Geniet van het exotische Bali


Geniet van het exotische BaliHet gehele jaar heeft Indonesië een aangenaam klimaat.

Samen met de enorme gastvrijheid van de bevolking, de rijke natuur en het heerlijke eten maakt Indonesië een vakantiebestemming bij uitstek.

Vanwege haar ligging op de evenaar en geologie is Indonesië gezegend met een zeer divers landschap, van vruchtbare rijstvelden tot regenwouden en savanne graslanden. Vakantiehuizen bieden meer privacy dan een hotel en u bent niet gebonden aan all-inclusive concepten die u proberen te binden aan het hotel.

Bali is te interessant om in een hotel door te brengen. Waar kunt u het beste heen op Bali?


Vakantiehuizen in Indonesië - Lovina

Vakantiehuizen in Indonesië - Lovina

Lovina is een plek om tot rust te komen en uzelf weer op te laden. Hier vindt u geen attracties of strand resorts. Het strand wordt omsloten door een groot rif, waardoor het ook heerlijk rustig zwemmen is voor de kinderen. U kunt hier bijvoorbeeld ook een dolfijnentour doen. Als u dus op zek bent naar een rustig gelegen exotische vakantie op Bali, dan is Lovina de beste keuze.

Bekijk vakantiehuizen in Lovina


Vakantiehuizen in Indonesië - Kuta

Vakantiehuizen in Indonesië - Kuta

Vlakbij Kuta ligt het vliegveld en dus beginnen veel mensen hun reis in Kuta. Een exotische vakantie in Kuta is heerlijk centraal en u bevindt zich vlakbij bij Denpasar, de grootste stad van Bali. Er is hier genoeg te doen en u zult zich niet snel vervelen. Ook kinderen zullen zich hier vermaken. U kunt hier een bezoek brengen aan Waterbom park, gaan surfen of gewoon lekker zwemmen in Indonesie.

Bekijk vakantiehuizen in Kuta


Vakantiehuizen in Indonesië - Ubud

Vakantiehuizen in Indonesië - Ubud

In Ubud vindt u talrijke restaurants en cafés, maar het is ook het culturele en artistieke centrum van Bali. Een exotische trip in Ubud is wat koeler dan aan de kust en het is de ideale basis voor een verkenning van de binnenlanden. Ook in de avonden is het heerlijk in Ubud met optreden op straat met zang, dans en theater. Bezoek ook eens het Apen opvangtehuis in Ubud.

Bekijk vakantiehuizen in Ubud


Vakantiehuizen in Indonesië - Jimbaran

Vakantiehuizen in Indonesië - Jimbaran

Wilt u het liever wat rustiger aandoen en ook nog wat goede souvenirs inslaan dan is Jimbaran een goede keuze. Jimbaran ligt helemaal aan de zuidkant van Bali en staat bekend om haar vismarkt. Net als in Lovina is het in Jimbaran vrij rustig, dus ideaal om lekker bij te komen in uw eigen vakantiehuis.

Bekijk vakantiehuizen in Jimbaran


Vakantiehuizen in Indonesië - Candi Dasa

Vakantiehuizen in Indonesië - Candi Dasa

Op Bali vind u de komodovaraan, oerang-oetang en de Java neushoorn naast vele exotische vogelsoorten en een rijk zeeleven. Of u nu van cultuur, lekker eten of de natuur houdt, in Indonesië vindt u altijd wel iets wat uw interesse wekt. Van de tempels naar het strand en ’s avonds heerlijk tafelen, voordat u tot rust komt in uw eigen vakantiehuis.

Bekijk vakantiehuizen in Candi DasaBali is geen groot eiland, maar toch geliefd zowel bij de Indonesiërs zelf als Nederlanders. Het is niet alleen een afspiegeling van de Indonesische cultuur, maar heeft zich over de jaren een geheel eigen identiteit gegeven. Kijk verder op de website voor een verblijf, boek uw vlucht en geniet van alles wat dit Indonesische eiland te bieden heeft.

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie