Maak een advertentietitel die er uit springt

Wanneer u bij HomeAway adverteert krijgt u de mogelijkheid om twee titels in te vullen, een advertentietitel en een accommodatie-samenvatting (subtitel). Het maken van een opvallende titel is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel dingen om over na te denken. Als u echter weet wat u moet benadrukken kunt u uw advertentie echt boven de rest uit laten steken.

Wanneer een reiziger op de website van HomeAway komt en zijn of haar zoektocht start komt men op de zoekresultaten-pagina uit. Hierbij zien zij een lijst met thumbnail foto’s van accommodaties die aan hun criteria voldoen. De advertentietitel staat boven de foto. Deze titel, de foto en nog wat basisgegevens zijn de eerste dingen die een reiziger ziet. Het is dus cruciaal dat uw accommodatie hierbij opvalt.


De Advertentietitel

Een goede advertentietitel zal alle beschikbare ruimte benutten om de reiziger te informeren waarom deze accommodatie uniek of speciaal is. Dit betekent het geven van duidelijke en afgestemde informatie die uw doelgroep zal aanspreken.

Beschrijf uw type woning. Reizigers zullen soms alleen de zoekfilters gebruiken om een bestemming te vinden. Hen vertellen wat een villa, bungalow, appartement of cottage is is zinvol. Dit is ook een goede mogelijkheid om uw potentiële gasten meer informatie te geven over uw accommodatie. “Gerenoveerde historische boerderij” of “moderne strandvilla” vertelt de reiziger wat er uniek is aan de accommodatie.

Belangrijk locatie informatie. Hiermee bedoelen we informatie die relevant is voor de reiziger. De reiziger zal op de resultatenpagina zijn belandt vanuit een zoekmachine of de zoekfilters, dus men weet al in welke regio de accommodaties liggen. U moet zich hier wederom onderscheiden van de rest. Voorbeelden hiervan zijn: Op loofafstand van het centrum, uitzicht over de landerijen, gelegen in de wijk …

Handleiding als pdf downloaden

Huiseigenaren Community


Ontvang na uw gratis en vrijblijvende registratie direct toegang tot alle handleidingen, adviezen en voorbeelden van huurovereenkomsten!


Registreren