Nature One

Nature One 5.08.-07.08.2016

Nature One1 copyright i-Motion GmbH.JPGSinds het eerste festival in 1995 is Nature One uitgegroeid tot één van Europa's grootste en belangrijkste events in de Electroscene. Aanvankelijk werd het op de luchthaven van Frankfurt-Hahn gehouden, tot de organisatoren de voormalige raketbasis Pydna in Kastellaun vonden. Vanwege de uitstekende vervoersverbindingen en 1.000 hectare akkerland, biedt de locatie de ideale omstandigheden voor dit driedaagse rave evenement in augustus. Zo'n 64.000 enthousiaste fans van elektronische muziek en meer dan 300 nationale en internationale dj's uit alle elektronische genres, veranderen het kleine stadje in een gigantisch partyterrein. Dat alles concentreert zich rond een inmiddels traditioneel uitgeroepen jaarmotto waarbij ook een passende tune hoort. De uitgelaten ravers hebben een totaal van 18 verschillende dansvloeren tot hun beschikking: Open Air Stage, Century Circus and Classic Terminal zijn daar de belangrijkste podia en worden geënsceneerd met uitgebreide lichteffecten. Meerdere keren op rij werd Nature One door diverse vakbladen gekozen tot beste evenement van het jaar.

Tip van een insider

Elk jaar bieden de organisatoren ook kleine, nog onbekende dj's de kans op Nature One op te treden. Al hoewel het niet makkelijk is weg te blijven van de optredens van de groten in de scène, moet u de mogelijkheid om optredens van minder bekende dj's bij te wonen zeker niet voorbij laten gaan.

Geschikt voor..

Rave Event Nature One is een hoogtepunt voor liefhebbers van elektronische muziek. Bij het voornamelijk jonge publiek tussen 18 en 40 jaar draait alles dit weekend in de Hunsrück om beats en bass. Het is één van de meest populaire evenementen in de Dance en Electro Scene. Een bezoek aan Nature One is een aanrader voor diegenen die zowel van commerciële dance houden, maar ook van Hardcore-Rave, Minimal Sound en Trance.

Wat u verder nog moet zien in Kastellaun..

Een bezoek aan de middeleeuwse Burg Kastellaun, gelegen in het dorp, neemt u mee op een reis door de geschiedenis van de stad en de omgeving. Burg Kastellaun, die in het verleden gebruikt werd als residentie voor de graven van Sponheim, is één van de mooiste kastelen in de Hunsrück. Vooral de moeite waard is het eten in de kasteelkerker. Een culinaire aangelegenheid in de gewelfde kelders, die u niet mag missen. En voor wie na het festival de natuur in wil, is een wandeling over de Traumschleifen aan te raden.

Vakantiehuizen in Kastellaun

Foto: © i-Motion GmbH

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie