Op vakantie in Portugal, oneindige zon en zee

Vakantie in PortugalGeniet van het beste dat Portugal te bieden heeft; eten, muziek en zon!

Portugal is een prachtig land met verbazingwekkende stranden, weelderige landschappen en charmante vissersdorpjes. Portugal is bekend om vele dingen, een vakantie Portugal is vooral bekend om de stranden.

Portugal is altijd onlosmakelijk verbonden aan de zee, niet alleen om de verbazingwekkende kustlijn, de woeste Atlantische Oceaan of de betrekkelijk rustige Middellandse Zee. Ook het Portugese eten, de muziek en het leven heeft alles met de zee te maken. Het huren van een vakantiehuis in Portugal biedt ongekende vrijheid. Bezoekers van Portugal keren vaak jaar op jaar terug naar hun vakantiehuizen Portugal voor de prachtige stranden. De Portugese stranden behoren tot de beste van Europa, niet alleen voor het landschap of het zonnebaden, maar ook voor het surfen, diepzeevissen en andere watersporten. Voor ieder type bezoeker is een strand te vinden in Portugal, van de kleine witte strandjes aan de Westelijke Algarve tot aan de brede stranden aan de Atlantische kust.

Het vinden van je eigen favoriete stukje Portugese strand is altijd een heerlijke ervaring. En deze ontdekkingstocht is prima te ondernemen vanuit uw vakantiehuis in Portugal.Portugal: vakantie in de Algarve

Portugal: vakantie in de Algarve

De Algarve is de meest bekende van de Portugese vakantiebestemmingen, beroemd om zijn verbazingwekkende kustlijn, het hele jaar zon en de fantastische golfbanen en natuurlijk, de zonovergoten stranden, ideaal voor families of koppels.

Bekijk Portugese vakantiehuizen in de Algarve

Vakantie in Alentejo

Vakantie in Alentejo

Alentejo, het onontdekte Portugal, waar een prachtige landschap zich uitstrekt zover het oog kan zien, traditionele gerechten met liefde bereid en de stranden die vrij blijven van hordes toeristen. Een Portugese villa in Alentejo is perfect voor een rustige vakantie.

Bekijk Portugese villa’s in Alentejo

Vakantie in Lissabon

Vakantie in Lissabon

De Portugese hoofdstad is een broeinest van activiteit en cultuur. Lissabon is bekend om zowel de geschiedenis en het nachtleven, het is stad van contrasten, en met de glorieuze vlakten van de Costa de Lisboa aan beide kanten, is haar aantrekkingskracht eindeloos.

Bekijk Portugese appartementen in Lissabon

Portugal: vakantie in Noord Portugal

Portugal: vakantie in Noord Portugal

Noord-Portugal, net als Alentejo, is een wilde, ongerepte en onontdekte hoek van Portugal, gecomplementeerd door een manier van leven zo ontspannen dat de tijd bijhouden zinloos is. Een Noord Portugese villa is een droom voor de wandelaar of natuurliefhebber.

Bekijk Portugese vakantiehuizen in Noord Portugal

Vakantie op Madeira

Vakantie op Madeira

Madeira, zo'n 1000 km van de Portugese kust, is een verbazingwekkend paradijselijk eiland, waar je een heerlijk plezierige cafe cultuur vindt, de heerlijkste vis kan eten en het landschap gemarkeerd wordt met mooie oude dorpjes en de stranden ongeëvenaard zijn.

Bekijk Portugese Villa’s op Madeira


De zee levert de beste ingrediënten voor de Portugese keuken. De keuken is gewoon fenomenaal en natuurlijk vooral gericht op zeevruchten en verse vis. Het komt aan land in de ochtend en wordt geserveerd in de Portugese restaurants als de avond valt. De mogelijkheden om zelf de Portugese keuken te leren kennen zijn oneindig, vooral vanuit uw eigen vakantiehuis in Portugal. Wilt u liever niet zelf koken? U vindt talrijke Portugese visrestaurantjes aan de kust. Portugal is echter niet alleen interessant voor de liefhebbers van strand en watersport. Het platteland is een absoluut genot om te verkennen vanuit uw vakantiehuis in Portugal. Het weelderige, open landschap vormt een tapijt van geurige olijfboomgaarden, boomgaarden en wijngaarden geven het land een tijdloze uitstraling. U kunt er heerlijk wandelen, paardrijden of fietsen. En voor de liefhebbers van golf biedt de Algarve onbegrensde mogelijkheden. Een vakantiehuis in Portugal vindt u in grote getale bij HomeAway.nl. U heeft de keuze uit meer dan 3000 Portugeze vakantiehuizen, villa’s en appartementen. Een vakantie in Portugal wordt onvergetelijk bij HomeAway.nl. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar, dat is makkelijk en bespaart kosten.

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie