Op vakantie met kleine kinderen

Het huren van een vakantiehuis is ideaal voor jong en oud

Op vakantie met kleine kinderen Deze vakantiehuizen hebben alle faciliteiten voor de hele familie en voor uw kinderen is het een veilige omgeving.

Er is genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen en de ouders kunnen rustig relaxen. U kunt ervoor kiezen de maaltijden zelf te bereiden of uit eten gaan in de plaatselijke restaurants.

Een groot voordeel vergeleken met een vakantie waarin alles geregeld is. In veel vakantiehuizen zijn ook huisdieren toegelaten, hond en poes kunnen dus mee op reis en hoeven niet in een dierenpension. Als u op vakantie met kleine kinderen gaat, kunt u ervoor kiezen voor voor een traditionele strandvakantie. Ook kunt u denken aan een meer actieve avontuurlijke vakantie.

Vakanties zijn vaak een goede gelegenheid om de familiebanden aan te halen. Vooral de grote vakantiewoningen zijn dan bijzonder geschikt voor hele families of groepen vrienden. Bovendien is het goedkoper om de kosten te delen met een ander gezin. En de kinderen zullen blij zijn met hun speelkameraadjes.Op vakantie met kleine kinderen in Florida

Op vakantie met kleine kinderen in Florida

De zonnige staat Florida is perfect voor vakanties met het hele gezin. Er is veel te doen op het gebied van ontspanning, er zijn mooie stranden en veel themaparken. De keuze aan luxe vakantiehuizen in Florida is enorm en met de lage dollarkoers hoeft het niet duur te zijn. Een gezinsvakantie valt hier volledig op z’n plaats. Geniet hier met uw kinderen van een welverdiende vakantie.


Op vakantie met kleine kinderen in Spanje

Op vakantie met kleine kinderen in Spanje

Met veel kindvriendelijke resorts en prachtige stranden is Spanje perfect voor traditionele strandvakanties. Bovendien zijn er veel goedkope vluchten naar Spanje. Het aangename klimaat en de vele mogelijkheden om als gezin te genieten maken dit een top bestemming. Vertier voor kinderen is rondom aanwezig, de kleintjes hoeven zich dus niet te vervelen.

Bekijk appartementen en villa's voor gezinsvakanties in Spanje


Op vakantie met kleine kinderen in Engeland

Op vakantie met kleine kinderen in Engeland

Engeland is een goede bestemming voor korte gezinsvakanties. In Engeland kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een strandvakantie, een vakantie in een landelijke cottage of een actieve wandel- of fietsvakantie. Voor elk gezin is er wel iets te vinden. Engeland is een een erg kindvriendelijke bestemming voor het hele gezin.

Bekijk cottages voor gezinsvakanties in Engeland


Op vakantie met kleine kinderen in Frankrijk

Op vakantie met kleine kinderen in Frankrijk

De diverse landschappen maken Frankrijk geschikt voor elk soort vakantie. U kunt met het hele gezin gaan skiën, op strandvakantie gaan, of kiezen voor een actieve vakantie in de bergen. Omdat er voor iedereen wel iets te beleven valt, is Frankrijk een van de meest populaire vakantiebestemmingen.

Bekijk kindvriendelijke vakantiewoningen in FrankrijkOp vakantie met kleine kinderen hoeft niet duur te zijn. Er is een grote keuze aan betaalbare vakantiewoningen en in combinatie met een goedkope vlucht van een van de vele luchtvaartmaatschappijen, zullen de kosten best meevallen. Door via HomeAway.nl rechtstreeks bij de eigenaar te boeken, bespaart u de kosten van een reisagent. Veel eigenaars geven vaak ook korting bij last-minute boekingen.

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie