Waar kan ik in de buurt van Citadel van Rijsel een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 293 vakantiehuizen te huur in de buurt van Citadel van Rijsel, van 201 Studio's tot 153 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Citadel van Rijsel?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Citadel van Rijsel:

 • Lille Centre Ville: 177 huisjes
 • Vieux-Lille: 131 huisjes
 • Wazemmes: 137 huisjes
 • Centre: 15 huisjes
 • Fives: 101 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Citadel van Rijsel?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 201 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Citadel van Rijsel. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Citadel van Rijsel zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 153 vakantiehuizen
 • Huizen: 62 vakantiehuizen
 • Bungalows: 13 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Citadel van Rijsel met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 2 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Citadel van Rijsel die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Citadel van Rijsel?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Citadel van Rijsel over een aanbod van 292 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 74 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Citadel van Rijsel!