Ontdek de Italiaanse parel

Ontdek de Italiaanse parelGeniet van zon, kunst, geschiedenis en ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid

Vakanties naar Toscane zijn wereldberoemd. Afbeeldingen van schitterende Italiaanse landschappen die symbool staan voor het mooie Italië blijken vaak Toscaanse te zijn.

Het rijke gastronomische leven in de villa’s van Toscane, de markten met allerlei lekkernijen zijn het symbool voor het culinaire Italië. Wanneer u de schitterende verhalen hebt gehoord over een vakantie in Toscane, badend in de zon, dan is het tijd om met een vakantie villa of appartement in Toscane het gebied zelf te ontdekken. Je kan nooit teleurgesteld zijn om het uitzicht van een van de vele villa’s in Toscane. De regio wordt vaak gezien als een van de mooiste locaties in Europa. Dit verklaart waarschijnlijk voor een belangrijk deel het unieke culturele erfgoed dat je kunt ontdekken tijdens een boerderij vakantie in Toscane. Cultuur is wijdverbreid aanwezig in de regio, van de wereldberoemde historische steden zoals Florence, Ciena en Arezzo tot de historische wonderen van Pisa, Lucca en Chianni.

Bezoekers van over de hele wereld komen naar de vakantiehuizen in Toscane voor de ongeëvenaarde mix van geschiedenis, kunst en cultuur.Vakantie in Florence

Vakantie in Florence

Voor kunstliefhebbers, is Florence het hoogtepunt van een vakantie in Toscane. Met een geschatte 30% van de belangrijkste stukken van de wereld, kun je het als liefhebber niet veroorloven om Florence te missen tijdens een cultuurvakantie in Toscane. Een cultuurvakantie naar Florence is absoluut een must voor elke liefhebber.

Bekijk alle accommodaties in Florence, Toscane

Vakantie in Siena

Vakantie in Siena

Bezoek je Toscane voor het eerst? Dan is een vakantie in de tweede stad van Toscane, Siena, zeker aan te raden. De stad zelf is een van de mooiste ommuurde steden die nog in Italië te vinden is, en met de Chianti Valley op een steenworp afstand, ligt alles wat je verlangt binnen handbereik. Ook een wandelvakantie door de omliggende heuvels is een unieke beleving.

Bekijk all villa's in Siena, Toscane

Vakantie in Livorno

Vakantie in Livorno

Degenen met een liefde voor het zee en strandleven, zouden moeten kiezen voor een van de kustgebieden in Toscane, vooral in de omgeving van Livorno. De stad zelf is een uniek stuk van Toscane, een oude havenstad, maar de kust die zich uitstrekt uit de buurt van Livorno verbergt vele zeeschatten.

Bekijk alle villa's in Livorno, Toscane

Vakantie in Pisa

Vakantie in Pisa

Er is zo veel meer te zien in Pisa, Toscane dan de beroemde scheve toren. Hoewel de toren zeker de moeite van een bezoek waard is tijdens uw vakantie in een appartement in Toscane. De geschiedenis, festivals en winkels maken de Pisa regio een echte favoriet voor een Toscaanse vakantie.

Bekijk Toscaanse villa's in Pisa

Vakantie in Arezzo

Vakantie in Arezzo

De Arezzo regio Toscane is een paradijs voor wandelaars. Het meest dunbevolkte gebied voor een Toscaanse boerderijvakantie. In Arezzo vindt u ongerepte bossen, oude kastelen en torenhoge bergen om te ontdekken. Een boerderijvakantie op een van de vele typische boerderijen in de omgeving is sterk aan te raden. Op deze manier ondekt u het Toscaanse landleven.

Bekijk alle accommodaties in Arezzo


Het landschap dat zich uitstrekt in de buurt van een boerderij in Toscane is niet alleen om naar te kijken Wandelvakanties in Toscane zijn een absolute droom, met eindeloze kilometers aan heuvels waar u vrij kunt rondlopen. Pas op dat u niet struikelt over de duizenden kleine edelstenen die u kunt vinden op het platteland. Ontdek oude kapelletjes op verborgen plekken. De moderne tijd lijkt kilometers ver weg in Toscane. Er is een groot aantal gidsen voor wandelvakanties in Toscane, dus als u aankomt bij uw vakantiehuis in Toscane zonder een plan, zal er zeker geen moeite vinden van een route waarop te dwalen zonder een zorg in de wereld!

Verbazingwekkend is de aantrekkingskracht van een vakantie in Toscane niet. Tijdens de zomermaanden zijn de villa's in Toscane ook een droom voor de strandliefhebber. Toscane is gezegend met een verbazingwekkende kustlijn, met gele zandstranden, idyllische eilanden en onontdekte baaien. Wanneer de drukte van toeristen in de beroemde kunststeden van Toscane u teveel wordt, kunt u genieten van de rust en pracht van uw eigen villa of appartement in Toscane.

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie