Een vakantie in Duitsland, ontdek de vrijheid

Vakantie in DuitslandGeniet van de natuurlijke schoonheid, rijke geschiedenis en het heerlijke Duitse bier!

Duitsland is een betoverend land, doordrenkt van geschiedenis, rijk aan natuurlijke schoonheid en gevuld met cultuur. Een verblijf in een vakantiehuis Duitsland is precies wat je er zelf van maakt.

Of je nu een historische stad wilt bezoeken, in bent voor een zonovergoten strandvakantie of een ontspannen vakantie in landelijke gelegen Duitsland. De mogelijkheden zijn ongekend. De verbluffende Duitse kastelen die het landschap sieren zullen u inspireren en de bierliefhebbers belanden in hun eigen persoonlijke hemel. In Duitsland is altijd wel iets te doen om te kiezen voor het huren van een vakantiehuisje in Duitsland. Gedurende het hele jaar worden er vele prachtige evenementen en feesten georganiseerd die kenmerkend zijn voor het echte Duitse leven. De meeste bekende is het Oktoberfest in München, een prachtig eerbetoon aan het meest bekende product van Duitsland; het Duits bier.

Bij ieder evenement wordt u wel getrakteerd op typisch Duitse muziek, maar ook bij het grote scala aan klassieke en operavoorstellingen, vooral in de hoofdstad Berlijn.Vakantie in Duitsland: Beieren

Vakantie in Duitsland: Beieren

Beieren is typisch Duits. Het prachtige berglandschap, de traditionele levensstijl en de charmant Duitse vakwerk huisjes van Beieren maken het een absoluut genot om te bezoeken. Het wandelen in Beieren is fenomenaal. Een vakantie in Beieren is dus veel meer dan alleen maar het Oktoberfest, alhoewel een Duits biertje niet mag ontbreken.

Bekijk Duitse huisjes in Beieren


Op vakantie in Berlijn

Op vakantie in Berlijn

Berlijn is een prachtige stad, vol geschiedenis en cultuur. Overal in de stad zijn er prachtige herinneringen uit het verleden te vinden, van de extravagante Alexanderplatz tot de iconische Brandenburger Tor en de aangrijpende overblijfselen van de Berlijnse Muur. Een vakantie in Berlijn is een vakantie in een markante en bruisende Duitse metropool.

Bekijk Duitse appartementen in Berlijn


Vakantie in Mecklenburg

Vakantie in Mecklenburg

Het 'land van de duizend meren' is een van de mooiste regio’s van Duitsland, dunbevolkt en met enkele van de beste natuurlijke sportieve outdoor locaties in heel Duitsland. Flora en Fauna is overvloedig en de lucht is heerlijk vers. Een vakantie in Mecklenburg is een lust voor zowel mensen die rust zoeken of juist outdoor activiteiten willen ondernemen.

Bekijk Duitse huisjes in Mecklenburg


Veelzijdig op vakantie in Baden-Wurttemberg

Veelzijdig op vakantie in Baden-Wurttemberg

De landelijke omgeving van Baden-Württemberg trekt bezoekers uit de hele wereld om zijn gezellige Duitse huisjes. Met een grote reeks van festivals het hele jaar door en een uitstekende keuken, is dit een perfecte plaats om jezelf onder te dompelen in het echte Duitse leven.

Bekijk Duitse vakantiehuizen in Baden-Wurttemberg


Vakantie aan de Baltische Zee

Vakantie aan de Baltische Zee

De combinatie van brede zandstranden, indrukwekkende kliffen en ongerepte dorpen aan de Duitse Baltische Zee maken het een van de meest romantische uitjes in Europa. Er zijn een groot scala aan charmante Duitse huizen te huur, ideaal voor de optimale ontspanning. Daarnaast is een vakantie aan de Oostzee ook erg geliefd bij de Duitsers.

Bekijk Duitse huisjes aan de Baltische ZeeEen verblijf in een vakantiehuisje in Duitsland wordt echt bijzonder, weg van de steden. Van de buitengewone landschappen van het Duitse platteland, tot de ontzagwekkende diepten van het Zwarte Woud tot aan de toppen van de Duitse Alpen. Het uitgestrekte merengebied in Beieren tot aan de prachtige kust van Mecklenburg. Niet alleen is een vakantie in een vakantiehuisje in Duitsland een absolute verademing, ook de keuken is een absoluut genot met heerlijke streekgerechten, zoals wild zwijn, Zwarte Woud taart en natuurlijk de wereldberoemde Duitse bieren. Het water loopt je uit de mond. Dus wat voor vakantiehuisje in Duitsland u ook zoekt om te huren, op het platteland, een appartement in het centrum of een vakantiehuis of vakantievilla in de toeristische gebieden? HomeAway.nl biedt een groot aanbod vakantiehuizen, appartementen en villa’s in Duitsland voor iedere portemonnee. U boekt direct bij de eigenaar van het vakantiehuisje in Duitsland. Hiermee voorkomt u duren reserveringskosten en provisies. Deze besparingen zorgen er mede voor dat uw vakantie in een vakantiehuisje in Duitsland onvergetelijk wordt.

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie