Vakantieboerderij huren in Italië, Frankrijk of PortugalVakantieboerderij huren in Italië, Frankrijk of PortugalVakantie op een boerderij is vaak de beste oplossing voor kinderrijke gezinnen, grote groepen vrienden of familieleden die op zoek zijn naar een actieve vakantie. Gelegen in een idyllisch landschap en met modern comfort maken dat vakanties in een vakantieboerderij een goede manier zijn om te ontspannen. Met veel personen een boerderij delen is voordelig. Hoe groter de boerderij hoe meer mensen er met vakantie kunnen gaan, waardoor de prijs per persoon lager wordt.

En in een landelijk omgeving zijn altijd volop ontspanningsmogelijkheden. Je kunt gaan wandelen, mountainbiken, vissen, zwemmen, golfen, wijnproeven, paragliden. Voor elk lid van het gezin is er wel een bron van vermaak op een vakantieboerderij in bijvoorbeeld Italië, Frankrijk of Portugal. 's Avonds zit je met z'n allen op het terras of rond de open haard. Vakantieboerderijen huren in Toscane

Vakantieboerderijen huren in Toscane

Een vakantie op een boerderij in Toscane is in één woord: fantastisch! Het prachtige landschap van de Toscane leent zich uitstekend om te wandelen en te fietsen. En ook de gastronomie in de Toscane is onovertroffen!

Bekijk vakantieboerderijen in Toscane


Vakantieboerderijen in de Dordogne

Vakantieboerderijen in de Dordogne

Een vakantie op een boerderij in de Dordogne biedt veel mogelijkheden. Het landschap van de Dordogne is zeer afwisselend, er is een groot aantal bezienswaardigheden, u kunt wijngaarden bezoeken en urenlang wandelen door de prachtige bossen.

Bekijk vakantieboerderijen in de Dordogne


Vakantieboerderijen huren in de Algarve

Vakantieboerderijen huren in de Algarve

Boerderijvakanties in de Algarve zijn wegens het goede weer, de vele mogelijke activiteiten en het mooie landschap zeer populair. Het verblijf in een boerderij geeft veel meer rust en ruimte dan in andere accommodaties in de druk bezochte Algarve.

Bekijk vakantieboerderijen in de Algarve


Vakantieboerderijen in Umbrië

Vakantieboerderijen in Umbrië

De bergachtige streek van Umbrië staat bekend om de mooie wandelroutes, de middeleeuwse dorpjes en de plaatselijke delicatessen. Veel boerderijen in Umbrië hebben een zwembad en een grote keuken, perfect voor een gezinsvakantie.

Vakantieboerderijen te huur in Umbrië


Vakantieboerderijen huren in Andalusië

Vakantieboerderijen huren in Andalusië

De traditionele architectuur van de Andalusische boerderijen past perfect in het Spaanse landschap van deze mooie streek. Een boerderijvakantie in Andalusië zal iedereen weten te waarderen. Er is veel te doen, er zijn culturele bezienswaardigheden en het eten is er heerlijk.

Bekijk vakantieboerderijen in AndalusiëOf u nu op zoek bent naar een rustige vakantie met het hele gezin of voor een actieve vakantie met een groep vrienden, het huren van een boerderij biedt u veel comfort en flexibiliteit. Zo kunt u optimaal van uw vakantie genieten. De grote keuken van een boerderij nodigt uit om heerlijke maaltijden te bereiden met de plaatselijke ingrediënten. In de woonkamer en op het terras is plaats voor het hele gezin.

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie