Waar kan ik in de buurt van University Center-Baltimore Street Station een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 331 vakantiehuizen in de buurt van University Center-Baltimore Street Station, van 132 Huizen tot 96 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij University Center-Baltimore Street Station?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van University Center-Baltimore Street Station:

 • Epping Forest: 22 huisjes
 • Winchester-on-the-Severn: 20 huisjes
 • Locust Point: 31 huisjes
 • Midtown: 48 huisjes
 • Carroll - Camden Industrial Area: 56 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van University Center-Baltimore Street Station?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 132 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van University Center-Baltimore Street Station. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van University Center-Baltimore Street Station zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 96 vakantiehuizen
 • Hutten: 9 vakantiehuizen
 • Cottages: 9 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van University Center-Baltimore Street Station met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 37 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van University Center-Baltimore Street Station die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van University Center-Baltimore Street Station?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van University Center-Baltimore Street Station over een aanbod van 331 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 175 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van University Center-Baltimore Street Station!

   Verken bestemmingen rondom University Center-Baltimore Street Station