Top 5 expert tips


Geheim tips Barcelona

Restaurant Can Marti

Zin om ergens in Barcelona aan tafel te schuiven waar enkel locals zitten? Bent u benieuwd waar de elite van Barcelona haar inkopen doet? Bekijk deze top 5 van expert tips in Barcelona om unieke plekken te bezoeken.Verder lezen >>
Geheim tips Berlijn

Restaurant Cookies Cream

Berlijn staat bol van de mogelijkheden om ergens een unieke plek te bezoeken. Restaurants achteraf waar je zelf iets moet meenemen of een bar verstopt onder een viaduct. Bekijk de 5 expert tips voor een unieke ervaring in Berlijn.Verder lezen >>
Geheim tips Amalfi Kust

amalfi kust

De Amalfi Kust, de befaamde Costiera, dat is toch Positano, Praiano en het kustdorpje Amalfi zelf? Natuurlijk, maar er is zoveel meer! . Bekijk de 5 expert tips voor een unieke ervaring aan de Amalfi Kust.

 

Verder lezen >>

 

Geheim tips Eolische Eilanden

eolische eilanden

Van glam Panarea, explosief Stromboli tot de ingetogen schoonheid Filicudi. De Eolische Eilanden, net boven Sicilië, hebben voor elke type reiziger iets in petto.

 

Verder lezen >>

 

Geheim tips Cycladen

Cycladen

De enige crisis op de onbekende, Griekse Cycladische eilanden Ios, Milos, Amorgos, Sifinos en Folegandros, is er eerder eentje van persoonlijke aard.

 

Verder lezen >>

 

Geheim tips Alentejo

Alenejo landschap

Een stuk Portugal gevangen tussen hip Lissabon en de oververhitte Algarve. Een plek om tot rust te komen en vooral te genieten van de natuur en echte, authentieke Portugese charme.

 

Verder lezen >>

 

Geheim tips Cilento

Cilento

Oddyseus ontmoette er zeegodinnen en Hemingway haalde er zijn inspiratie voor de klassieker The Old Man and the Sea. Onbekend Cilento, in karaktervol Campania, betovert en inspireert. Nu nog steeds.

 

Verder lezen >>

 

Geheim tips Egadie Eilanden

Cycladen

Ze zijn onbekend, piepklein, charmant en op top Italiaans. De Egadi Eilanden, langs de prachtige westkust van Sicilië, zijn drie overheerlijke maar erg onbekend eilandjes perfect voor rasechte gente di mare.

 

Verder lezen >>

 

Geheim tips Lanzarote

lanzarote

Hoe een dramatisch en bijna surrealistisch landschap tezelfdertijd ook zo rustgevend en bijna zachtaardig kan zijn, valt te ontdekken op Lanzarote. Bij twijfel, vraag het aan alle kunstenaars, architecten en filmmakers die dit opmerkelijke, Canarische eiland tot een van de mooiste plekken op aarde uitriepen. Wij geven alvast 5 geheime tips om het eiland te verkennen.

 

Verder lezen >>

 

Geheim tips Fins Lapland

lapland

Dringend nood aan een overdosis sneeuw, ruimte en stilte? Trek snel naar Fins Lapland waar adrenalinerijke activiteiten worden afgewisseld met vriendschappelijke saunamomenten in een pittoreske winterse setting.

 

Verder lezen >>

 

Geheim tips Lissabon

lissabon thumb.jpg

Een stedentrip Lissabon moet je absoluut eens hebben gemaakt. Dankzij de perfecte combinatie van oude en nieuwe architectuur, de rijke geschiedenis, kleurrijke straatjes en pleintjes vol tegeltjes, fado en de geweldige Portugese keuken zul je je tijdens een stedentrip Lissabon geen moment vervelen.

 

Verder lezen >>