Hurricane Festival Scheeßel

Hurricane Festival Scheeßel 24.-26.06.2016

Hurricane Festival_copyright Carsten Christians_KLEIN.jpgHet populaire Hurricane Festival wordt sinds 1997 regelmatig gehouden op het motorracecircuit Eichenring bij Scheeßel in Nedersaksen. Al op 8 en 9 september 1973 werd het eerste muziekfestival in Scheessel georganiseerd. Onder het motto „Es rockt in der Heide“ traden toen bekende artiesten op zoals Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Chicago en Lou Reed. Vanwege rellen in 1977, kreeg het muziekfestival een voorlopig einde. Ongeveer 70.000 muziekliefhebbers bezoeken elk jaar in juni het Hurricane Festival in Scheeßel en vieren drie dagen feest op één van de grootste muziekfestivals in Duitsland. Hier komt men voor een evenwichtige mix van rock, pop, alternatief en electro. Bekende grootheden maar ook nieuwkomers uit de muziekscene treden op vier verschillende podia op en maken het publiek enthousiast. Vanaf donderdagmiddag kunt u komen. Op het muziekfestival in Scheeßel ontmoet u mensen van over de hele wereld, kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €139. Zorg dat u in juni ook bij het Hurricane Festival bent en geniet van de beste muziek.

Tip van een insider

Wie op zoek is naar een beetje rust en netheid tijdens het kamperen op het Hurricane Festival, kan dat vinden in het campinggebied Grüner Wohnen. Op dit afgesloten terrein kamperen milieubewuste bezoekers die gesteld zijn op netheid en rust. Hier kunt u bijkomen van een drukke dag op het festival. Voor deze camping kunt u online reserveren.

Geschikt voor ...

Het Hurricane Festival in Scheeßel biedt uitstekende muziek op het gebied van rock, pop, alternatief, hiphop en electro. Het muziekfestival is geschikt voor iedereen die een passie heeft voor muziek en de unieke sfeer wil proeven, zowel op de campings als op het festivalterrein. Rocktiener of doorgewinterde metalfan - op het Hurricane Festival komen verschillende leeftijden en muzikale smaken samen en gaan ze uit hun dak op de muziek van hun idolen.

Vakantiehuizen in Nedersaksen

Foto: © Carsten Christians

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie