Paasvakantie, er even lekker tussenuit met het hele gezin

PaasvakantieDe Paasdagen zijn een uitstekende gelegenheid om met de hele familie samen te komen en leuke dingen te gaan doen, een verblijf in een vakantiehuis bijvoorbeeld. HomeAway.nl heeft een zeer groot aanbod aan vakantiehuizen bij particulieren over de wereld om uit te kiezen. Profiteer van de vrijheid van uw eigen privé vakantiehuis in het buitenland.

Het huren van een vakantiehuis tijdens de paasvakantie, zorgt ervoor dat je met de hele familie heerlijk kunt genieten. De Pasen is een prachtige tijd om naar het buitenland te gaan en om te genieten van het type vakantie dat u wilt. Een actieve vakantie op het platteland, een heerlijke strandvakantie of een culturele stedentrip. Er zijn vele bestemmingen waar u kan genieten van de heerlijke zon en deze zijn met een korte vlucht bereikbaar. De temperaturen zijn niet te hoog, zodat u allerlei activiteiten kunt ondernemen, zoals wandelen of zwemmen.


De landelijk gelegen gebieden hebben prachtige lentekleuren waar u van kunt genieten en in de Alpen kunt u nog steeds genieten van een heerlijke wintersport tijdens het lange Paasweekend.Paasvakantie naar Playa de las Americas

Paasvakantie naar Playa de las Americas

Playa de las Americas op Tenerife is een levendige badplaats die voor iedereen wat te bieden heeft: schitterende stranden, veel sportmogelijkheden en een bruisend nachtleven. In Playa de las Americas zijn alle faciliteiten aanwezig. Ook tijdens de Pasen kunt u hier lekker genieten dankzij het aantrekkelijke klimaat.

Bekijk paasvakantie vakantiehuizen in Playa de las


Paasdagen in Alghero (Sardinië)

Paasdagen in Alghero (Sardinië)

Rustig verborgen in de noordwestelijke hoek van Sardini ë ligt Alghero. Met haar prachtige vissershaven en prachtig middeleeuws centrum en vriendelijke bevolking een waar genot! Het weer is al aangenaam op Sardinie. Samen met de heerlijke keuken is het volop genieten van de prachtige landschappen tijdens de Pasen.

Bekijk vakantiehuizen in Alghero


Pasen in Nice

Pasen in Nice

Nice is een van de bekendste plaatsen aan de Cote d’Azur of de Franse Riviera. Nice is een van de charmantste en populairste plaatsen voor zonaabidders in Frankrijk. De kust van Nice heeft steile rotsen en langgerekte stranden. Tijdens de Paasdagen is het een puur genot in de Franse Riviera te zijn. Laat deze kans niet liggen!

Bekijk vakantiehuizen voor de Paasvakantie in Nice


Paasweekend in Lloret de Mar

Paasweekend in Lloret de Mar

Lloret del Mar, gelegen aan de Costa Brava is een stad met meer dan 1000 jaar Spaanse geschiedenis. Je vindt er dan ook middeleeuwse kastelen en grote gemeentetuinen. Maar de overgrote meerderheid van de mensen komt naar Lloret de Mar komen om te genieten van de grote zandstranden, de keur aan sportmogelijkheden en het geroemde nachtleven.

Bekijk vakantiehuizen in Lloret de Mar


Paasvakantie in Lucca (Toscane)

Paasvakantie in Lucca (Toscane)

Lucca is een van belangrijkste kunststeden van Italië. Het is omringd door een enorme vestingmuur en er zijn schitterende paleizen, torens en kerken te bezichtigen. Toscane en vooral Lucca waren destijds belangrijke centra voor de handel in zijde. Ook nu is hier nog veel van terug te vinden. De Pasen geeft u de ideale gelegenheid om dit te ontdekken.

Bekijk vakantiehuizen in LuccaVeel vakantiehuis eigenaren zullen u graag hun eigendom verhuren voor een korte verblijf tijdens de paasvakantie, met name last minute. Zo kunt u heerlijk ontspannen van een lang paasweekend of zelfs een hele week vakantie. Veel mensen kiezen er tijdens de paasvakantie voor om met meerdere families in een groot vakantiehuis, boerderij of villa te verblijven. Gezellig voor de ouders en kinderen, maar ook voordeliger. U zult verstelt staan van het aantal aanbiedingen aan goedkope vluchten naar de bestemming van uw keuze. HomeAway.nl beschikt over een groot aantal accommodaties om uw Paasvakantie onvergetelijk te maken!

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie