Last minute weekendje weg

Last minute weekendje wegZin om er snel even tussenuit te gaan? Boek dan een last minute weekendje weg. Er zijn genoeg leuke steden in Europa met ieder hun eigen karakter. Zo is er altijd wel de ideale bestemming voor een vakantie last minute, of je nu wilt gaan shoppen, mooie musea bezoeken of naar een bepaald evenement wilt. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoon even zin hebt om alleen of met vrienden weg te gaan naar een mooie stad en daar op je gemak door het oude stadscentrum te slenteren en een kopje koffie te drinken op een gezellig terras.

Voor de laatste optie biedt een weekendje weg naar Barcelona je vast de juiste ingrediënten. Aangezien deze stad in Spanje ligt aan de Middellandse Zee, heb je grote kans op lekker weer, maar afhankelijk van het jaargetijde heb je dat natuurlijk in de meeste Europese steden. Wil je flink gaan winkelen en de laatste modetrends spotten, dan moet je zeker een weekendje weg naar Parijs. Ook zul je tijdens een weekendje weg naar Londen je ogen uitkijken in de vele hippe winkelstraten. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart o.a. ophalen tijdens een weekendje weg naar Praag. Deze stad staat vol met historische monumenten en wordt vanwege zijn schoonheid ook wel de Gouden Stad genoemd.

Om er even lekker tussenuit te zijn, hoef je overigens Nederland niet te verlaten. Je kunt ook een weekendje weg naar Maastricht. Hier vind je een heerlijke mix van goede gastronomie, cultuur en natuur. Het is dus een prima stad voor een last minute weekend.Ontdek de charme van Londen tijdens een last minute weekend

Ontdek de charme van Londen tijdens een last minute weekend

Londen, de stad van de Olympische Zomerspelen 2012, heeft voor ieder wat wils. Qua eten kun je terecht in restaurants uit allerlei windstreken, dankzij de multiculturele bevolking. De Britse hoofdstad staat ook bekend om zijn vele winkels. Ga je een weekendje weg naar Londen, dan moet je daarom zeker even wandelen door de beroemde Oxford Street. En probeer ook eens een van de populaire high teas.

Bekijk vakantiewoningen in Londen

Bezoek de geschiedenis tijdens een weekendje weg in Parijs

Bezoek de geschiedenis tijdens een weekendje weg in Parijs

Parijs barst van de beroemde monumenten. Het zijn er te veel om ze allemaal tijdens een last minute weekendje weg te gaan zien. Tip: bezoek de Eiffeltoren. Je hebt er een schitterend uitzicht over Parijs. Bovendien is er vlak bij de Eiffeltoren een mooi park waar je het bouwwerk en de Parijzenaren nog eens op je gemak kunt bekijken.

Bekijk vakantiewoningen in Parijs

Een weekend naar Barcelona: geniet van het stadsleven en de Middellandse Zee

Een weekend naar Barcelona: geniet van het stadsleven en de Middellandse Zee

Kies je voor een weekendje weg naar Barcelona, dan kun je ook meteen genieten van de zee. Er zijn diverse stranden, die niet al te ver van het levendige centrum liggen. En natuurlijk vind je in deze Spaanse stad volop terrasjes. Ook cultuurliefhebbers kunnen tijdens een vakantie last minute in deze stad genoeg zien. Er zijn veel musea en je vindt er de beroemde gebouwen van Gaudí.

Bekijk vakantiewoningen in Barcelona

Bewonder rijke historie en ga een weekendje naar Praag

Bewonder rijke historie en ga een weekendje naar Praag

Wanneer je tijdens een last minute weekend naar een bijzondere stad wilt, dan kun je denken aan een weekendje weg naar Praag. De Tsjechische hoofdstad staat vol met monumenten. Verder kun je er de kleine steegjes en grote pleinen van de binnenstad verkennen, maar je ook in het trendy uitgaansleven storten.

Bekijk vakantiewoningen in Praag

Maastricht: een last minute weekendje weg in Nederland

Maastricht: een last minute weekendje weg in Nederland

Je kunt natuurlijk ook een last minute weekend boeken in eigen land. Ga je een weekendje weg naar Maastricht, dan vind je gezellige restaurants, een bruisend uitgaansleven en een prachtige historische binnenstad. Maar ook voor natuurliefhebbers is de Limburgse stad een prima oord, vanwege de ruime wandel- en fietsmogelijkheden in de natuur rondom de stad.

Bekijk vakantiewoningen in Maastricht


Ga je een last minute weekend boeken, dan is het goed om eerst uit te vissen wat je precies wilt. Wil je historische bezienswaardigheden zien tijdens een weekendje weg naar Praag? Of ga je liever je garderobe aanvullen door te shoppen als je een weekendje weg in Parijs bent? Ook kan het zijn dat je gewoon lekker wilt ontspannen en op je gemak het lokale leven van de stad die je bezoekt, ontdekken. Helaas kun je al deze dingen meestal niet in een last minute weekendje weg stoppen. Beslis daarom vooraf wat je wilt. Het is misschien ook een leuk idee om te checken of een bepaalde stad een evenement heeft. Neem bijvoorbeeld Carnaval. Je zou dat kunnen gaan vieren tijdens een weekendje weg in Maastricht. Je kunt het zekere voor het onzekere nemen en je weekend vooraf boeken. Maar je kunt ook geld besparen en hopen op een vakantie last minute naar de Limburgse hoofdstad. Ook is Londen zeer geliefd tegen de feestdagen. Veel mensen gaan dan graag een weekendje weg naar Londen om kerstinkopen te doen. Verder kan regenachtig weer in Nederland een reden zijn om een korte vakantie naar een stad in Zuid-Europa te boeken. Het najaar en voorjaar zijn daarom zeer geliefd voor een weekendje weg naar Barcelona.

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie