Waar kan ik in de buurt van Alameda Station een vakantiewoning huren?

Ook in 2020 hebben we maar liefst 1.554 vakantiehuizen te huur in de buurt van Alameda Station, van 734 Huizen tot 519 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Alameda Station?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Alameda Station:

 • Washington Park West: 50 huisjes
 • Whittier: 139 huisjes
 • Gateway: 15 huisjes
 • Barths: 38 huisjes
 • Five Points: 193 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Alameda Station?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 734 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Alameda Station. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Alameda Station zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 519 vakantiehuizen
 • Hutten: 43 vakantiehuizen
 • Cottages: 43 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Alameda Station met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 305 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Alameda Station die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Alameda Station?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Alameda Station over een aanbod van 1.550 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.082 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Alameda Station!