ITB Berlijn

ITB Berlijn 09.-13.03.2016

x-defaultEenmaal de wereld rond - maar wie heeft zoveel tijd, laat staan een koffer vol geld om deze droom waar te maken. Een manier om je persoonlijk te laten informeren over de mooiste vakantiebestemmingen van de wereld, is de ITB in Berlijn. 's Werelds grootste toonaangevende vakbeurs voor toerisme doet altijd in maart twee dagen lang voor particulieren de deuren open naar de wereld en biedt hen een weekend vol plezier en avontuur. Maak gebruik van de unieke en fascinerende mogelijkheid om de hele wereld in een paar uur te ontdekken. Dompel je onder in de wondere wereld van het reizen. Op de ITB kunt u uit eerste hand beleven wat de charme van vele volkeren is. Exposanten uit de hele wereld laten bezoekers een onvergetelijke ervaring opdoen met dans, optredens, proeverijen of andere typische activiteiten en laten hun landen van hun beste kant zien. Deskundige professionals hebben een antwoord op al uw vragen over uw reisdoel, want een vakantie moet goed gepland worden en het reisdoel met zorg gekozen worden. Dan gebeurt ook wat u van de beste weken van het jaar verwacht: ontsnappen aan de stress van het dagelijkse leven. Stap daarom uit het leven van alledag in de mooie wijde wereld van het reizen, die zich u elk jaar een weekend lang aanbiedt tijdens een bezoek aan de ITB. Voor kinderen jonger dan 14 jaar is de toegang gratis.

Tip van een insider

Om het u gemakkelijk te maken zich in de beurshallen te kunnen orienteren, heeft de ITB inspirerende toursuggesties in een flyer gebundeld, waarmee u op eigen houtje kunt ontdekken welke aanbiedingen, tips en evenementen de exposanten op de ITB hebben voor gezinnen, fijnproevers of voor fans van culturele reizen of wellnessvakanties.

Wat u verder nog moet zien in Berlijn..

Wereldgerechten kom je tegen op een culinaire wereldreis door de multiculturele wijk Kreuzberg in Berlijn. Migranten en vluchtelingen bereiden hier elke dag met veel passie traditionele gerechten uit hun land van herkomst. Eén van de attracties die Berlijn zo uniek maakt, is zonder twijfel het Holocaust Memorial. Met dit centrale Duitse gedenkteken worden zes miljoen vermoorde joden in Europa herdacht. In een enquete van het Duits Verkeersbureau werd de Berlijnse Muur gekozen als één van de meest populaire attracties in Duitsland. De East Side Gallery langs de Mühlenstraße in Berlijn-Friedrichshain is een stuk muur dat is beschilderd door 118 kunstenaars uit de hele wereld. In Friedrichshain is ook het Berlijnse Computerspel Museum, wat eveneens uniek is in de wereld.

Vakantiehuizen in Berlijn

Foto: © ITB Berlin

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie