Waar kan ik in de buurt van Citadel van Rijsel een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 287 vakantiehuizen te huur in de buurt van Citadel van Rijsel, van 153 appartementen tot 57 huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Citadel van Rijsel?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Citadel van Rijsel:

 • Lille-Centre: 169 huisjes
 • Vieux-Lille: 128 huisjes
 • Wazemmes: 132 huisjes
 • Centre: 15 huisjes
 • Fives: 96 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik appartementen huren in de buurt van Citadel van Rijsel?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 153 vakantiewoningen van het type appartementen in de buurt van Citadel van Rijsel. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Citadel van Rijsel zijn onder meer:

 • Huizen: 57 vakantiehuizen
 • Cottages: 14 vakantiehuizen
 • Chateaus: 2 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Citadel van Rijsel met als toevoeging 'aanbevolen voor gezinnen'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'aanbevolen voor gezinnen' kiezen uit onze 26 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Citadel van Rijsel die zijn voorzien van het kenmerk 'aanbevolen voor gezinnen'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Citadel van Rijsel?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Citadel van Rijsel over een aanbod van 286 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 65 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Citadel van Rijsel!