Landelijke vakanties: kom tot rust op het platteland

Geniet van het rustige en vreedzame platteland tijdens een welverdiende vakantie.

Landelijke vakantieWanneer het werk maar blijft aanslepen en het dagelijkse leven een sleur is geworden, zal een landelijke vakantie in bijvoorbeeld een huisje op het platteland u goed doen. Laat u onderdompelen in de stilte van een landelijke omgeving om helemaal tot rust te komen.

U kunt er genieten van buitensporten of gewoon luieren, een vakantie in een mooie omgeving is de beste manier op te relaxen en rustig weer bij te komen.

Een landelijke vakantie is ideaal voor mensen die van het buitenleven willen genieten. In een landelijke omgeving zijn er een groot aantal activiteiten mogelijk zoals wandelen, mountainbiken, paardrijden, klimmen, golfen of vissen. Welke sporten of activiteiten u ook kiest, een verblijf in een vakantiewoning in een landelijke omgeving met een mooi landschap is een goed tijdverdrijf.

Een landelijke vakantie, weg van de drukte van de steden en de toeristen, geeft u veel meer de kans de streek en het plattelandsleven echt te leren kennen. Dus als u wilt genieten van rust en natuur, zijn we er zeker van dat u bij onze 9000 vakantiehuizen in landelijke streken het huis van uw dromen zult vinden.Landelijke vakanties in Toscane, Italië

Landelijke vakanties in Toscane, Italië

Het landschap van de Toscane wordt door velen beschouwd als het mooiste van Europa. Ideaal om tijdens een plattelandsvakantie een bepaald deel van Toscane te leren kennen en 's avond met een glas wijn te kijken naar de zonsondergang. Een landelijke vakantie is het noordelijke deel van Italie heeft alles in zich om een verblijf tot een succes te maken.

Bekijk boerderijen in Toscane


Plattelandsvakantie in Cornwall, Engeland

Plattelandsvakantie in Cornwall, Engeland

De woeste heidelandschappen en de ruige kustlijn van West Country hebben een grote aantrekkingskracht. Het afwisselende landschap maakt Cornwall een topbestemming is voor wandelaars, golfers en zeilers. Ook een romantische vakantie komt tot zijn recht door met uw geliefde dit prachtige landelijke gebied te ontdekken. Geniet hier samen van het typische Britse platteland.

Bekijk cottages in Cornwall


Romantische vakantie in de Provence, Frankrijk

Romantische vakantie in de Provence, Frankrijk

Het warme klimaat, het idyllische landschap en de charmante dorpjes maken dat de Provence een van de populairste bestemmingen ter wereld is. De prachtige landschappen zijn perfect voor actieve vakanties en om het landleven in Frankrijk te ontdekken. Ontdek de glooiende heuvels, schitterende wijngaarden en de Middellandse Zee tijdens een romantische plattelandsvakantie in de Provence!

Bekijk vakantiehuizen in de Provence


Landelijke vakanties in de Hooglanden, Schotland

Landelijke vakanties in de Hooglanden, Schotland

De ruige schoonheid van de Schotse Hooglanden is met niets te vergelijken. Een vakantiehuisje in Schotland is de perfecte basis om van dit speciale landschap en de vele activiteiten te genieten. Bezoek ook de pubs en whiskey stokerijen in Schotland. Hier kunt u het echte Schotland proeven door heerlijke lokale gerechten en een goed glas whiskey.

Bekijk landhuizen en huisjes in de Schotse Hooglanden


Landelijke vakanties in Andalusië, Spanje

Landelijke vakanties in Andalusië, Spanje

De zonnige provincie Andalusië heeft heeft het meest diverse landschap va in Europa, perfect voor actieve vakanties in de open lucht. Weg van de costa's is het mogelijk om het traditionele Spaanse plattelandsleven te ontdekken. Hier is het nog mogelijk om op het platteland van een romantische vakantie te genieten. Samen met een glas goede wijn, tapas, Spaanse passie en uw geliefde.

Bekijk vakantiehuizen en villa’s in AndalusiëWanneer u op zoek bent naar een landelijke vakantie, zowel voor het hele gezin, of voor een korte romantische vakantie, vindt u bij ons een groot aanbod vakantiewoningen op landelijke bestemming in heel Europa en daarbuiten. In Frankrijk heeft u de keuze uit een groot aantal landhuizen en gites op idyllische plaatsen in de Dordogne, het Loiredal en de.

In de provincie Andalusië in het zuiden van Spanje kunt u kiezen uit vele prachtige villa’s, terwijl u in in Toscane en Umbrië in Italië kunt kiezen uit een groot aantal traditionele boerderijen. Voor een originele vakantie kunt u een vakantiehuisje huren in de avontuurlijke gebieden van Oostenrijk, Zwitserland en Bulgarije. Als u het wat dichter bij huis zoekt, kunt u kiezen uit een groot aantal landelijke vakantiehuizen op de Britse eilanden, van de ruige ‘moorlands’ van Devon en Cornwall tot de glooiende heuvels van Gloucestershire, of de geweldige pieken van de Lake District, Snowdonia en de Schotse hooglanden.

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie