Waar kan ik in de buurt van Timber Ridge een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 29 vakantiehuizen te huur in de buurt van Timber Ridge, van 29 Appartementen/Flats tot 2 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Timber Ridge?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Timber Ridge:

 • June Mountain: 1.954 huisjes
 • Mammoth Knolls: 435 huisjes
 • Bluffs: 152 huisjes
 • Starwood: 1.040 huisjes
 • Stonegate: 116 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Timber Ridge?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 29 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Timber Ridge. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Timber Ridge zijn onder meer:

 • Studio's: 2 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Timber Ridge met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 27 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Timber Ridge die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Timber Ridge?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Timber Ridge over een aanbod van 29 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 24 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Timber Ridge!

   Verken bestemmingen rondom Timber Ridge