De interessantste lustrumreizen met je dispuut of jaarclub

Groepsreizen met studenten Tips voor een verrassende groepsreizen met studenten

Ben jij dit jaar aan de beurt om een activiteit of reis te plannen voor je dispuut of jaarclub? Verras je vrienden dan eens met een reis naar een bijzondere bestemming, zoals Ibiza, Marrakech, Barcelona, New York of Toscane.

Een luxe villa of appartement maakt een studentenreis helemaal compleet. Je vrienden zullen je eeuwig dankbaar zijn voor de door jouw georganiseerde lustrum- of groepsreis. Word het een actieve vakantie?

Heerlijk relaxen? Of een mix van zon, zee strand en genieten van het levendige nachtleven? Mogelijkheden genoeg voor een verrassende studentenreis.Een aantal bestemmingen met je jaarclub of dispuutGroepsreizen naar Ibiza

Groepsreizen naar Ibiza

Ibiza is het ultieme partyeiland. Een perfecte locatie natuurlijk om goed te feesten met je jaarclub of dispuut. Overdag heerlijk ontspannen en relaxen op het strand. ’s Avonds uitgebreid eten in één van de vele restaurantjes en dan tot diep in de nacht feesten in ’s werelds beste clubs. In de clubs op Ibiza draaien de beste DJ’s ter wereld. Naast het nachtleven biedt Ibiza vanzelfsprekend nog veel meer, zoals een groot aanbod aan verschillende watersporten, golfen, shoppen en nog veel meer.

Bekijk villa’s en appartementen op Ibiza

Lustrumreizen naar Marrakech

Lustrumreizen naar Marrakech

Marrakech is een prachtige oude stad gelegen aan de Atlantische kust van Marokko. Voor een studentenreis perfect, want de stad is erg veelzijdig. Naast de culturele schatten, kun je heerlijk relaxen en sporten op het strand. Marrakech wordt gezien als de amusementshoofdstad van Marokko. De perfecte locatie dus voor een lustrumreis. Vergeet ook niet om één van de beroemde Souks (open marktpleinen) te bezoeken. Dit is een van de hoogtepunten van een culturele groepsreis.

Bekijk villa’s en appartementen in Marrakech

Culturele groepsreizen naar Barcelona

Culturele groepsreizen naar Barcelona

Barcelona is al jaren één van de populairste bestemmingen in Europa voor een stedentrip. Niet gek, want de combinatie is natuurlijk perfect. Zon, zee, strand, een prachtige stad en een bruisend nachtleven. Uit eten in Barcelona is een feest. Ga zeker eten in één van de vele tapasbars die de stad rijk is. Met name in de wijken Barri Gotic en Raval vind je veel leuke tapasbars, maar ook veel cafés en clubs. Ook aan de haven zijn veel clubs en restaurants te vinden….heerlijk op een warme zomeravond.

Bekijk appartementen en villa’s in Barcelona

Met frienden New York entdecken

Met frienden New York entdecken

Een weekendje New York is erg in trek, zeker ook onder studenten. De ‘City that never sleeps’ heeft niet voor niets een grote aantrekkingskracht op veel mensen. Er is zoveel te zien en te beleven en het leven staat er werkelijk nooit stil: perfect dus voor een lustrumreis! Ga zeker kijken in het beroemde China Town en Little Italy. Rondom Times Square zijn van oudsher veel theaters, restaurants en bars te vinden. De hippe clubs vind je tegenwoordig in het Meatpacking District en ook nog in SoHo.

Bekijk appartementen en lofts in New York

Groepsvakantie in het prachtige Toscane

Groepsvakantie in het prachtige Toscane

Toscane is misschien niet direct een streek waar je aan denkt voor groepsreizen voor studenten. Of toch wel? In Toscane vind je een groot aantal luxe villa’s en boerderijen die je kunt huren voor grote groepen. Geniet samen met je vrienden van het echte Italiaanse leven. Waar kun je dat beter doen dan in het prachtige Toscane. Ontdek samen de geheimen van de Italiaanse keuken, heerlijke wijnen en het prachtige klimaat. Steden als Luca, Ciena en Pisa zijn prachtige historische steden waar jullie je zeker niet zullen vervelen.

Bekijk villa’s en appartementen in Toscane


Het plannen van een groepreis voor studenten of lustrumreis van je jaarclub of dispuut vraagt om veel voorbereiding. Datum moet gepland worden. Wie gaat er mee? Hoe worden de kosten geregeld? En niet in de minste plaats, waar gaan we naartoe? HomeAway.nl biedt jullie vele mogelijkheden voor een studentenreis of lustrumreis. Een vakantie met je studiegenoten hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Huur je villa, appartement of boerderij rechtstreeks via HomeAway.nl bij de eigenaar. Dit is niet alleen makkelijk, het is in de meeste gevallen ook nog eens een stuk goedkoper.

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie