Top 10 bestemmigen voor huwelijksreizenHuwelijksreizen

De wittebroodsweken moeten een onvergetelijke herinnering blijven. Een wens die door het overvloedige aanbod niet onvervuld hoeft te blijven. Iedereen kan zijn huwelijksreis doorbrengen zoals hij of zij dat zelf leuk vindt. Voor sommigen is dit een avontuur, anderen zoeken naar de glamour- en entertainmentfactor in Vegas, en voor weer anderen horen anderzijds wit zand, rust en metershoge palmen erbij. En omdat smaken gewoon verschillen, hebben wij de beste bestemmingen voor een onvergetelijke reis in de zevende hemel samengesteld. Daarbij hoeft u niet eens noodzakelijk naar de andere kant van de wereld te vliegen. Ook in Europa zijn er prachtige plaatsen die perfect zijn voor een huwelijksreis.1. Woestijnreis in Zuid-Afrika, CeresZuid-Afrika

Wat dacht u van een woestijntrip in Zuid-Afrika? Hier vinden jonggehuwden afzondering en rust in de regio rond de stad Ceres. In het thuisland van de Bosjesmannen, gelegen op de zuidhellingen van het Cedergebergte, zeggen zebra's, antilopen en aardvarkens welterusten. Hier verenigen rust en romantiek zich met een vleugje avontuur in de Afrikaanse steppe. En de sterren zijn bijna binnen handbereik. Wie tussendoor toch wat opschudding nodig heeft - Kaapstad is in slechts drie uur met de auto bereikbaar.


Vakantiehuizen in Zuid-Afrika >>2. ItaliëItalië

Italië en wittebroodsweken hebben altijd al bij elkaar behoord. En ook vandaag nog is het gevarieerde land onder jonggehuwden het gedroomde doel voor een huwelijksreis. Het favoriete doel van huwelijksreizigers is natuurlijk Venetië, met een romantische gondelvaart door de kanalen van de lagunestad. Ook is er nauwelijks iets romantischer dan de zachte zomeravonden op het terras van een Toscaans landgoed met een glas Chianti door te brengen. Pure romantiek wordt de jonggehuwden geboden aan de pittoreske kust van Amalfi, en onvergetelijk blijven ook de zonsondergangen op Capri.


Vakantiehuizen in Italië >>3. MaledivenMalediven

Leven zoals Adam en Eva eens in het Paradijs: De Malediven zijn de droomplek voor een onvergetelijke huwelijksreis. Witte stranden, turquoisekleurig water, en stille afzondering - dat zijn de attributen die de eilandengroep met de prachtige stranden tot een van de meest gewilde bestemmingen voor een huwelijksreis maken. En een gezamenlijke duik in de schitterende onderwaterwereld van de eilandengroep is een ervaring waarop men jaren later - tot aan de Zilverenbruiloft nog teren kan.


Vakantiehuizen op de Malediven >>4. Las Vegas, USALas Vegas

Niet iedereen houdt van rust en afzondering, ook niet tijdens de wittebroodsweken. Ook een reis naar de schitterende namaakwereld van Las Vegas kan romantisch zijn. In ieder geval wordt het in de stad, die nooit lijkt te slapen, zeker niet saai. Casino's en grandioze hotels staan dicht tegen elkaar. En wie toch eens tot rust wil komen van alle glitter en glamour, kan zich terugtrekken tussen de vier muren van zijn vakantiehuis of genieten van een ontspannen time-out in de luxe spa en wellness centra in de stad.


Vakantiehuizen in Las Vegas >>5. MexicoMexico

Wie van Mystieke plaatsen, archeologische mysteries en een onvergetelijke natuur houdt, maar niet op eenzame stranden berusten wil, voor diegenen is Mexico het perfecte doel voor de wittebroodsweken. Mexico is het verrassingsei voor volwassenen, een grote zak vol wensen, die iedere belofte vervult. Levendige straten in de grote steden wisselen zich af met een unieke natuur en prachtige stranden die genoeg ruimte overlaten voor romantische uren voor twee.


Vakantiehuizen in Mexico >>6. ThailandThailand

Cultureel en avontuurlijk tegelijk - Dat is Thailand met zijn met goud versierde tempels en ongerepte tropische bossen. Kho Lanta, ongeveer 810 km zuidelijk van Bangkok, is nog grotendeels verschoont van het massatoerisme en biedt vooral voor de wittebroodsweken een prachtige decor, waarvan men vanaf de rug van een olifant genieten kan. Net als in Kho Samui verblijft men er direct aan het witte zandstrand in de schaduw van metershoge palmen en kan er 's avonds vanuit de hangmat genoten worden van adembenemende zonsondergangen!


Vakantiehuizen in Thailand >>7. Abu DhabiAbu Dhabi

Na slechts zes uur vliegtijd bereikt men vanaf de Nederlandse luchthaven Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Hier komen traditie en het bruisende moderne leven samen met de rust van de omgeving. Abu Dhabi, dat is een ademtocht vol luxe. Wittebroodsweken in deze plaats maken de droom van 1001 nachten waar. Fantastisch en onvergetelijk tegelijk. In de woestijnstaat is er vrijwel niets dat niet bestaat, en daarom is het precies de juiste plaats voor een huwelijksreis waarbij geen wens onvervuld zal blijven.


Vakantiehuizen in Abu Dhabi >>8. OostzeeOostzee

Voor de mooiste tijd in het leven hoeft men niet duizenden kilometers ver te reizen. Ook Duitsland is zeer geschikt voor een uitstekende huwelijksreis. Vooral buiten het seizoen bieden de Oostzee-badplaatsen rust en afzondering voor romantische uren. Waterratten komen tijdens het zeilen of peddelen aan hun trekken. Wie naar ontspanning zoekt, vindt op de witte stranden en in het natuurlijke achterland veel romantische mogelijkheden om zich terug te trekken en prachtige zonsondergangen.


Vakantiehuizen aan de Oostzee, Baltische Zee >>9. MauritiusMauritius

Net als de Maldiven biedt ook het eiland op 1.700 kilometer van de Afrikaanse kust in het midden van de Indische Oceaan alles wat men zich kan wensen voor een droomvakantie en zijn wittebroodsweken - Een adembenemend natuurdecor, romantische stranden, afzondering en rust voor de uren voor twee. Toch heeft Mauritius veel meer te beiden dan alleen maar paradijselijke stranden en tropische vegetatie. In het achterland wachten u bijzondere bergketens en een levendig volk.


Vakantiehuizen op Mauritius >>10. MadeiraMadeira

Niet iedereen trouwt in de vrolijke maand mei en zou daarbij passend het hele jaar op huwelijksreis willen gaan. Madeira, gelegen midden in de Atlantische Oceaan voor de Noord-Afrikaanse kust, combineert een mild klimaat met verscheidene zonuren per jaar. Het Portugese eiland biedt vooral voor jonge actieven onder de pas getrouwden de juiste ambiance - een afwisselend landschap met een weelderige en bijna altijd groen vegetatie. De wittebroodsweken laten zich hier prachtig doorbrengen met wandelen, fietssporten en zeilen.


Vakantiehuizen op Madeira >>