Verhuurders spotlight


Istanbul - Faik

Faik Istanbul

We ontmoeten Kadir Akkus in zijn zonovergoten flat met zicht op de bekende Galata Tower in Istanbul. Een grote glimlach verschijnt wanneer we binnen komen. Wauw!
 

Verder lezen >>
IJsland - Jakob

Jakob Kristjansson, IJsland

Jakob Kristjansson ontdekte dit uitzonderlijke plekje langs de ruige westkust van IJsland tijdens een kampeertrip. “Ik werd onmiddellijk verliefd op het dorpje Hellnar, ver weg van Reykjavik waar ik zelf werk en woon, en perfect om tot rust te komen."

Verder lezen >>
Tokio - Scott

Scott in Tokio

Wanneer de Canadese Scott McCaskie in 2001 voor zijn job in Tokio terecht kwam, was het snel duidelijk dat hij niet gauw zou vertrekken. “Ik voelde me thuis en merkte onmiddellijk dat de levenskwaliteit hier veel groter is. Toen ik mijn vrouw leerde kennen en kindjes kreeg, werd deze fantastische stad mijn nieuwe basis.”

Verder lezen >>
Zuid-Afrika - Jane Sussens

teaser-zuid-africa.jpg

Wanneer je woont, werkt en leeft in een drukke stad zoals Durban in Zuid-Afrika, dan is de geheime vallei waar Klaasvoogds Cottage verborgen ligt een echt paradijs.

Verder lezen >>

 


 

Dubrovnik - Mato Bracic

Mato Bracic

Mato verhuurt het vakantiehuis in Lapad. Lapad is misschien wel het best bewaard geheim van Dubrovnik, ligt ook weg van het lawaai en de drukte van de historische stad.

Verder lezen >>

 


 

Hydra - Maria Hanson

Hydra Maria Hanson

Maria verhuurt haar zeer uitzonderlijke Windmill tijdens het hoogseizoen en maakt zo een van de meest unieke huurhuizen van het Saronische eiland Hydra beschikbaar voor de bezoeker.

Verder lezen >>

 


 

Oregon - Wilson Family

Wilson Family

Logeren bij de Wilson familie, op hun afgelegen en rustige ranch van bijna 16 hectare groot in de rustige Butte Creek vallei, het kan niet typischer en meer Wild West.

Verder lezen >>