Boek met Vertrouwen-garantie

Boek online met HomeAway en reis met vertrouwen

Dankzij de Boek met Vertrouwen-garantie van HomeAway kunt u zonder zorgen op vakantie. U profiteert van flinke voordelen als u uw vakantie via de HomeAway-boekingspagina boekt.

Wilt u dat uw verblijf wordt gedekt door de Boek met Vertrouwen-garantie?

Deze garantie geldt voor de meeste advertenties op HomeAway. U hoeft alleen maar uw vakantie rechtstreeks via HomeAway te boeken.

Houd er rekening mee dat de Boek met Vertrouwen-garantie alleen geldt voor vakanties die via de HomeAway-boekingspagina zijn geboekt en met een geregistreerde betalingsmethode zijn betaald. Voor deze dekking worden geen extra kosten in rekening gebracht, mits u de vakantie via de website van HomeAway boekt en betaalt.

Wat is een geregistreerde betalingsmethode?

Bij de meeste van onze advertenties kunt u online rechtstreeks via HomeAway met een creditcard betalen. Gebruik een van de betalingsmethoden op de afrekenpagina:betaling met een creditcard van Visa, MasterCard, American Express of Discover, of een eCheck (eChecks uitsluitend beschikbaar voor inwoners van de VS).

Betaal nooit met contant geld, uitbetaalde cheques in contant geld of via diensten zoals Western Union of MoneyGram, waarbij u rechtstreeks geld kunt overmaken.

Meer informatie

Wat is beschermd onder het Boek met vertrouwen Garantie ?

Tot wel 100% van de betaalde huur of een omgeboekte vakantie van vergelijkbare waarde.

Alle details bekijken

Is dit de eerste keer dat u
via HomeAway boekt, raadpleeg dan
Zo werkt het pagina voor meer informatie.

Borgbescherming

100% van uw borg is gedekt als die onrechtmatig wordt ingehouden.

Uitgebreide betalingsbescherming

Hiermee is 100% van uw betaling beschermd tegen advertentiefraude, phishing, een aanzienlijk onjuiste weergave van de woning, onrechtmatige weigering van toegang of een onbewoonbare woning bij aankomst.

Hulp bij dringende omboekingen

Hiermee vindt u een andere vakantiewoning als uw boeking op het laatste moment door een eigenaar of agentschap wordt geannuleerd.

Ontdek meer