Waar kan ik in de buurt van Nationale Archieven Saint Lucia een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 642 vakantiehuizen te huur in de buurt van Nationale Archieven Saint Lucia, van 106 Huizen tot 290 Villa's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Nationale Archieven Saint Lucia?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Nationale Archieven Saint Lucia:

 • Cap Estate: 167 huisjes
 • Mount Hardy: 61 huisjes
 • Calabash Cove: 104 huisjes
 • Saline Point: 79 huisjes
 • Gate Park: 118 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Nationale Archieven Saint Lucia?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 106 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Nationale Archieven Saint Lucia. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Nationale Archieven Saint Lucia zijn onder meer:

 • Villa's: 290 vakantiehuizen
 • Appartementen/Flats: 171 vakantiehuizen
 • Bungalows: 18 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bed & breakfasts.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Nationale Archieven Saint Lucia met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 378 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Nationale Archieven Saint Lucia die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Nationale Archieven Saint Lucia?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Nationale Archieven Saint Lucia over een aanbod van 639 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 281 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Nationale Archieven Saint Lucia!

   Verken bestemmingen rondom Nationale Archieven Saint Lucia