CeBIT

CeBIT 14.-28.03.2016

CEBIT2._copyright 2012 Deutsche Messe AG.jpgCeBIT is een grote computerbeurs in Hannover. Er is wereldwijd geen groter evenement op het gebied van informatie-technologie van deze soort. Al sinds 1986 wordt CeBIT jaarlijks steeds weer ingericht op het beursterrein en is een belangrijke plek om langs te gaan voor bezoekers uit binnen- en buitenland. Ook voor het komende jaar zijn de plannen al in volle gang. Het komende jaar zal de beurs haar deuren weer openen en u een blik gunnen in de nieuwste technologische verworvenheden. Daarbij worden diverse invalshoeken geboden, maar de specialisatie is toch vooral de informatie-en communicatietechnologie. De entreeprijzen voor de beurs beginnen vanaf ongeveer € 55. Bezoekers gebruiken CeBIT vooral als mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen, om zich te laten informeren over aanbiedingen van verschillende bedrijven en tegelijkertijd om inzicht te krijgen in technologische innovaties. Dompel uzelf onder in een wereld vol techniek en plezier, maar ook vol nuttige dingen die het leven makkelijker maken.

Tip van een insider

CeBIT is bijzonder ruim opgezet en is verspreid over verschillende hallen. Bereidt u zich wel al voor uw bezoek voor op de beurs en kruist u op een kaart de bedrijven en stands aan die u wilt bezoeken. Dit levert u ter plekke minder stress op.

Geschikt voor ...

CeBIT richt zich in eerste instantie op vakdeskundige bezoekers. Dit betekent dat hier ondernemers, werknemers van verschillende bedrijven, maar ook besluitvormers uit politiek en economie verwacht worden. Het programma met diverse evenementen en conferenties is vooral gericht op belangstelling vanuit de zakenwereld. Gezinnen met kinderen kunnen CeBIT alleen op zaterdag bezoeken. Voor kinderen geldt een minimum leeftijd van 8 jaar.

Wat u verder nog moet zien in Hannover..

Hannover is niet alleen bekend om haar beurzen, maar zij kent ook een verscheidenheid aan interessante bezienswaardigheden. De stad staat bekend om de zogenaamde "Roten Faden" (Rode Draad). Dit is een rode lijn die over een afstand van ongeveer vier kilometer door de stad loopt. Ze komt langs de belangrijkste bezienswaardigheden en maakt het u op deze manier gemakkelijk om op eigen houtje een rondleiding door de stad te maken. Tot de bezienswaardigheden op de route behoren bijvoorbeeld de beroemde Nanas, de Marstalltor in de oude stad en het indrukwekkende Slot Loevestein in het centrum van de stad.

Vakantiehuizen in Hannover

Foto: © 2012 Deutsche Messe AG

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie