Golfvakantie in o.a. Frankijk, Spanje en Italië

Golfvakantie Vind uw golfvakantie bij de beste golfbanen van Europa, USA en de rest van de wereld

U kent uw locale golfbaan inmiddels goed? Tijd dan om uw vaardigheden te testen op een meer uitdagende golfbaan op een van de prachtige locaties die er zijn op de wereld. Golfvakanties met vrienden en familie zijn een fantastisch alternatief voor een leuke sportieve vakantie.

En omdat golfbanen vaak gelegen zijn in of bij de grote vakantiebestemmingen zijn er ook genoeg activiteiten voor reisgenoten die niet van het golfspel genieten zoals u. Een door u zelf georganiseerde golfvakantie geeft u de vrijheid om alles af te stemmen op uw voorkeuren. U kunt dan ook kiezen uit een groter aanbod van golfbanen en naar wens een cursus of privéles plannen.

Wanneer u zelf uw golfactiviteiten plant en een vakantieverblijf rechtstreeks bij de eigenaar via HomeAway.nl bespaart u ook nog eens veel geld. Bezoek onze golfvakantie reisgids voor een uitgebreide selectie vakantiewoningen in de grote golfbestemmingen van de wereld.Golfvakanties in Spanje

Golfvakanties in Spanje

Spanje biedt een enorme hoeveelheid golfbanen die het hele jaar door zonnig zijn. Reizen naar Spanje gaat ook nog eens snel en eenvoudig. En voor degenen die geen golf fans zijn, is er een grote verscheidenheid aan activiteiten in de omgeving van de golfbanen. Van prachtige stranden tot uitgebreide winkellocaties.Terwijl u op de golfbaan staat kunnen uw reisgenoten genieten van al het moois en lekkers wat Spanje te bieden heeft.

Bekijk golfreis accommodaties in Spanje

Golfweekend in Portugal

Golfweekend in Portugal

Hele hordes golfers reizen naar de kampioenschapsbanen van Portugal voor een combinative van heerlijke zon en nieuw aangelegde golfbanen. Net als Spanje, bieden de golf resorts van Portugal een enorme hoeveelheid aan activiteiten voor niet golfers, met name in de Algarve. Ook de golfresorts zijn ideale uitvalsbasis voor niet golfers omdat ze zijn voorzien van zeer goede faciliteiten en een gunstige ligging hebben.

Bekijk golfreis accommodaties in Portugal

Ultiem golfen in Schotland

Ultiem golfen in Schotland

"De bakermat van het golf", Schotland beschikt over enkele van de meest indrukwekkende banen ter wereld. Van de winderige banen van Loch Lomond tot aan de wereldberoemde golfbanen van St. Andrews, Carnoustie en Royal Troon. Iedere golfliefhebber komt hier aan zijn trekken. Een must voor iedereen die naast van golf ook van de rijke traditie en cultuur houd. Schotland mag u als golfbestemming niet missen.

Bekijk golfvakantie accommodaties in Schotland

Golfvakantie in Florida

Golfvakantie in Florida

Florida is ‘s werelds bekendste bestemming voor golfvakanties. Het biedt een scala aan prachtige golfbanen en een grote verscheidenheid aan luxe accommodaties. Het hele jaar door zon en de rijkdom aan andere activiteiten maakt Florida de perfecte bestemming voor een gezinsvakantie. De luxe golfresorts zijn een droom voor de meeste golfers. Een golfvakantie in Florida is dan ook een speciale vakantie waarvan u optimaal met uw reisgenoten kunt genieten.

Bekijk golfreis accommodaties in Florida

Golfen in Frankrijk

Golfen in Frankrijk

Van de prachtige bergbanen in de Alpen tot de zonovergoten banen aan de Cote d’Azur, Frankrijk is een fantastische golfvakantie bestemming. De golfbanen van Bretagne en Normandië zijn binnen een paar uur bereikbaar, en zijn dus perfect voor een kort golfweekend. Met de auto bent u hier immers binnen een paar uur en u kunt op uw gemak al uw golfspullen meenemen. Dit is een van de vele redenen waarom Frankrijk een geliefde golfbestemming is voor Nederlanders.

Bekijk golfvakantie accommodaties in Frankrijk


Het Verenigd Koninkrijk is een geweldige optie voor een korte golfvakantie of golfweekend. U reist snel een eenvoudig naar de golfbanen van Engeland, Schotland, Wales en Ierland. Zo kunt u meer tijd besteden op de fairways en heeft u de kans om te spelen op een van de oudste en beroemdste banen ter wereld. Houd er rekening mee dat veel golfbanen in het buitenland een GVB en handicap certificaat vereisen. Als u deze niet heeft, kunt u deze regelen via uw plaatselijke golfclub.

Vakantiehuis zoeken

Vind het perfecte huis voor uw vakantie