Inhoudsrichtlijnen

 


Inleiding:

 

Wij behouden ons het recht voor om alle inhoud te verwijderen die op deze website is geplaatst door leden, reizigers en andere gebruikers van de website (allen een "gebruiker") en die niet voldoet aan de volgende richtlijnen. Beoordelingen van reizigers, reacties van eigenaren en andere inhoud die door een gebruiker is geplaatst, zijn de subjectieve meningen van de gebruiker die de inhoud heeft geplaatst. Het zijn niet onze meningen en ze worden niet door ons onderschreven. HomeAway heeft geen onafhankelijke kennis en spreekt daarom geen oordeel uit over de juistheid van de inhoud die door onze gebruikers is geplaatst.

 

Richtlijnen voor de inhoud

 

Geen enkele gebruiker van deze website mag inhoud (met inbegrip van, maar niet beperkt tot ingeschreven vastgoed, recensies en reacties) bijdragen die in strijd is met de volgende richtlijnen:

 

Selectiecriteria

 

Om vastgoed te beoordelen dient een reiziger aan de volgende eisen te voldoen:

De reiziger moet in staat zijn om voldoende bewijsmateriaal van het verblijf te tonen; beschikken over een bon of toegangsinformatie tot het vastgoed; of een betaling kunnen laten zien voor  een huurovereenkomst.  Eigenaren en managers van geadverteerd vastgoed mogen het vastgoed dat hij of zij bezit of beheert niet recenseren.

Alle reizigers moeten ook hun identiteit of e-mail kunnen valideren bij het indienen van de recensie.

 

Aanvullende informatie:

 

Deze Richtlijnen voor inhoud zijn voor het laatst bijgewerkt op 1 januari 2015.

 


afdrukken sluiten