk glas warme glühwein. U winkelt in uw eigen tempo en u shopt zoals u dat zelf wilt. Een korte stedentrip naar een kerstmarkt is niet alleen een perfecte manier om te genieten van de kerstsfeer, maar ook een geweldig excuus om de mooiste steden van Europa te zien wanneer ze op hun mooist zijn. Een beter moment om deze Europese steden te zien is er niet; badend in het licht en prachtig versiert.

U heeft het geluk dat de kerstmarkten in Europa plaatsvinden buiten het hoogseizoen. De reis- en verblijfskosten zijn dan ook erg laag, zodat u meer te besteden heeft tijdens uw kerstmarkt vakantie.De kerstmarkt van Praag

De kerstmarkt van Praag

De oude Tsjechische hoofdstad Praag organiseert haar kerstmarkt op het centrale plein in de stad. De vroege schemering zorgt ervoor dat vroeg in de middag de stad al verlicht is met prachtig kaarslicht, u kunt genieten van feestelijke Tsjechische muziek en de geur van traditionele gerechten. Een onvergetelijke citytrip naar het sprookjesachtige Praag brengt iedereen in de ideale kerstsferen. Kortom: geniet van een geweldig verblijf in Praag.

Bekijk vakantie accommodaties in Praag

Een stedentrip naar Brugge voor de kerstmarkt

Een stedentrip naar Brugge voor de kerstmarkt

Een trip naar de kerstmarkt van Brugge is dicht bij huis en toch lijkt het of uw ver van huis bent. Een ontspannen bezoek aan de kerstmarkt kan afgesloten worden met een bezoek aan de openlucht ijsbaan of een rondtocht langs de pittoreske architectuur in het centrum van Brugge. Een ontspannen bezoek aan de kerstmarkt kan worden gevolgd door schaatsen op de openlucht ijsbaan of een bezoek aan de pittoreske architectuur in de stad Brugge.

Bekijk vakantie accommodaties in Brugge

Kerstsfeer proeven in Salzburg

Kerstsfeer proeven in Salzburg

Een bezoek aan de kerstmarkt van Salzburg is een magische ervaring. De prachtige gebouwen in de geboorteplaats van Mozart liggen vaak bedekt met sneeuw. In het centrum van deze stad vindt u kraampjes met prachtig handwerk, sieraden en houten speelgoed. Andere kraampjes bieden heerlijke hapjes, warme dranken en glühwein om lekker op te warmen. Een stedentrip waarvan u zeker niet met lege handen terug komt!

Bekijk vakantie accommodaties in Salzburg

Een stedentrip naar Berlijn voor de kerstmarkt

Een stedentrip naar Berlijn voor de kerstmarkt

De Duitse kerstmarkten zijn de meeste beroemde van de wereld en de kerstmarkt van Berlijn is de meest bekende. In Berlijn vindt u meer dan 50 verschillende kerstmarkten; u heeft dus meerdere dagen nodig om alle markten te bezoeken! Een citytrip naar Berlijn geeft u de mogelijkheid deze te bezoeken en ook te genieten van al het moois en lekkers wat Berlijn te bieden heeft. Een stedentrip naar Berlijn is nooit saai!

Bekijk vakantiebestemmingen in Berlijn

Kerstmarkten in Wenen

Kerstmarkten in Wenen

De Weense kerstmarkt is een markt vol tradities. Kraampjes met gepofte kastanjes en glühwein sieren de straten. De bomen in de prachtige parken zijn versierd en stelletjes slenteren door de frisse avondlucht van Wenen. Misschien de meest romantische kerstmarkt van Europa. Wenen leent zich zeer goed voor een korte romantische stedentrip. Wat is er romantischer dan het prachtige besneeuwde en verlichte Wenen tijdens de kerstmarkten?

Bekijk vakantiebestemmingen in Wenen


Stedenrips naar kerstmarkten zijn niet alleen een uitstekende manier om Europa’s mooiste steden buiten het seizoen te bezoeken en van de regionale tradities te genieten. Ook kunt u fraai vervaardigde, unieke geschenken voor uw familie en vrienden mee naar huis nemen. De stalletjes op de kerstmarkten staan vol met handgemaakt speelgoed, prachtige sieraden en heerlijk eten en drinken uit heel Europa. Veel citytrips naar kerstmarkten in Europa worden georganiseerd door Touroperators en dus bent u gebonden aan vaste routes, lange busreizen en hoge prijzen. Reist u zelfstandig en verblijft u in een gehuurde accommodatie dan kan u de stad in uw eigen tempo ontdekken en zelf uw route langs de verschillende markten bepalen.

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie